Sandbox adlı program gelen talep ve şikayetler üzerine İKV için kullanımı engellenmiş bulunmaktadır.
Lütfen oyuncuncularımızı yanlış yönlendirmemeye özen gösterelim.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
bende niyeyse çalışıyor ama
Çalışıyorsa ne mutlu sana ama artık çoğu pclerde çalışmıyor sanslılar arasındasın bir üst sürümünü kurdunmu o pcde bir daha çalışmaz o sürümden ayrılma bence.
Sanboexi kur demek o kişinin çalıştıracagı anlamına gelmiyor ondan yazılmış olablir.
7-8 sürüm denedim çalışmadı bende ama daha önceki elimde bulunnan süürm bendede çalışmakta ama yeni yüklenenlerde bir sorun oluşuyor. Kp kesmek için daha mantıklı yollar var. Snabonsuz çift oturumsuz felan filan
Sadece Sandboxie ile 2 çar açamazsınız bu engellenmiştir onun için : PC niz windows XP olcak ve : sandboxie yüklü olması lazım. Sonra Başlat ^^ Denetim MAsası ^^ Kullanıcı hesapları ^^ yeni bir kullanıcı açınız ve AÇtıgınız bu kullanıcıya kolay bi şifre koyunuz ''Örnk: 123456
Sonra : ikv oyunu açıksa kapatınız . masaüstüne gelip : önce İKV yi Farklı çalıştırdan ; kullnıcı ile çalıştır tıklayıp kurmuş oldugunuz kullanıcı ve şifre yi yazın ve tamam a basın ve İKV giriş sayfası açılacaktır BU sizin 1.ci GİRİŞİNİZ oyuna girmeden o ekranı alta alın ve ; SONRA ; TEKRAR MASAÜSTÜ gelip İKV sag tıklatıp bu seferde Sandboxie ile çalıştır diyip girin... buda sizin 2 ci GİRİŞİNİZ olcak ve TEşkilat ayda hangi sunucu isie seçiniz ondan sonra üye şifre işte ALT TAB İLEDE DEGİŞTİREBİLİRSİNİZ ...
((((( WİNDOWS 7 İÇİN ) ))) ise bu dedgim olmamktadır sadece sanboxie yüklüyorsunuz ve ÜRÜN ANHTARI ALIRSANIZ SINIRSIZ ŞEKİLDE GİREBİLİRSİNİZ windows 7 de
Sandbox adlı program gelen talep ve şikayetler üzerine İKV için kullanımı engellenmiş bulunmaktadır.
Lütfen oyuncuncularımızı yanlış yönlendirmemeye özen gösterelim.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
EVET SADECE sandboxie İKV için kullanımı engellenmiştir ama sandboxie ekibi kendi çıkarını düşünerek SADECE buraya bir kod koymuştur ( anahtar ) Bu anhtarıda biyerden bulursanız o anhtar sınırsız sayıda ÇAr açmanızı saglamaktadır... TAbi bi ücreti var .. ( ücretini Bİlmiyorum ) Ben para ile alamdım çünkü
Wmware adlı program ile sanal bir işletim sistemi kürarak aynı anda (PC nin gücüne bağlı olarak) 3 - -4 adet ikv hesabı açabilirsin.Ayrıntılı bilgiyi forumlarda bulabilirsin buradan nasıl yapıldığını yazacak vaktim yok şimdi.
sandbox ile hala 2 hatta 3 yada 4 çar birden açılıyor arkadaşlar , ikv için engellendi doğru ama sadece düz açılması engellendi ilk sayfada arkadaş anlatmış zaten yapın öyle açılır
hiçbir programa gerek yok denetim masasından bi oturum daha aç bi oturumdan bi çara diğer oturumdan diğer çara gir gayet kolay ama oyundan düşebilirsin ya da pc kötüyse kasar.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)