Merhaba arkadaslar loncamız acılalı 1,5 seney yakınlaşmıştır ama loncamıza atılan iftiralar , yalan v.b olanaklara karsı hep birlik ve güçlü kaldık ewt konuya dönelim oyunda şifacı olan önemli arkadaslarımızdam Ogizist loncamıza katılmıştır lakin Ethemist denen sahıs Ogizist in kuzeni olup Lostx loncasına katıldı die Oguzun Ogizist carının üstlerini almıştır ve yeni bir car acıp içine hakeretlerde bulunmaktadır ve bizde böle cocukca işlere karşı hep bir gücüz ...
Burada benim amacım nedir die sorarsanız böyle kişiliksiz insanlara dikkat edin , ve Ethemist denen şahıs sen benim loncamdaki üyelere karsı hiç bir halt yiyemezsin adamlıgın ortada cünkü .... Lostxoguz loncamıza katılmıştır !!!
Lostxdewrimci
Ethemist!in İkv ve Lostx loncası adına büyük terbiyesizligi
- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ethemist!in İkv ve Lostx loncası adına büyük terbiyesizligi
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Re: Ethemist!in İkv ve Lostx loncası adına büyük terbiyesizligi
Lostxefsane yan charı Jagar olan karakter küfürbaz saygısız terbiyesiz hırsızdır bilginize :..

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Lan Savaşçıhalil seni kadar cocuk ruhlu karektersz birini görmedim zaten Lostxefsane oyunu bıraktı + hırsızlık yapmadı salak herifin tekisin yaa
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Lan Savaşçıhalil seni kadar cocuk ruhlu karektersz birini görmedim zaten Lostxefsane oyunu bıraktı + hırsızlık yapmadı salak herifin tekisin yaa
benim öcekilerle itemlerimi çaldı ve üstüne facebooktan sildim sileli nasıl yapyıorsa fotolarıma küfür içeren küfürler yazıyodu ...

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
savascixhalil yazdı:Lan Savaşçıhalil seni kadar cocuk ruhlu karektersz birini görmedim zaten Lostxefsane oyunu bıraktı + hırsızlık yapmadı salak herifin tekisin yaa
benim öcekilerle itemlerimi çaldı ve üstüne facebooktan sildim sileli nasıl yapyıorsa fotolarıma küfür içeren küfürler yazıyodu ...
recep ivedik in babaannesi gibi konuştun
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Lan ne cocuksun ben seni çözemedim + itemim çaldı die iftira atma 1 m vermişsin aadama sonra caldı dion adam akıllı ol ...
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
:Lan ne cocuksun ben seni çözemedim + itemim çaldı die iftira atma 1 m vermişsin aadama sonra caldı dion adam akıllı ol ...
bak olayı anlamamısın kardes bu son anlatımım benim bi arkdasım var seriosam ona gözlük taktırıcaktım taktırmadım onun gerizekalının 1 den fazla charı oldugundan ayırt edemedim oda taktırım karslında 1m verdi vermedim sonra parasını verim derken Lostxefsane charı artık nerden duymussa sölediklermizi sen adam dielsin felan bi gözlük taktırmadın dedi bende o die anladım 1m yi verdim it oglu it ardından faceboka girmis profilime 3 4 kez ... küfürler yazmıs ... anladınmı simdi lostxdewrimci loncanıza aldıgınız adamları anlamıomki tip tip bi yapıstırırm onu bulsam :evil:

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bir şey Dikkatimi cekti ne zaman Lostx loncasına bişi dendiğinde bir bahane bulup yalanlıyorsunuz bakın suçlama yapmıyorum yani adama hırsız diyorlar bende hırsız demiyorum . Ama bahane arıcagınıza o adam öyle şey yapmaz diyin biz ona güveniyoruz diyin olur biter . Bu kadar uzatmaya hiç gerek yok . Biliyorum ki bunada ters cevap vericeksin ama ben qenede söleyeyim..

*Yiğitlik intikam almada değil, tahammüldedir.
- marazizmir
- Cin Avcısı
batuhangs yazdı:savascixhalil yazdı:Lan Savaşçıhalil seni kadar cocuk ruhlu karektersz birini görmedim zaten Lostxefsane oyunu bıraktı + hırsızlık yapmadı salak herifin tekisin yaa
recep ivedik in babaannesi gibi konuştun
hahah :mrgreen:
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!