Gelen Paketlerden Memnun Olmayanlar İçin.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: Gelen Paketlerden Memnun Olmayanlar İçin.

Mesaj gönderen Forumikv1 »

SmokyPAUK yazdı:
Forumikv1 yazdı:
muymur yazdı: Çoğu arkadaş grafiklerin kötü olduğunu söylüyor arkadaşlar diğer oyunlarda grafiklerin iyi görünmesinin sebebi yaptıkları modellemeleri efekt yağmuruna tutarak açıklarını kapatmaları o efektleri kaldırın göreceğiniz görüntü 10 yıl öncenin oyunları bile geçemez özellikle wow,knight bu durum çok kötü.Son olarak oyunun müzikleri çok güzel tam olarak oyuncuya verilmek istenen atmosferi sağlıyor.Burda oyunun müziklerini hazırlayan Emre Yücelenin de katkısı büyüktür.
Son olarak yeni gelen bölge ile 1-2 ay içinde oyuncu sayısında bir artış bekliyorum.[/color]

Sadece şu videoyu izle. Grafiklere bak, efektlere bak ve atmosfere göre arkaplan müziğinin nasıl değiştiğini dinle. Karakter modellemesindeki gerçekciliği gör. Fare-akrep-yılan-örümcek ve cinlerden oluşan IKV yaratık kadrosuyla karşılaştır. Hikaye kolay iştir. Sanki bir sinema yönetmeni gibi eline senaryo verilipte bundan dışarı çıkamazsın demedilerya bu oyunu yapanlara. Yine aynı akrepleri karşımıza çıkarmasalar oyunun hikayesi bozulurmuydu yani. Hayır. Hikaye her şarta göre düzenenebilir. İşin zımbırtısı o. Sen bu videoyu izle ve hangi oyunlar birbirinin kopyası bi daha söyle bi bana.
Bizdeki Hidralar noluyo? ejderha değilmi onlar? Silah parıldatma, silah yükseltme Knight dan alınma değilmi, tılsımlar WOW daki kağıt basmanın birebir kopyası değilmi? Buz oku ve yıldırım Silkroad tan çakma değilmi? Bu oyunlarla hiçbir şekilde karşılaştıramasınki IKVyi.

[youtube]http://youtu.be/tYwv78vSoFU[/youtube]
Dediğin oyun cryengine ile geliştirildi grafiklerinin iyi olması oyun yapımcılarının değil cryenginin sayesinde ayrıca demişsinki hep aynı yaratıklar geliyor tamam o oyunlara bak bakalım saçma sapan yaratıklar nerde geçtiği ne yaptığımızın belli olmadığı hikaye emo karakterler bunları kabul edip sırf bunlara göre oyun oynuyorsan o senin bleceğin iş
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
muymur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen muymur »

Forumikv1 yazdı:
SmokyPAUK yazdı:
Forumikv1 yazdı:
muymur yazdı: Çoğu arkadaş grafiklerin kötü olduğunu söylüyor arkadaşlar diğer oyunlarda grafiklerin iyi görünmesinin sebebi yaptıkları modellemeleri efekt yağmuruna tutarak açıklarını kapatmaları o efektleri kaldırın göreceğiniz görüntü 10 yıl öncenin oyunları bile geçemez özellikle wow,knight bu durum çok kötü.Son olarak oyunun müzikleri çok güzel tam olarak oyuncuya verilmek istenen atmosferi sağlıyor.Burda oyunun müziklerini hazırlayan Emre Yücelenin de katkısı büyüktür.
Son olarak yeni gelen bölge ile 1-2 ay içinde oyuncu sayısında bir artış bekliyorum.[/color]

