Grupxseksendört HIRSIZI [Hk]

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Karaseytan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Grupxseksendört HIRSIZI [Hk]

Mesaj gönderen Karaseytan »

Yazacaklarımı olabilgince kısa ve öz yazmay çalışacagım.hesabım Grupxseksendört tarafından calındı.
Öncelikle hesabımı boşaltıgı karekterin adı ; Cavaliere..
Damz Adlı arkadaşımız hesabım çalınmadan yaklaşık 3-4 gün önceden Grupxseksendört Hakkında Hırsızdır güvenmeyin diye yazılar yazmış. Ve yer Metor ---> Oradan Yer altına gitmiş O esnada Cavaliere'den Pm gelmiş boş bir pm Oda boş pm atmış ? Soru işareti koymuş ve bişey yok demiş .Ve Kadim hidaraya giderken MADEN YANSITMIş.
DAMZ ; Ne kadar demiş.
Cavaliere ; Teklif demiş
DAmz ; 3 -5 Arası bişey demiş.
Cavaliere ; Sie Çekmiş.... buna kızan Damz Sen kimsin felan diyerekten tepki vermiş ve
Cavaliere ; Zamanı gelince ögrenecen demiş..
Bun olaylar hesabım çalınmadan 3-5 gün önce demiştim. gelelim o geceye..
Saat 11 ; 30 sularında oyundan çıkacagımı söyledim vede yorgun oldugum için geçmecegimide belirtim. Hesabım Sobee'ye kayıtlıdır.TELEFON no Ailem ve Ayrıca hat Çok yakın zamanda alınmıştı.. Telefon üst Geçişİyani sadece o biliyordu. Şifreyi sadece o biliyordu. Ha neden mi diyecekseniz benim daha önceden karizmax hesabımı Kazımrapper adlı karektersiz calmıştı ve bu almış para karşılıgında ve oyundaki sohbetimize karşılık insafa geldi hesabımı verdi... Bir tür yani mazimi verdi bende neden güvenmeyim. Gelelim Üye + Şifreyi biliyordu.Gelmeyecegimi biliior. ve saat 00 ; 30-50 saatleri arasında oyuna geçtim. Karaşeytan,Karaşeytanx Hesabımlarım üstü yokturdu. Bide Öfkeli adlı kp hesabımında üstü yokturdu birden panige verdim oyundan düştüm.. O anlık panikten şifremi 6 defa yanlış yazdım ve aşagı kata inip telefonu istedim aldım ve şifreyi degiştirdim hemen.. Oyuna geçtigimde Turanhüsran karekterim Yeraltındayken ---> Eminönüne gelmiş Karekterimle en soyulmuştu ama Turanhüsranın cantasında sadece 50 m + 150-200 m arası madenleri hala ellemeyemişti her neyseki Turanhüsranın itemleride duruyordu. ama giden
Karaşeytanx Savaşçımın ,Yücelen Halit; PANT,ÇEKET,KAFA KOPARAN,YÜZÜK,Urban phili Kolye + Zırh , 246 bin Kp gitmişti..
Karaşeytan Büyücümün , Bilge Cevriye Takı seti ,Bilge Cevriye İpekli Ayakabısı,Bilge Cevriye Latex Pant Yıldızlı , Nitro Ruh ; ÇEKET,ASA , Gitmişti...Grupxseksendört Hesabına geçtim itemler ondamı diye çünkü tedirgindim. geçer geçmez Aşagıdaki linkteki yazılar Geldi.

Resim
Sonrasında Erdoqan Sen mi diye sordugunda oradaki linkte mevcut evet dedim ve benden bilge cevroşları versene lo diyor.Grupxseksendört'e oyunu bırakcagını söylüyordu bana yada büyücü acarım diye söylüyordu sürekli. Simdi en üste ilk yazdıklarımdaki Cavaliereden aktardıgı kanıtı bunlar bir tanede aşagıda foto var.
Resim
Sonrasında gelelim. Daha önceden Turancan hesabını çaldıgını idda ediyorlardı baya bir süre önce. Simdiki Pm deki Turancan Olan = Kanunxshark arkisidir. bana gelen ilk pm. Charı sen mi soydun aşagıdaki linkte var.hesabta yani benim hesabımda Grupxseksendört'ün olması lazımmış galiba...

Resim
Hesabım susturulmuştu o yüzden çıkıp Grupxali diye char kurdum agzından laf almaya çalıştım. Ve sonrada dayanamayıp bir ton beddua ettimt abi anlayana... Aşagıdaki Linkte Bakın.Öncelikle arksine ben baya tepki verikten sonra osman oldugumu söyledim ve arksiide bana BEnimde hesabımı caldıgını söyledi ve . Diyorki
Ama ali bana nasıl yaptı diye.

