Mrb Serdar Üzülerek söylüyorum malesef evet sizin Deathstyle ..Şu bir zamanlar hesabı çalınmış tı yardım ettim kedi bile yapmaz nankörlük etti yukarda yazdıklarımı soydu..SeraxsTyLe yazdı:Merbahalar ;
Konuyu çok detaylı okuyamadım iş yerinde gözüme çarptı Bu Grupxseksendört Dedigin bizim Eski Grup üyesi olan Deathstyle mi (Yani Ali).... Cevabini bekliyorum.
Grupxseksendört HIRSIZI [Hk]
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Grupxseksendört HIRSIZI [Hk]
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
- crazysedat
- Sahaf Yardımcısı
Osmanım Tekrar Geçmiş Olsun.Biz Seninde Grupxseksendört ünde Ne oldugunu Biliyoruz.Sen Gönlünü Ferah Tut Elbet Bir Gün Cezasını Bulacak.Giden İtem olsun Sen Burda Ol Yeter Benim Herşeyim senindir söylememe Gerek Yok heralde.Sende Eskisinden Daha İyi Olacaksın buna eminim.
Crazysedat & Crazydrift & Crazysedattt & Cruelhuso & Sedatxxintikam
USTA BEN ONU BUNU BİLMEM BEN ABİME BİLE VERMİYORUM HESAP ŞİFREMİ ŞİFRE DİŞTİRMELERİ İMKANSIZ TELFONDA HERŞEY YA ANLAMIYORUM TANIMIYONUZ ETMİYOSNUZ VERİYOSUNUZ AKLIM ALMIYO BU OYUNDA BABANA GÜVENMİCEN BUNLAR SANA DERS OLSUN BENİMDE CARIM ÇALINDI BENİMDE DİLİM YANDI ŞİDİ BAS BAS BAĞIR BURALAR FORM AÇ İKV DESTEĞE EMEĞİL AT KANIT BUL ADAM BEN YAPTIM DEDİTİR PMLEŞ DURMADAN VER AYARI 

/f Erdem

/f Erdem
-
- FareAdam Düşmanı
Şimdi rahat konuşabilirim o zamanKaraseytan yazdı:Mrb Serdar Üzülerek söylüyorum malesef evet sizin Deathstyle ..Şu bir zamanlar hesabı çalınmış tı yardım ettim kedi bile yapmaz nankörlük etti yukarda yazdıklarımı soydu..SeraxsTyLe yazdı:Merbahalar ;
Konuyu çok detaylı okuyamadım iş yerinde gözüme çarptı Bu Grupxseksendört Dedigin bizim Eski Grup üyesi olan Deathstyle mi (Yani Ali).... Cevabini bekliyorum.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
Seradar kardeşim çok sağol ama hamdolsun Loncam ve Diger arkadaşlar yardımları yaptılar. Olay şudur. Bana gelen pmlerden birinde de Batmanpetrolspor adlı şahısa itemleri satıklarını söylediler para karşılıgında. Zaten Orada 1.Sayfada Ancyraxemree ,Cnqroxemree:'nin dedigi foto var orada itemleri para karşılıgında sattıgınıda söyledi. Ve Forumda Genel Etkileşimde Batmanpetrolspor benim hesab calınıyor ve Batmanpetrolspor'da bilge cevriye itemleri 7 gün sonra itemleri gidiyor. O Grupxseksendört Karektersizi Zaten tanıyordu Batmanpetrolspor'u herşey ortada.crazysedat yazdı:Osmanım Tekrar Geçmiş Olsun.Biz Seninde Grupxseksendört ünde Ne oldugunu Biliyoruz.Sen Gönlünü Ferah Tut Elbet Bir Gün Cezasını Bulacak.Giden İtem olsun Sen Burda Ol Yeter Benim Herşeyim senindir söylememe Gerek Yok heralde.Sende Eskisinden Daha İyi Olacaksın buna eminim.
Herşey için teşekür ederim. Dedigin gibi İnsanlığından bişeyler kaybeden ben değilim malesef , Bunu kendi karekterine yakıştıranlar şimdi geçip savunsaydı kendini buradan bölgeden artık yazı yazamıyor fotolar kondu çünkü..
SağLıcakLa. MÜSLÜMAN OLDUĞUNU UNUTMADAN İyi Oyunlar ve İyi Eğlenceler.
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
!!! GünceLL. !!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
♥♥♥ ThKO ♥♥♥