Sadece şu videoyu izle. Grafiklere bak, efektlere bak ve atmosfere göre arkaplan müziğinin nasıl değiştiğini dinle. Karakter modellemesindeki gerçekciliği gör. Fare-akrep-yılan-örümcek ve cinlerden oluşan IKV yaratık kadrosuyla karşılaştır. Hikaye kolay iştir. Sanki bir sinema yönetmeni gibi eline senaryo verilipte bundan dışarı çıkamazsın demedilerya bu oyunu yapanlara. Yine aynı akrepleri karşımıza çıkarmasalar oyunun hikayesi bozulurmuydu yani. Hayır. Hikaye her şarta göre düzenenebilir. İşin zımbırtısı o. Sen bu videoyu izle ve hangi oyunlar birbirinin kopyası bi daha söyle bi bana.
Bizdeki Hidralar noluyo? ejderha değilmi onlar? Silah parıldatma, silah yükseltme Knight dan alınma değilmi, tılsımlar WOW daki kağıt basmanın birebir kopyası değilmi? Buz oku ve yıldırım Silkroad tan çakma değilmi? Bu oyunlarla hiçbir şekilde karşılaştıramasınki IKVyi.

Dediğin oyun cryengine ile geliştirildi grafiklerinin iyi olması oyun yapımcılarının değil cryenginin sayesinde ayrıca demişsinki hep aynı yaratıklar geliyor tamam o oyunlara bak bakalım saçma sapan yaratıklar nerde geçtiği ne yaptığımızın belli olmadığı hikaye emo karakterler bunları kabul edip sırf bunlara göre oyun oynuyorsan o senin bleceğin iş
evet kardeşim bende bunu diyorum gelmiş 2 tane oyun oynamışlar ikvyi kötülüyorlar ama ben şimdiye kadar binlerce mmorpg mmfps oyun oynadım vede ikv üstüne bir oyun bulmuyorum. vede son olarak oyunda herşeyin para olmasından yakınanlara Karahan(Twelve Sky2'nin Tr sunucusu) oynamanızı öneririm oyuna binlerce tl yatırarak karakterinini anca düzeltebiliyorsunuz oyunda herşey para ve fiyatlar çok yüksek
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen HuNKaR »

muymur yazdı:
Forumikv1 yazdı:
SmokyPAUK yazdı:
Forumikv1 yazdı:

evet kardeşim bende bunu diyorum gelmiş 2 tane oyun oynamışlar ikvyi kötülüyorlar ama ben şimdiye kadar binlerce mmorpg mmfps oyun oynadım vede ikv üstüne bir oyun bulmuyorum. vede son olarak oyunda herşeyin para olmasından yakınanlara Karahan(Twelve Sky2'nin Tr sunucusu) oynamanızı öneririm oyuna binlerce tl yatırarak karakterinini anca düzeltebiliyorsunuz oyunda herşey para ve fiyatlar çok yüksek
binlerce mmorpg'yi at gözlüğüyle oynamışsın belli. Ayrıca Aion veya Allods'a laf edenin akıl sağlığından şüphe ederim.
Kullanıcı avatarı
muymur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen muymur »

HuNKaR yazdı: binlerce mmorpg'yi at gözlüğüyle oynamışsın belli. Ayrıca Aion veya Allods'a laf edenin akıl sağlığından şüphe ederim.
Kardeşim bir oyunda grafikler benim için önemli değil oyunun hikayesi oyunun atmosferi benim için önemli Aion ve Allods boss kesmeye giderken hiç strateji falan kuruyomusun? ama İstanbul Kıyamet Vaktinde bir bosu kesmeye takım olarak bir strateji ile gidiyorsun öyle alıyım potları üstümü full hs giyiyim gidiyim yok ama Aion,Allods ve onun gibi oyunlarda paso bu şekilde ama İstanbul Kıyamet Vaktinin farkı bu eğerki beğenmiyorsan yolun açık olsun. Bizimde öyle bir oyun motoru ve öyle bir kadromuz olsa bizde öyle iyi grafiklere sahip oyunlar yapabilirdik! Oyun geliştiriciliğiyle uğraşmadıysan anlamazsın ben 9-10 tane mmo oyun kodladım hatta bu yazın sağlam bir ekip toplayın tam bir mmorpg oyun yapıcam oyunu yapmak oynamak kadar kolay değildir! vede son olarak o grafikler japonlar tarafından çizilmiştir adamlar hertürlü çok güzel çizimler yapıyorlar ve o oyunlarda öyle grafikler olmasa tamamen biterdi o oyunlar ! ama ikv hala ayakta çünkü onlarda olmayan çok şey İstanbul Kıyamet Vaktinde var bir Türk olupta İstanbul Kıyamet Vakti gibi Türk oyun geliştiriciliğinde çok önemli bir yeri olan oyuna laf etmek için akli dengenizin yerinde olmaması gerekiyor!
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

