Sunucunun En İyi Loncaları

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucunun En İyi Loncaları

Mesaj gönderen Whisky »

Mavixumut yazdı:akılı cewap yasın ikw dki ilk lonca ile cnquerorx ben akıncılar loncasının olduğnu bile bilmiorm ...

Cnquerorxhutubis
İkv'deki ilk lonca Cnquerorx değil Raider of Anatoliya(RoA)'dır.Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olmayalım..Sancak sunucusunun yanlış hatırlamıyorsam Akıncalar 2. loncasıdı İlk Mc olarak diğe biliyorum(Yanlışım varsa düzeltin lütfen).
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mavixumut »

Whisky yazdı:
Mavixumut yazdı:akılı cewap yasın ikw dki ilk lonca ile cnquerorx ben akıncılar loncasının olduğnu bile bilmiorm ...

Cnquerorxhutubis
İkv'deki ilk lonca Cnquerorx değil Raider of Anatoliya(RoA)'dır.Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olmayalım..Sancak sunucusunun yanlış hatırlamıyorsam Akıncalar 2. loncasıdı İlk Mc olarak diğe biliyorum(Yanlışım varsa düzeltin lütfen).

RoA de bşe bilmiyorm ama mc ler tamen aklımdan çıkmış çünkü bende mclerle birlikte kuklacıdan geldm x)
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...

LiSeLi MekansızlaR
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Delikurt »

Herkes lonca açıyor :D Ama en eski lonca dediklerimiz en fazla 1 yıl ( En uzun süren lonca GKB ) süre ile devam ediyor, oysa bakın TİT loncası.... 1,5 yılı devirdi... En iyi diye bir şey olmaz, en iyi olmak için mücadele edenler vardır, bizim için kimsenin iyi güzel v.s. iltifat içeren kelimeler kullanması önemli değildir, bizim loncamız için Hakkı Hakkına teslim eden, Ahlaksızlar kadar Ahlaklı insanlarında sesi çıkan, Namuslu insanlar ın bir araya gelebildiği bir AİLE olabilmektir.

Sancak sunucusunun en en uzun soluklu ( ESKİ - HALEN DEVAM EDEN ) loncası TİT loncası dır... İtiraz eden varsa buyursun değildir diyebilsin.

Titxdelikurt
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
Jonturkxsunny
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Jonturkxsunny »

arkadaslar ben bu konuyu bılgılerı paylasmak ıcın actım aşağılanmak için değil öle 1 isteğimde olmadı yok ortalıgı karıstırmak için actın bu konuyu vs vs ltfn sadece fikirlerinizi yazacaksanız yazın yoksa yazmayın!!
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

Whisky yazdı:

Cnquerorxhutubis

Roa mı?

Roa ikv nın ilk loncasıdır sancak sunucusunun degil.Sancak sunucusunda bir suru lonca varken roa bir kolunuda sancakta acmak istemisti.Hatta buna ilk destek verenlerden birisi bendim.Toplantılar yapıldı filan uzun hikaye. ama roa sancakta yenı loncalardan. Sancak sunucusunun ilk loncası suphesiz Mcx loncasıdır Gkbx Cnquerorx ve Akıncılarx aynı donemde kurulmus loncalardır.İlk 4 lonca bunlardır. Bu loncalardan sonra yenı yenı loncalar turemistir.
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Whisky »

Adonis yazdı:
Whisky yazdı:

Cnquerorxhutubis

Roa mı?

Roa ikv nın ilk loncasıdır sancak sunucusunun degil.Sancak sunucusunda bir suru lonca varken roa bir kolunuda sancakta acmak istemisti.Hatta buna ilk destek verenlerden birisi bendim.Toplantılar yapıldı filan uzun hikaye. ama roa sancakta yenı loncalardan. Sancak sunucusunun ilk loncası suphesiz Mcx loncasıdır Gkbx Cnquerorx ve Akıncılarx aynı donemde kurulmus loncalardır.İlk 4 lonca bunlardır. Bu loncalardan sonra yenı yenı loncalar turemistir.
Biraz dikkatli olokursan orda zaten gerekli bilgii verdim."İkv'deki ilk lonca Cnquerorx Raider of Anatolia'dır" dedim..
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bizi ikvdeki ilk lonca ilgilendirmiyor sunucumusdaki ilk loncayı tartışıyoruz dimi akıllı düşün whisky

LiSeLi MekansızlaR
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar

Gök Loncamızın ve ismimi görmek beni şereflendirdi. Hep beraber daha güzel sancak İçin birlik ve beraberlik dolu nice güzel günlere.
Gök Loncası Adına:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Whisky »

Cnquerorxhutubis
Öyle bi Devrik cümle kurmuşunki benim diğen Türkçe'ciyi çileden çıkarır.
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Whisky yazdı:

Cnquerorxhutubis
Öyle bi Devrik cümle kurmuşunki benim diğen Türkçe'ciyi çileden çıkarır.
dw whisky herşeyin iyisini sen bilirsin

LiSeLi MekansızlaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön