Yani kim hangisini ilk isterse yapabilir. Tamamen sana kalmış birşey. İstersen ilk reçeteyi alırsın istersen ilk madenleri halledersin. :arrow:oguzhan55 yazdı:Malzemeler sürekli bulunur . Ama reçete satan her zaman bulunmaz önceliğim reçete olsun bence :roll:
İyi bi önerisi olan varsa buyursun gelsin.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: İyi bi önerisi olan varsa buyursun gelsin.
Sen olsan ne yapardin :?:
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ben ilk reçeteyi alıp sonra madenleritoplardım
O zaman yapilacak sey belli. TESEKKURLER
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
oguzhan55 yazdı:O zaman yapilacak sey belli. TESEKKURLER
Oğuzhan bu yazıyı şu an okuyorsan bi tavsiye vereyim. Elindeki 10m ile şu ucuz malzemeleri bir al. Sinek mantarı, yeşil elmas, klorotoksin, niobyum, 1 komodo dişi, 1 örümcek gözü ( tek karakterin var diye hesap ediyorum). Bunların hepsini 10m e alabilirsin. Bak bunları alınca büyük çoğunluğu gitmiş gibi görünecek sana. O zaman daha bi mutlu olursun, azim yaparsın hem de rahatlarsın. Geriye hidrojen kalır. Onu da karacinlerde günde 2 saat kasıp işporta satarak 1 haftada 1 hidrojen alırsın. En fazla süreyi söylüyorum yani. Günde 2m rahat kasarsın zaten. Böyle rahat rahat oynayarak en fazla 2.5 ay sürer bi kıyamet asa. Biraz daha yüklensen 1 ayda üretirsin. Tek sorun hidrojenin pahalı olması.

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Gittikçe hidrojen piyasası düşmeye başladı. Bence hidrojen piyasası düşünce üret. Şimdi üretmeye başlarsan ilerde hidrojen düşünce pişman olursun.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
XxxChesTeRxxX yazdı:Gittikçe hidrojen piyasası düşmeye başladı. Bence hidrojen piyasası düşünce üret. Şimdi üretmeye başlarsan ilerde hidrojen düşünce pişman olursun.
Evet şuan Meranda Hidrojen 15m den duruma göre 13 ile 11m arasına kadar düştü. 1-2 ayda 7-8 e düşer.

O zaman arkadaşım yaşadı hidrojenin ucuz olduğu zamana gelcek :lol: