6. Yıl Paketi...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

6. Yıl Paketi...

Mesaj gönderen AmiR »

viewtopic.php?f=46&t=105038
Kilitlenen konuda Kutu içeriğinin sadece 3 aylık plus'da ibaret olduğu belirtilmiş. Peki sorarım sizlere Neden kutu içeriği sadece Plus ?
Konuyu açayım mı ? açmayayım mı ? diye düşündüm ve açtım öğrenmek için. Şahsım adıma konuşuyorum sırf kutu içeriği plus dan ibaret olduğu için almadım ki benim gibi almayan da çoktur...
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: 6. Yıl Paketi...

Mesaj gönderen Comader »

Çünkü kutu değil paket. 6. Yıl paketine "kutu" demen, paketin Çemberlitaş Kutu veya Derindeki Sır Kutu gibi özelliklere sahip olması gerektiği anlamına gelmez.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

AmiR yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105038
Kilitlenen konuda Kutu içeriğinin sadece 3 aylık plus'da ibaret olduğu belirtilmiş. Peki sorarım sizlere Neden kutu içeriği sadece Plus ?
Konuyu açayım mı ? açmayayım mı ? diye düşündüm ve açtım öğrenmek için. Şahsım adıma konuşuyorum sırf kutu içeriği plus dan ibaret olduğu için almadım ki benim gibi almayan da çoktur...
Yaw 5 bin akçe al 3 aylık plus hediye demek istiyor birde 500 akçde hediye neyi anlamıyorsunuz alla alla.

Karakterlerini aktarmak isteyenler oluyor 5 bin akçe yüklüyorlar yanıada 3 aylık bir plus fena olmazmı.
Alan alır boğazınızımı sıkıyorlar hey bir şeye bir neden arıyonuz.

Git bir Çemberli kutu al sende 30 tlye olsun bitsin.Akçe lazım degilse o zaman tüm özelliklerin olur.
Çemberli kutu alnalrda gitsin bu paketten alsın kimin işine hangisi uygunsa onu alsın yada almasın.
Yada oyun içinden akçe ile al. Yada alma
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

6. Yıl Paketini aldım saat 10:15 civarında 5500 akçe + 3 aylık plus paket 50 TL çok iyi fiyat bence.
Resim

Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

ORHANBEY yazdı:6. Yıl Paketini aldım saat 10:15 civarında 5500 akçe + 3 aylık plus paket 50 TL çok iyi fiyat bence.
Resim

Resim
Aynen 1 saat önce bende yükledim İstanbul Kıyamet Vakti Yönetiminin en güzel indirimi bu bence

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

konuyu açan benim bende aynı sebebten almaktan vazgeçtim zaten içinde bi ll olaydı +5 gibi bişey olaydı alcaktım
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Comader yazdı:Çünkü kutu değil paket. 6. Yıl paketine "kutu" demen, paketin Çemberlitaş Kutu veya Derindeki Sır Kutu gibi özelliklere sahip olması gerektiği anlamına gelmez.
Kısa ve mantıklı cevap gelmiş kaçırdığım nokta orası, kutu vermiyor ikv paket veriyor. Tşk ederim arkadaşım
ARZLODOS yazdı:
Yaw 5 bin akçe al 3 aylık plus hediye demek istiyor birde 500 akçde hediye neyi anlamıyorsunuz alla alla.

Karakterlerini aktarmak isteyenler oluyor 5 bin akçe yüklüyorlar yanıada 3 aylık bir plus fena olmazmı.
Alan alır boğazınızımı sıkıyorlar hey bir şeye bir neden arıyonuz.

Git bir Çemberli kutu al sende 30 tlye olsun bitsin.Akçe lazım degilse o zaman tüm özelliklerin olur.
Çemberli kutu alnalrda gitsin bu paketten alsın kimin işine hangisi uygunsa onu alsın yada almasın.
Yada oyun içinden akçe ile al. Yada alma
Senide ayakta alkışlıyorum, üstün zekanla çok güzel cevaplar vermişsin. Ordinaryüs arkadaşım benim..

Sorumu değiştirerek sormak istiyorum Neden paket içeriği 3 aylık plus dan ibaret.. Çemberli kutu özelliklerine sahip olsa ne olurdu ?
Neyse cevap vermeyin bazı Ordinaryüs arkadaşlarımızın verdikleri zeka üstü cevapları ile şoka giriyorum ve daha da girmek istemiyorum... ;)
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

AmiR yazdı:Çemberli kutu özelliklerine sahip olsa ne olurdu ?
50 Tl'ye 5500 akçe ve 3 aylık plus zaten çok büyük avantaj. Ben de yarın paketi almayı düşünüyorum ve böyle bir paket hazırladıkları için yönetime teşekkür ediyorum. Sana da insanın, kendisine ne verilirse verilsin daima daha fazlasını isteyen yönüne örnek olduğun için teşekkür ediyorum.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

Yukarıda soruna iyi niyetle cevap vermeye çalışmışlar ama heralde şunu duymak istiyorsun.50 tl ye 5500 akçe + çember kutu içeriği olmalıydı.İstediğin bu sanırım.50tl ye 5500 akçe +3 aylık plusu avantaj görmüyorsun.Peki bunu avantaj gören varmıdır ? Örneğin 5000 akçe alacak adam bu kampanyayı gördü yada 3 aylık plus alacak bir baktı bu kampanya dükkanda.işte bu kampanya onlara hitap ediyor sana değil.Herşeyi üstümüze alınmayalım.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ya simdi bas git akşam akşam ordinasunüde kutunada başlıyacam ha.

Sana 5500 akçenin yanında 3 aylık plus hediye diyorlar daha neden halen kutu avantajları yok diyorsun.
Sinir kat sayımı artırma ters cevap veririm valla.

Git kutu al 30 tl ye onun içinde var sonra git 5500 akçe al alla alla bazıların kutu avantajı var.

Sende önce git kutu avntajı al sonra bunu al o zaman 5500 akçe 6 aylık plus ve kutu avantajlarını elde etmiş olursun.
Garip garip sorular sorma. 80 TL EDER BUDA gene 35 tl avantajlı olursun ve aynı zamnda istediğin kutu avantajlarını alırsın.

Kutu avantajı olsa alacanmı belki mırın kırın ayı olsadın teslası olsadın belki alırdımmm yürü gitt.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön