Neden bu Forumda yazıları yazan arkadaşları  Pistte görmüyorum lanet olasıca  

o eme giren grup hakkında yorum yapmıyorum eski ve şuanki bir lodos olarak eme gelecek grup   olmadığından   onu geçtim  savaşacak adam olmadığından  arzken lodos oldum lodosken arz oldum 3. klanı bekliyorum gelirse birde şansımı orda deneyeceğim  

Bu konuyu açan arkadaşa gelecek olursa sen  bölgede  arzlar em 3 e diyince şok mu oluyorsun .? peki ben  her oyuna girişimde o arz kalenin önünde  ilk muhafızla daima haşırneşir olurken neden şo olmuyorsun .?
Bölgeden arzlar dışarı çıkın demekten imanımız gevredi bunuda kesin sen görmemişsindir  :lol: 
Em e arz diyince dayanamıyor olman beni çok mutlu etti Oyunda  olduğum müddetçe seni ve arzda ne kadar adam varsa eme çağırmaktan büyük bir mutluluk duyarım İnşallah  denk geliriz birbirimize  

Arz ve Lodos tartışmasına girmiyorum  ne lodosları savunurum nede arzları  bölgeden çıkmak bilmeyen 2 klan savaşmak için hangi klana girsem  Diğer klan bir iki savaştan sonra   örste vs atıyor o yüzden bence sen o güzel çeneni yorma oyunda adımı gördüğün an çağırabilirsin güzel kardeşim  he yapabiliyorsan arzlardan adam toplada güzel bi savaş etkinliğide biz yapalım Kaleden çıkabilirlerse tabi Saygılarımla Eski bir Dost.