muymur yazdı:
HuNKaR yazdı: binlerce mmorpg'yi at gözlüğüyle oynamışsın belli. Ayrıca Aion veya Allods'a laf edenin akıl sağlığından şüphe ederim.
Kardeşim bir oyunda grafikler benim için önemli değil oyunun hikayesi oyunun atmosferi benim için önemli Aion ve Allods boss kesmeye giderken hiç strateji falan kuruyomusun? ama İstanbul Kıyamet Vaktinde bir bosu kesmeye takım olarak bir strateji ile gidiyorsun öyle alıyım potları üstümü full hs giyiyim gidiyim yok ama Aion,Allods ve onun gibi oyunlarda paso bu şekilde ama İstanbul Kıyamet Vaktinin farkı bu eğerki beğenmiyorsan yolun açık olsun. Bizimde öyle bir oyun motoru ve öyle bir kadromuz olsa bizde öyle iyi grafiklere sahip oyunlar yapabilirdik! Oyun geliştiriciliğiyle uğraşmadıysan anlamazsın ben 9-10 tane mmo oyun kodladım hatta bu yazın sağlam bir ekip toplayın tam bir mmorpg oyun yapıcam oyunu yapmak oynamak kadar kolay değildir! vede son olarak o grafikler japonlar tarafından çizilmiştir adamlar hertürlü çok güzel çizimler yapıyorlar ve o oyunlarda öyle grafikler olmasa tamamen biterdi o oyunlar ! ama ikv hala ayakta çünkü onlarda olmayan çok şey İstanbul Kıyamet Vaktinde var bir Türk olupta İstanbul Kıyamet Vakti gibi Türk oyun geliştiriciliğinde çok önemli bir yeri olan oyuna laf etmek için akli dengenizin yerinde olmaması gerekiyor!
ikv ölmüş ağlayanı yok kardeşim. bizim sunucu sancak bomboş. girenlerde lagdan kafayı oynatıyodur heralde.
strateji yok demişsin diğer oyunlarda. allodsa gir stratejinin en babasını görürsün senin yanlışın var. ikv şu grafikleriyle on yıl öncesinde kalmıştır. gelinen nokta belli oyun boş , oyunda düşük lwl kimse yok.
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

