İyi bi önerisi olan varsa buyursun gelsin.

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İyi bi önerisi olan varsa buyursun gelsin.

Mesaj gönderen oguzhan55 »

46 level bir büyücüyüm aralık ayının 15'ine doğru 49 olurum. nasıl item yapacağımı bilmiyorum. daha doğrusu hangi itemleri yapacağımı yada üreteceğimi vs. önerilerinizi bilmek isterim . ?

şimdiden teşekkür ederim :roll:
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Re: İyi bi önerisi olan varsa buyursun gelsin.

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

kıyamet üretmeni öneririm
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Gaffar veya diğerleri gibi patronlardan Kıyamet Eldiven Kıyamet Ceket Kıyamet pantolon vs vs vs gibi reçeteler düşüyormuş doğrumudur ? Öyle bir şey varsa toplayayım ekibi gidelim düşürelim reçeteyi satalım ;)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

oguzhan55 yazdı:Gaffar veya diğerleri gibi patronlardan Kıyamet Eldiven Kıyamet Ceket Kıyamet pantolon vs vs vs gibi reçeteler düşüyormuş doğrumudur ? Öyle bir şey varsa toplayayım ekibi gidelim düşürelim reçeteyi satalım ;)
Bilmiş bilmiş konuşup birde sonuna göz kırma işareti koşmuşsunya gerçekten güldürdün :lol: ilk öncelikle Reçeteler para etmez, Gaffara reçete için değil, Eşya düşürmek için gidilir. Ayrıca sen daha yolun başının başındasın bu Oyunu 2 yıldır düzenli oynuyorum daha ben gidemiyorum :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Arizonaa yazdı:
oguzhan55 yazdı:Gaffar veya diğerleri gibi patronlardan Kıyamet Eldiven Kıyamet Ceket Kıyamet pantolon vs vs vs gibi reçeteler düşüyormuş doğrumudur ? Öyle bir şey varsa toplayayım ekibi gidelim düşürelim reçeteyi satalım ;)
Bilmiş bilmiş konuşup birde sonuna göz kırma işareti koşmuşsunya gerçekten güldürdün :lol: ilk öncelikle Reçeteler para etmez, Gaffara reçete için değil, Eşya düşürmek için gidilir. Ayrıca sen daha yolun başının başındasın bu Oyunu 2 yıldır düzenli oynuyorum daha ben gidemiyorum :)
Arizona haklı 6 senedir oynuyorum (betadan beri) çarı zor fulledim snde acele etme.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ne bileyim arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuyunca bende güldüm :lol:

ama ne yapcan 49 olunca insanın canı sıkılıyor . Ejder üretmek daha kolay ejder mi üretsem ki + basarım sonra :?:
Kullanıcı avatarı
muymur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen muymur »

oguzhan55 yazdı:Ne bileyim arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuyunca bende güldüm :lol:

ama ne yapcan 49 olunca insanın canı sıkılıyor . Ejder üretmek daha kolay ejder mi üretsem ki + basarım sonra :?:
Kardeşim bende gittim 46 levelken çemberli kutu aldım hemen solucan dev komodo flaan bu boss görevleri hallettim sonra az kasarak 49 yaptım 1 günde şimdi sığınağa iniyim diyorum ejder yok diye adamdan saymıyolar :D şimdi full maden çekiyorum önce ejder üreticem maden falan satıp üstümü bilge cevo azat cevo dizicem yani kısacası 49 olunca ilk hedefini ejder yap sonra maden çekip para kazanmak. Son olarakta toplamalarını 45sarraf 45 lokman yak bunlarda para var bir menekşe elması 8m beyazböşkte
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Cevap verdiğin için sağ ol arkadaşım . oyunlara fazla para vermem gereksiz gördüğüm içindir. zaten gerekli görsem karakter sigortası alırdım. neyse bu sebep den dolayı çemberlitaş kutu olmadan düşünelim. ejder üretmenin basit yolları : para para para :D başka bir fikrin var ise sen söyle. :roll:
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Oturduğun yerden ejder üretmek gibi bi isteğin var sanki.
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

physX yazdı:Oturduğun yerden ejder üretmek gibi bi isteğin var sanki.

Ben oturduğum yerden Kıyamet ürettim. Ama haftalarca bilgisayarın başından kalkmayarak :D
Resim

“Büyücü” sayfasına dön