Resim
Grupxali diye hesab açtım demiştim işte o andada işte bana dedigi Laflar..
ONLAR HESABI CALIYOR VE SAKLIYORLAR.. DİYE SÖYLÜYOR. AŞAGIDAKİ LİNKTE.[/color
Resim
SONRA BENİM HESABI ÇALMASI NORMALMİŞTE ONUN KİNİ NASIL ÇALARMIŞ E Hırsız Dost ,Arkadaş dinlemiyor.AŞAGIDAKİ LİNK
Resim
Fotolar bu kadar aşagıdada bir kaç foto var.. ben yokken oyunda veya benim olmadıgım bölgelerde benim hırsız odlugumu yazıyor. Ve bunu bana Hokkazbazsın diye biri söyledi emiönüne geçtim oyundan çıktım sonra oyuna geçtiginde bir çok şey eveledi gegeledi sonrasında Bu pm geldi.. Cngrxemre. Hesabı... Aşagıdaki linkte var.
HESABLARI DAha önceden Batmanpetrolspor adlı Büyücü var ona 50 YTL karşılıgında sattıgını söylemiş emreye..AŞAGIDAKİ LİNKTE VAR.

Resim
İşte fotolar bunlar emre bu yazıyı hesablardaki itemleri para karşılıgında sattıgını bölgeden yazdıgında Grupxseksendört'ü silecegim diye dediginden bende foto koyma gereksinimi duymadım. Sonrasında bu kişinin ne mal oldugunu ögrenmek için. Ryannnn,Kanunxryannn Pm atarak oda size anlatsın tıpkı bana anlattıgı gibi adanadan hemşerisiymiş vede Kanunxrevengee'ye ben. Hiç bir zaman itemde , parada, Oyundaki MADDİ gelirden yana olmadım bu yönden kazandım hep. Simdi hala bir çok kişinin sifresi var. Forumda Araştırsanız. Bunun daha önceden Deatstyle hesabı calınmıştı elimle bizzat ben verdim verdigimde ise 200 m sadece nakit para Ayrıca Maden ve bayağı itemler vardı .Murat ışık caldı demişti cocugu evime döverek götürdüm şifreyi istedim sonunda verdi. Aldıktan sonrada aynen iyade ettim bu forumda yine aldıgına dahi forumda araştırsanız benim aldıgımı yazdıgı yazı var. Ayrıca. Bu karektrsiizi hesabıma ortak ettigmde . Yücelen halit Bayan çeket + urban phili ayak bayan + 49 -50 m küsüratta para vardı sadece o kalmıştı yani ÇALACAK OLSAM. Hırsızın elinden hesabını aldıgım gün alırdım o Murat ışık hırsızı forumda ne yazsa kimse tınlamazdı veya korkusundan yedigi dayak ötürü bişey yazamazdı hiçte hesabımı caldı ayagına yatamazdı.
HESABIMI ÇALDI SONRADA BANA BENİM OLMADIGIM BÖLGELERDE VEYA O ZAMANLARDA HIRSIZDIR DİYE YAZIYOR BENDEN KANITLAR İŞTE BURADA ODA KOYSUNDA GÖRELİM.Ben bu zamana kadar delil kanıtlarla konuştum bide bana diyorki senide hırsız çıkaracagım felan.. Hesabımı çaldı bide laf ediyor. Ha bu arada Yücelen halit çeketi hesabım calınmadan Turansports ısrarla istemiş ve Yücelen halit çeketi almış ve ayakabımı . ama gidenler gitti eskisi gibi sık sık geçmiyorum . Bana hırsız kimse demedi onun haricinde ama ben yinede bu KAREKTERSİZİN NE MÂL olgunu ögrenin diye fotoları koydum. Diyeceklerim bu kadar ...
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥

SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Grupxseksendört HIRSIZI [Hk]

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

geçmiş olsun abi ben yusuf biz arkandayız bundna sora kimseye şifreni verme isterse karşındaki sana versin şifresini;)

anlamıorum nie böle adamlar var umarım bi lodos olur eğer lodos olursa bu adamın benden ve benim gibi < lerinden çekiceği var.
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Mekanbuldum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Mekanbuldum »

sonuna kadar arkandayım kardeşim o grupxseksendör daha öncedeçalmıştı turanhüsran ı sende fotolarda göstermişsin zati kanıtları ona inanmayanlarda kenler düşünsün ...
Mekanbuldum
Zorbeyx
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

