46 level bir büyücüyüm aralık ayının 15'ine doğru 49 olurum. nasıl item yapacağımı bilmiyorum. daha doğrusu hangi itemleri yapacağımı yada üreteceğimi vs. önerilerinizi bilmek isterim . ?
şimdiden teşekkür ederim :roll:
İyi bi önerisi olan varsa buyursun gelsin.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: İyi bi önerisi olan varsa buyursun gelsin.
kıyamet üretmeni öneririm
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

Gaffar veya diğerleri gibi patronlardan Kıyamet Eldiven Kıyamet Ceket Kıyamet pantolon vs vs vs gibi reçeteler düşüyormuş doğrumudur ? Öyle bir şey varsa toplayayım ekibi gidelim düşürelim reçeteyi satalım 
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bilmiş bilmiş konuşup birde sonuna göz kırma işareti koşmuşsunya gerçekten güldürdün :lol: ilk öncelikle Reçeteler para etmez, Gaffara reçete için değil, Eşya düşürmek için gidilir. Ayrıca sen daha yolun başının başındasın bu Oyunu 2 yıldır düzenli oynuyorum daha ben gidemiyorumoguzhan55 yazdı:Gaffar veya diğerleri gibi patronlardan Kıyamet Eldiven Kıyamet Ceket Kıyamet pantolon vs vs vs gibi reçeteler düşüyormuş doğrumudur ? Öyle bir şey varsa toplayayım ekibi gidelim düşürelim reçeteyi satalım
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Arizona haklı 6 senedir oynuyorum (betadan beri) çarı zor fulledim snde acele etme.Arizonaa yazdı:Bilmiş bilmiş konuşup birde sonuna göz kırma işareti koşmuşsunya gerçekten güldürdün :lol: ilk öncelikle Reçeteler para etmez, Gaffara reçete için değil, Eşya düşürmek için gidilir. Ayrıca sen daha yolun başının başındasın bu Oyunu 2 yıldır düzenli oynuyorum daha ben gidemiyorumoguzhan55 yazdı:Gaffar veya diğerleri gibi patronlardan Kıyamet Eldiven Kıyamet Ceket Kıyamet pantolon vs vs vs gibi reçeteler düşüyormuş doğrumudur ? Öyle bir şey varsa toplayayım ekibi gidelim düşürelim reçeteyi satalım![]()
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Ne bileyim arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuyunca bende güldüm :lol:
ama ne yapcan 49 olunca insanın canı sıkılıyor . Ejder üretmek daha kolay ejder mi üretsem ki + basarım sonra :?:
ama ne yapcan 49 olunca insanın canı sıkılıyor . Ejder üretmek daha kolay ejder mi üretsem ki + basarım sonra :?:
Kardeşim bende gittim 46 levelken çemberli kutu aldım hemen solucan dev komodo flaan bu boss görevleri hallettim sonra az kasarak 49 yaptım 1 günde şimdi sığınağa iniyim diyorum ejder yok diye adamdan saymıyolaroguzhan55 yazdı:Ne bileyim arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuyunca bende güldüm :lol:
Cevap verdiğin için sağ ol arkadaşım . oyunlara fazla para vermem gereksiz gördüğüm içindir. zaten gerekli görsem karakter sigortası alırdım. neyse bu sebep den dolayı çemberlitaş kutu olmadan düşünelim. ejder üretmenin basit yolları : para para para
başka bir fikrin var ise sen söyle. :roll:
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Oturduğun yerden ejder üretmek gibi bi isteğin var sanki.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ehlim Mürre
physX yazdı:Oturduğun yerden ejder üretmek gibi bi isteğin var sanki.
Ben oturduğum yerden Kıyamet ürettim. Ama haftalarca bilgisayarın başından kalkmayarak