Forumikv1 yazdı:
muymur yazdı:Arkadaşlar neden yeni gelen güncellemeleri beğenmiyor yada şikayet ediyorsunuz. Tamam bölgelerde eksikler yada hatalar olabilir ama bunlar zamanla düzelecektir. Bazıları gelip büyük holdeki ırklar çok alakasız olmuş wow gibimi yapıyosunuz oyunu falan bişeyler söylüyor ama bunu diyenlerin kaç tanesi oyunun hikayesini tamamen biliyor? Gelen tüm eklentiler birbiriyle alakalıdır oyundaki her detay oyunun hikayesinde yeri vardır ve philitos,migrat yer altı,meran,çemberli taş ve son olarakta büyük holün sonundaki tangriss senaryo gittikçe oyunun en büyük bossu olan kuklayıca gitmektedir eğer görevlerdeki yazıları dikkatlice okursanız ve haritadaki detaylara dikkat ederseniz anlarsınız yeni gelen tüm paket kuklacıya yaklaşmaya doğru adımlarımızı anlatıyor. Son olarakta dükkandan şikayetçi olan arkadaşlara demek istediğim bikaç şey var. Herkez gelmiş dükkanda satılanları şans arttırıcıları hep Mevlüt Dinçle alakaştırıyor ama şimdiye kadar hiç oyun geliştiriciliği yapmaya çalışmamış kişiler bunu bilemez helede oyun mmo'ise işin daha zor sürüyle server alman gerek serverlerin maliyetleri işçilerin maaşları tescil parasıydı bunlar çok fazla para gerektiren işler bu yüzden akçeye karşı değişim evet fiyatlar biraz daha düşerse iyi olur ama yinede iyi ve son olarak şimdiye kadar piyasadaki tüm mmorpg ve mmofps oyunların çoğunu oynadım ve size şunu söyliyim hiçbir oyun göremezsinizki betadan çıktıktan sonra hepsi oyunculardan yüklü miktarda para alıyorlar örnek olarak World of Warcraft dünyanın en büyük mmorpg oyunu oyunda level sınırını yükseltmek için oyunda durabilme süren için bile para oynuyorsun ama adamların milyarlarca oyuncusu var vede wowda ikv gibi bir hikayeye sahip olan bir oyun, öyle herkezin oynadığı robot gibi sadece level ve para kasılınmayan bağlı bir oyun değil eğer memnun değilseniz gidin metin2 oynayın.
+1 ve benimde eklemek istediğim şu varki ikv den başka wow,knigt,silkroad, guild wars oynadım en az 4-5 er ay ancak hiçbirinde ikv deki hikaye kadar etkili ve iyi yazılmış bir hikaye görmedim.Çoğu mmorpg birbirinin kopyası ork,ejderha vb şeylerle dolu ve bunların oyun hikayesine oturtulması oyunun hep başka bir dünyada geçtiği gerçeğiyle yapılıyor yani sallamasyon olduğunu baştan kabul ediyorlar.Ama ikv'de büyülü yaratıklar yaşadığımız dünyaya iyi bir şekilde oturtulmuş mekanlar ve karakterler ve özellikle görevlerde hikayenin akışı çok ama çok güzel başka hiçbir oyunda böyle iyi hikaye örgüsü görmüş değilim.
Çoğu arkadaş grafiklerin kötü olduğunu söylüyor arkadaşlar diğer oyunlarda grafiklerin iyi görünmesinin sebebi yaptıkları modellemeleri efekt yağmuruna tutarak açıklarını kapatmaları o efektleri kaldırın göreceğiniz görüntü 10 yıl öncenin oyunları bile geçemez özellikle wow,knight bu durum çok kötü.Son olarak oyunun müzikleri çok güzel tam olarak oyuncuya verilmek istenen atmosferi sağlıyor.Burda oyunun müziklerini hazırlayan Emre Yücelenin de katkısı büyüktür.
Son olarak yeni gelen bölge ile 1-2 ay içinde oyuncu sayısında bir artış bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Vallahi siz kendi kendinizin cevaplarını vermişsiniz. Ben o videoyu IKVnin grafiklerinin üst seviyede olduğunu savunan arkadaşa itafen koydum. Şimdi IKV de oynuyorum bu yeni oyunu da oynuyorum. IKVyi az oynuyorum. Neden? Çünkü bütüm tılsım reçetelerini düşürdüm. Madenler piyasaya çıkana kadar yeni boss gelene kadar fazla girmem artık.
Takım çalışmasına ve stratejilere gelince. Şuan 10 level bir karakterim var. 1 tane görev var. Tam 20ye yakın farklı grup aynı anda hareket ediyoruz. Her grupra en az 7-8 kişi var. Dün denedik biraz zorlandık. Bugün tekrar deneyeceğiz. 200 kişiye yakın bir oyuncu ile 10 level boss keseceğiz. Tam 2 saat skill dağıttım dün görev için. Yani stratejiyse strateji dayanışmaysa dayanışma.
IKVnin takmına gelirsek; tamam bundan 5 sene önce 3-4 kişi ile yapılmış. Grafikler vasatmış birşey dediğimiz yok. Ama şimdi öylemi. Takımı genişledi IKVnin. Bundan kat kat daha kalitelisini yapacak gücü var. Zamanında yeni oyun yapacağız, bize katılıp İngiltere de ücretsiz oyun tasarımcılığı eğitiminden geçecek arkadaşlar arıyoruz diyorlardı. Şimdi kadrosu genişledi.
Son olarak grafiklerin kalitesi geliştiricilerin azlığıyla değil kabiliyetiyle alakalıdır bence. Bu oyunda 43 kişi var geliştiren ve her hafta yeni bölge ve güncellemeler geliyor. IKVde de 10 kişi var sayıyorum. 40-50 kişinin 1 haftada yaptığını 10 kişi 1,5 senede yapamaz mı?
Aion fantastik bir oyun, hikayesi de ona göre ilerlyor. EE IKV fantastik değil mi? Büyüler, buz okları, yıldırımlar, dikkat dağıtmalar, ordan oraya ışınlanmalar, ağzından ateş püskürten ejderhalar, komodoların tepesine binmiş fareler??
Her oyunda hikaye var. Sürekli hikayeyi okuyup diğer şeyleri gözardı edersen, amenna çok zevk alırsın. Ama oynarken verdiği zevk, hem görsel hem işitsel duyduğun haz? Nerede? IKVde ilk başlarda buldum biraz ama sonra kayboldu gitti. 2 aydır oynuyorum bu oyunu ve geldiğim son noktayı söyleyeyim.
OYUNDA HİÇBİR EKSİĞİM YOK. HERŞEYİM TAM. BÜTÜN TILSIM RECETELERİNİ TOPLADIM. 1 AY İÇİNDEDE MADENLER PİYASAYA ÇIKTIKÇA TOPTAN ALICAM HEPSİNİ ÜRETECEĞİM.
PEKİ YA SONRA??????
Resim
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sshinobi »