İnsanoğlu işte osmanım boşver
Hırs gözünü o kadar kör etmişki rabbinin ona emrettiklerini unutup başka birinin emeğine göz koymuştur
İnsanoğludur göz diktiği çaldığı emekler yetmemiş daha fazlasını istemiştir
İnsanoğludur hırsı gözünü o kadar kör etmiştirki yeri gelmiş insan öldürmüştür
Grupxseksendört de karekterini böylece belli etti Giden itemler oldu evet baya büyük bir kayıp
Ama sen hala aynı osmansın biz bişey kaybetmedik
Grupxseksendört Namusunu şerefini onurunu ve en önemlisi senin gibi bir dostu kaybetti
O itemleri istese zaten sen kendi rızan ile verirdin ama o haramı seçti
Ama bu böyle başlar bu gün oyunda calmaya baslar yarın arkadaşının cebinden parasını çalar
Öbür gün kapkaç yapar ama hiç düşünmezki ben bunların hesabını öbür tarafta nasıl vereceğim diye
Umarım aklı başına gelirde çaldıklarını geri verir kardeşim
Buraya hırs ve nefret dolu yorumlarda yağdırabilirdim ama o pisliği mutlu etmek istemedim
Giden item oldu olsun Grupxsensendört'ün kaybettikleri yanında bizim yani senin kaybettiğin bir hiç denicek kadar
Eminim Osmanın dahada iyilerini helal yolla diziceğine

Adam olmayanların adam olanları örnek alması dileğimle
Kullanıcı avatarı
Turanadosis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Turanadosis »

Rukio yazdı:İnsanoğlu işte osmanım boşver
Hırs gözünü o kadar kör etmişki rabbinin ona emrettiklerini unutup başka birinin emeğine göz koymuştur
İnsanoğludur göz diktiği çaldığı emekler yetmemiş daha fazlasını istemiştir
İnsanoğludur hırsı gözünü o kadar kör etmiştirki yeri gelmiş insan öldürmüştür
Grupxseksendört de karekterini böylece belli etti Giden itemler oldu evet baya büyük bir kayıp
Ama sen hala aynı osmansın biz bişey kaybetmedik
Grupxseksendört Namusunu şerefini onurunu ve en önemlisi senin gibi bir dostu kaybetti
O itemleri istese zaten sen kendi rızan ile verirdin ama o haramı seçti
Ama bu böyle başlar bu gün oyunda calmaya baslar yarın arkadaşının cebinden parasını çalar
Öbür gün kapkaç yapar ama hiç düşünmezki ben bunların hesabını öbür tarafta nasıl vereceğim diye
Umarım aklı başına gelirde çaldıklarını geri verir kardeşim
Buraya hırs ve nefret dolu yorumlarda yağdırabilirdim ama o pisliği mutlu etmek istemedim
Giden item oldu olsun Grupxsensendört'ün kaybettikleri yanında bizim yani senin kaybettiğin bir hiç denicek kadar
Eminim Osmanın dahada iyilerini helal yolla diziceğine

Adam olmayanların adam olanları örnek alması dileğimle

;)
Gregoryxbüyü

Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
kralx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kralx »

hırsızlar doldu tastı koskumuz artık kosk oldu sıyah kosk yazıkya eskıden boyle değildi:(
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

Osman ilk önce geçmiş olsun.Böyle insanlar ilk önce gözüne görünürler.Ama daha sonra hainliklerini gösterirler.O Grubxseksendört denen @ şahsiyeti bozuk insanlar işte bunun açıkca örneğidir.Bunu açıkca belitmek istiyorum.Şeytan senle hep birlikte.Dilerim çaldığın itemler gerçek hayatta senden cıkarda görürsün gününü...İnsanlar namusu ile yaşarlar.Zaten namusuz olan kişi bu dünyada yaşamasına gerek yok.Grubb denen @ herif seni bir hayvana benzetiyorum ama resmi koymayacağım.Çünkü bana diğer tarafta sorarlar.Benim gibi bir hawvanı bunun kadar (Grubxsekssendört ) benzetin derler.
Son..
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Merbahalar ;

Konuyu çok detaylı okuyamadım iş yerinde gözüme çarptı Bu Grupxseksendört Dedigin bizim Eski Grup üyesi olan Deathstyle mi (Yani Ali).... Cevabini bekliyorum.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KÖŞK GERÇEK HIRSIZLARI BİLMELİ YAKINDA Bİ LİSTE TUTUORUM HER HIRSIZIN İSMİNİ LİSTE HALİNCE YAZICAM YETTİ TAK ETTİ CANIMA ;)
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

HIRSIZ DERKEN ÖLE Bİ KAÇ EZO DİİL BÜYÜK DİE TABİR ETTİKLERİ ZAVALLI HRSIZLARI ;)
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön