Arkadaşlar Allahın Selamı Üstünüze Olsun...Arkadaşlar Bu Sunucunun En İyi Loncaları Kimlerdir Sizin Görüşlerinizi Almak İstiyorum...Bana Göre Söyle 1 Şeyde olabilir...
Sıralama Yapmadım Yanlş Anlaşılmasın Diye..
Merhabalar
Sunucumuzda bulunan loncaların hepisi birbirinden güzeldir ancak içlerinde bir kaç sivriler bulunur. Onlarda zaten Loncalardan uzaklastırılır.
konu gereksiz diyl tartısma konusu acmıs arkadas dogaldır . fakat orda benm katılmadıgım tek bi lonca Seyhx loncasıdır . + yeni bitme loncaların bizlere baş kaldırdıgı görülmekte daha 15 lewelken polemikle isim yapmaya calısanlarvar Örnek Türkx loncası .
bu loncası güçlenen çok artist oluormuş soruyorum size ben Yeniçerixdadawa ben artistmiyim??
loncam en iyi loncalardan biri olarak gösterildi
ismim buzcu oldu
en iyi şifacı diyenler oldu
iflisin canını tek başıma 59 yaptım cenk ile beraberde kestik (2 şifacı)
buz büyücüsünden savaşcıalr kaçarken ben buz büyücülerini kesiordum
ama bana denilen laf ne loncası iyi güçlü diye ARTİST OLMUŞ bu güçlü loncalardaki insanların hepsi ARTİST
peki ben bunları yaptım çoğu sunucudaki şifaların yapamadığını yaptım ve artistlenmişim gören oldumu ağzımı açıp bir kere ben iflisi kestim seni çok kolay keserim die dedimmi bazı zamanalr görevleride kendi taktiğimle kestim ve elimden geldiğince mütevazi oldum
Alınmayın ama bu tür konular daha çok loncaları yüceltmek yerine çekemeyenlerin diline düşürüor bnm başıma gelen çoğu kişinin başına gelmişdir. Bu tür konular yüzündeninsanlar çekemior böyle laflar ediolar.
Yanılıor olabilirim ama bu bnm düşüncem illaki en iyi loncaları söle diosanız Yeniçerix loncası hariç tüm loncalar iyidir.