Şu konuda net olmak lazım, İKV geliştirilmiyor. Oyun kodlandı, yapıldı veya yazılım dünyasında nasıl isimlendiriliyorsa ve bırakıldı. 2006 yılında İKV çok iyiydi fakat aradan 6 yıl geçti ve hala aynı grafikler var. Sonrakiler bu binayı ayakta tutmaya çalıştılar, ne kadar başarılı oldukları son zamanlarda aşırı miktarda artan eleştirilerden anlaşılabilir.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

muymur yazdı:
Forumikv1 yazdı:
SmokyPAUK yazdı:
Forumikv1 yazdı:

Arkadaşım sen galiba böyle yönetimi destekleyerek yönetim takımına seçilmeyi felan düşünüyosun heralde. İkvnin üzerinde okadar oyun varki bi oynasan İKV yi bile bırakabilirsin. İKV nin çok kusurları var fakat Yönetimin umrunda bile değil. Yönetim İKVden umudunu kesti birkere . Yılda bir yenilik getiriyorlar. LOL da Haftada 1 yeni eklenti geliyor siz daha senede 1 yenilik getiriyorsunuz. Grafikler orta. Ev kaplamaları zaten oyunu düşürmüş durumda. O Videolarda okadar kaliteli yapıyosunuz o videoyu izleyenler kesin diyodur aa grafikleri süper hemen oynamalıyım sonra oyuna bir giriyorlar camiideki kötü grafikleri görür görmez oyunu oynamadan siliyorlardır. Oyunun bence baştan aşağı yenilenmesi gerekiyor. Oyunun arayüzü değişmeli. LAG Giderilmeli. Hangi oyunda lag görülmüş ? Grafikler üst kaliteye çıkarılmalı. Okadar para kazanıyosunuz kazandığınız paralarıda hakedin artık.
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Vallahi onu bunu bilmem. Bıktırdı artık bu IKV. Daha 1 saat önce savaş etkinliği vardı. GM de olay şöyle.
Büyücü alımları başlamıştır.
Büyücü alımları sona ermiştir.
Aradan 1 saniye bile geçmedi. 1 saniyede aldı bitirdi. Ne yöneticilerin, ne oyun geliştiricilerinin ne de Gm lerin umurunda artık oyun.
Oyunu Antialasing 16x ile de oynasan Full HD de oynasan aynı.
Ben şimdi diğer oyuna geçiyorum. Gelmek isteyen, başlamak isteyen arkadaşlar varsa her zaman yardımcı olurum. Türk sunucusundayım.
Geçen başka bir konuda da bahsettiğimde tam 46 özel mesaj gelmiş. Kardeş oyunun adı ne bende başlayacağım diye. Bu konudada 7 mesaj daha gelmiş. Nerden indirebilirim diye. Kim ne derse desin insanlar artık kalitelisini arıyor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön