viewtopic.php?f=46&t=105038
Kilitlenen konuda Kutu içeriğinin sadece 3 aylık plus'da ibaret olduğu belirtilmiş. Peki sorarım sizlere Neden kutu içeriği sadece Plus ?
Konuyu açayım mı ? açmayayım mı ? diye düşündüm ve açtım öğrenmek için. Şahsım adıma konuşuyorum sırf kutu içeriği plus dan ibaret olduğu için almadım ki benim gibi almayan da çoktur...
6. Yıl Paketi...
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
6. Yıl Paketi...
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
"Yıldızdoğan"
CW
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: 6. Yıl Paketi...
Çünkü kutu değil paket. 6. Yıl paketine "kutu" demen, paketin Çemberlitaş Kutu veya Derindeki Sır Kutu gibi özelliklere sahip olması gerektiği anlamına gelmez.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yaw 5 bin akçe al 3 aylık plus hediye demek istiyor birde 500 akçde hediye neyi anlamıyorsunuz alla alla.AmiR yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105038
Kilitlenen konuda Kutu içeriğinin sadece 3 aylık plus'da ibaret olduğu belirtilmiş. Peki sorarım sizlere Neden kutu içeriği sadece Plus ?
Konuyu açayım mı ? açmayayım mı ? diye düşündüm ve açtım öğrenmek için. Şahsım adıma konuşuyorum sırf kutu içeriği plus dan ibaret olduğu için almadım ki benim gibi almayan da çoktur...
Karakterlerini aktarmak isteyenler oluyor 5 bin akçe yüklüyorlar yanıada 3 aylık bir plus fena olmazmı.
Alan alır boğazınızımı sıkıyorlar hey bir şeye bir neden arıyonuz.
Git bir Çemberli kutu al sende 30 tlye olsun bitsin.Akçe lazım degilse o zaman tüm özelliklerin olur.
Çemberli kutu alnalrda gitsin bu paketten alsın kimin işine hangisi uygunsa onu alsın yada almasın.
Yada oyun içinden akçe ile al. Yada alma
A R Z L O D O S
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
6. Yıl Paketini aldım saat 10:15 civarında 5500 akçe + 3 aylık plus paket 50 TL çok iyi fiyat bence.

- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
ORHANBEY yazdı:6. Yıl Paketini aldım saat 10:15 civarında 5500 akçe + 3 aylık plus paket 50 TL çok iyi fiyat bence.

Aynen 1 saat önce bende yükledim İstanbul Kıyamet Vakti Yönetiminin en güzel indirimi bu bence
Teşekkürler
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
konuyu açan benim bende aynı sebebten almaktan vazgeçtim zaten içinde bi ll olaydı +5 gibi bişey olaydı alcaktımAmiR yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105038
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Kısa ve mantıklı cevap gelmiş kaçırdığım nokta orası, kutu vermiyor ikv paket veriyor. Tşk ederim arkadaşımComader yazdı:Çünkü kutu değil paket. 6. Yıl paketine "kutu" demen, paketin Çemberlitaş Kutu veya Derindeki Sır Kutu gibi özelliklere sahip olması gerektiği anlamına gelmez.
Senide ayakta alkışlıyorum, üstün zekanla çok güzel cevaplar vermişsin. Ordinaryüs arkadaşım benim..ARZLODOS yazdı:Yaw 5 bin akçe al 3 aylık plus hediye demek istiyor birde 500 akçde hediye neyi anlamıyorsunuz alla alla.AmiR yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105038
Karakterlerini aktarmak isteyenler oluyor 5 bin akçe yüklüyorlar yanıada 3 aylık bir plus fena olmazmı.
Alan alır boğazınızımı sıkıyorlar hey bir şeye bir neden arıyonuz.
Git bir Çemberli kutu al sende 30 tlye olsun bitsin.Akçe lazım degilse o zaman tüm özelliklerin olur.
Çemberli kutu alnalrda gitsin bu paketten alsın kimin işine hangisi uygunsa onu alsın yada almasın.
Yada oyun içinden akçe ile al. Yada alma
Sorumu değiştirerek sormak istiyorum Neden paket içeriği 3 aylık plus dan ibaret.. Çemberli kutu özelliklerine sahip olsa ne olurdu ?
Neyse cevap vermeyin bazı Ordinaryüs arkadaşlarımızın verdikleri zeka üstü cevapları ile şoka giriyorum ve daha da girmek istemiyorum...
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
"Yıldızdoğan"
CW
"Yıldızdoğan"
CW
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
50 Tl'ye 5500 akçe ve 3 aylık plus zaten çok büyük avantaj. Ben de yarın paketi almayı düşünüyorum ve böyle bir paket hazırladıkları için yönetime teşekkür ediyorum. Sana da insanın, kendisine ne verilirse verilsin daima daha fazlasını isteyen yönüne örnek olduğun için teşekkür ediyorum.AmiR yazdı:Çemberli kutu özelliklerine sahip olsa ne olurdu ?
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yukarıda soruna iyi niyetle cevap vermeye çalışmışlar ama heralde şunu duymak istiyorsun.50 tl ye 5500 akçe + çember kutu içeriği olmalıydı.İstediğin bu sanırım.50tl ye 5500 akçe +3 aylık plusu avantaj görmüyorsun.Peki bunu avantaj gören varmıdır ? Örneğin 5000 akçe alacak adam bu kampanyayı gördü yada 3 aylık plus alacak bir baktı bu kampanya dükkanda.işte bu kampanya onlara hitap ediyor sana değil.Herşeyi üstümüze alınmayalım.AmiR yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105038
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Ya simdi bas git akşam akşam ordinasunüde kutunada başlıyacam ha.
Sana 5500 akçenin yanında 3 aylık plus hediye diyorlar daha neden halen kutu avantajları yok diyorsun.
Sinir kat sayımı artırma ters cevap veririm valla.
Git kutu al 30 tl ye onun içinde var sonra git 5500 akçe al alla alla bazıların kutu avantajı var.
Sende önce git kutu avntajı al sonra bunu al o zaman 5500 akçe 6 aylık plus ve kutu avantajlarını elde etmiş olursun.
Garip garip sorular sorma. 80 TL EDER BUDA gene 35 tl avantajlı olursun ve aynı zamnda istediğin kutu avantajlarını alırsın.
Kutu avantajı olsa alacanmı belki mırın kırın ayı olsadın teslası olsadın belki alırdımmm yürü gitt.
Sana 5500 akçenin yanında 3 aylık plus hediye diyorlar daha neden halen kutu avantajları yok diyorsun.
Sinir kat sayımı artırma ters cevap veririm valla.
Git kutu al 30 tl ye onun içinde var sonra git 5500 akçe al alla alla bazıların kutu avantajı var.
Sende önce git kutu avntajı al sonra bunu al o zaman 5500 akçe 6 aylık plus ve kutu avantajlarını elde etmiş olursun.
Garip garip sorular sorma. 80 TL EDER BUDA gene 35 tl avantajlı olursun ve aynı zamnda istediğin kutu avantajlarını alırsın.
Kutu avantajı olsa alacanmı belki mırın kırın ayı olsadın teslası olsadın belki alırdımmm yürü gitt.
A R Z L O D O S