2çar açmak için

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: 2çar açmak için

Mesaj gönderen abdulsamet »

ARZLODOS yazdı:
kerimcan123 yazdı:
PitbuLL yazdı:Merhaba kerimcan123,

Sandbox adlı program gelen talep ve şikayetler üzerine İKV için kullanımı engellenmiş bulunmaktadır.
Lütfen oyuncuncularımızı yanlış yönlendirmemeye özen gösterelim.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
bende niyeyse çalışıyor ama :)

Çalışıyorsa ne mutlu sana ama artık çoğu pclerde çalışmıyor sanslılar arasındasın bir üst sürümünü kurdunmu o pcde bir daha çalışmaz o sürümden ayrılma bence.

Sanboexi kur demek o kişinin çalıştıracagı anlamına gelmiyor ondan yazılmış olablir.

7-8 sürüm denedim çalışmadı bende ama daha önceki elimde bulunnan süürm bendede çalışmakta ama yeni yüklenenlerde bir sorun oluşuyor. Kp kesmek için daha mantıklı yollar var. Snabonsuz çift oturumsuz felan filan

Sadece Sandboxie ile 2 çar açamazsınız bu engellenmiştir onun için : PC niz windows XP olcak ve : sandboxie yüklü olması lazım. Sonra Başlat ^^ Denetim MAsası ^^ Kullanıcı hesapları ^^ yeni bir kullanıcı açınız ve AÇtıgınız bu kullanıcıya kolay bi şifre koyunuz ''Örnk: 123456

Sonra : ikv oyunu açıksa kapatınız . masaüstüne gelip : önce İKV yi Farklı çalıştırdan ; kullnıcı ile çalıştır tıklayıp kurmuş oldugunuz kullanıcı ve şifre yi yazın ve tamam a basın ve İKV giriş sayfası açılacaktır BU sizin 1.ci GİRİŞİNİZ oyuna girmeden o ekranı alta alın ve ; SONRA ; TEKRAR MASAÜSTÜ gelip İKV sag tıklatıp bu seferde Sandboxie ile çalıştır diyip girin... buda sizin 2 ci GİRİŞİNİZ olcak ve TEşkilat ayda hangi sunucu isie seçiniz ondan sonra üye şifre işte :D ALT TAB İLEDE DEGİŞTİREBİLİRSİNİZ ...
((((( WİNDOWS 7 İÇİN ) ))) ise bu dedgim olmamktadır sadece sanboxie yüklüyorsunuz ve ÜRÜN ANHTARI ALIRSANIZ SINIRSIZ ŞEKİLDE GİREBİLİRSİNİZ windows 7 de

TEşekkürler ... İYİ Forumlar ...
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen abdulsamet »

PitbuLL yazdı:Merhaba kerimcan123,

Sandbox adlı program gelen talep ve şikayetler üzerine İKV için kullanımı engellenmiş bulunmaktadır.
Lütfen oyuncuncularımızı yanlış yönlendirmemeye özen gösterelim.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.

EVET SADECE sandboxie İKV için kullanımı engellenmiştir ama sandboxie ekibi kendi çıkarını düşünerek SADECE buraya bir kod koymuştur ( anahtar ) Bu anhtarıda biyerden bulursanız o anhtar sınırsız sayıda ÇAr açmanızı saglamaktadır... TAbi bi ücreti var .. ( ücretini Bİlmiyorum ) Ben para ile alamdım çünkü :D
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Bu dediğini kaybetmemek için mesaj bırakıyorum denerim bi zaman )
Resim
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sshinobi »

Konu biraz eski fakat Windows 8'de farklı oturumlar arasında geçiş çok kolay oluyor ve oyundan düşüş çok nadir oluyor.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Wmware adlı program ile sanal bir işletim sistemi kürarak aynı anda (PC nin gücüne bağlı olarak) 3 - -4 adet ikv hesabı açabilirsin.Ayrıntılı bilgiyi forumlarda bulabilirsin buradan nasıl yapıldığını yazacak vaktim yok şimdi.
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

sandbox ile hala 2 hatta 3 yada 4 çar birden açılıyor arkadaşlar , ikv için engellendi doğru ama sadece düz açılması engellendi ilk sayfada arkadaş anlatmış zaten yapın öyle açılır
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aytit »

hiçbir programa gerek yok denetim masasından bi oturum daha aç bi oturumdan bi çara diğer oturumdan diğer çara gir gayet kolay ama oyundan düşebilirsin ya da pc kötüyse kasar.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön