Neden bu Forumda yazıları yazan arkadaşları Pistte görmüyorum lanet olasıca
o eme giren grup hakkında yorum yapmıyorum eski ve şuanki bir lodos olarak eme gelecek grup olmadığından onu geçtim savaşacak adam olmadığından arzken lodos oldum lodosken arz oldum 3. klanı bekliyorum gelirse birde şansımı orda deneyeceğim
Bu konuyu açan arkadaşa gelecek olursa sen bölgede arzlar em 3 e diyince şok mu oluyorsun .? peki ben her oyuna girişimde o arz kalenin önünde ilk muhafızla daima haşırneşir olurken neden şo olmuyorsun .?
Bölgeden arzlar dışarı çıkın demekten imanımız gevredi bunuda kesin sen görmemişsindir :lol:
Em e arz diyince dayanamıyor olman beni çok mutlu etti Oyunda olduğum müddetçe seni ve arzda ne kadar adam varsa eme çağırmaktan büyük bir mutluluk duyarım İnşallah denk geliriz birbirimize
Arz ve Lodos tartışmasına girmiyorum ne lodosları savunurum nede arzları bölgeden çıkmak bilmeyen 2 klan savaşmak için hangi klana girsem Diğer klan bir iki savaştan sonra örste vs atıyor o yüzden bence sen o güzel çeneni yorma oyunda adımı gördüğün an çağırabilirsin güzel kardeşim he yapabiliyorsan arzlardan adam toplada güzel bi savaş etkinliğide biz yapalım Kaleden çıkabilirlerse tabi Saygılarımla Eski bir Dost.