Ethemist!in İkv ve Lostx loncası adına büyük terbiyesizligi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetx42
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Ethemist!in İkv ve Lostx loncası adına büyük terbiyesizligi

Mesaj gönderen mehmetx42 »

Merhaba arkadaslar loncamız acılalı 1,5 seney yakınlaşmıştır ama loncamıza atılan iftiralar , yalan v.b olanaklara karsı hep birlik ve güçlü kaldık ewt konuya dönelim oyunda şifacı olan önemli arkadaslarımızdam Ogizist loncamıza katılmıştır lakin Ethemist denen sahıs Ogizist in kuzeni olup Lostx loncasına katıldı die Oguzun Ogizist carının üstlerini almıştır ve yeni bir car acıp içine hakeretlerde bulunmaktadır ve bizde böle cocukca işlere karşı hep bir gücüz ...

Burada benim amacım nedir die sorarsanız böyle kişiliksiz insanlara dikkat edin , ve Ethemist denen şahıs sen benim loncamdaki üyelere karsı hiç bir halt yiyemezsin adamlıgın ortada cünkü .... Lostxoguz loncamıza katılmıştır !!!

Lostxdewrimci
Lostxblackdragon

LOST LONCASI
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Re: Ethemist!in İkv ve Lostx loncası adına büyük terbiyesizligi

Mesaj gönderen savascixhalil »

Lostxefsane yan charı Jagar olan karakter küfürbaz saygısız terbiyesiz hırsızdır bilginize :..
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
mehmetx42
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Lan Savaşçıhalil seni kadar cocuk ruhlu karektersz birini görmedim zaten Lostxefsane oyunu bıraktı + hırsızlık yapmadı salak herifin tekisin yaa
Lostxblackdragon

LOST LONCASI
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Lan Savaşçıhalil seni kadar cocuk ruhlu karektersz birini görmedim zaten Lostxefsane oyunu bıraktı + hırsızlık yapmadı salak herifin tekisin yaa

benim öcekilerle itemlerimi çaldı ve üstüne facebooktan sildim sileli nasıl yapyıorsa fotolarıma küfür içeren küfürler yazıyodu ...
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

savascixhalil yazdı:

benim öcekilerle itemlerimi çaldı ve üstüne facebooktan sildim sileli nasıl yapyıorsa fotolarıma küfür içeren küfürler yazıyodu ...

recep ivedik in babaannesi gibi konuştun
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
mehmetx42
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Lan ne cocuksun ben seni çözemedim + itemim çaldı die iftira atma 1 m vermişsin aadama sonra caldı dion adam akıllı ol ...
Lostxblackdragon

LOST LONCASI
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Lan ne cocuksun ben seni çözemedim + itemim çaldı die iftira atma 1 m vermişsin aadama sonra caldı dion adam akıllı ol ...
:

bak olayı anlamamısın kardes bu son anlatımım benim bi arkdasım var seriosam ona gözlük taktırıcaktım taktırmadım onun gerizekalının 1 den fazla charı oldugundan ayırt edemedim oda taktırım karslında 1m verdi vermedim sonra parasını verim derken Lostxefsane charı artık nerden duymussa sölediklermizi sen adam dielsin felan bi gözlük taktırmadın dedi bende o die anladım 1m yi verdim it oglu it ardından faceboka girmis profilime 3 4 kez ... küfürler yazmıs ... anladınmı simdi lostxdewrimci loncanıza aldıgınız adamları anlamıomki tip tip bi yapıstırırm onu bulsam :evil:
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bir şey Dikkatimi cekti ne zaman Lostx loncasına bişi dendiğinde bir bahane bulup yalanlıyorsunuz bakın suçlama yapmıyorum yani adama hırsız diyorlar bende hırsız demiyorum . Ama bahane arıcagınıza o adam öyle şey yapmaz diyin biz ona güveniyoruz diyin olur biter . Bu kadar uzatmaya hiç gerek yok . Biliyorum ki bunada ters cevap vericeksin ama ben qenede söleyeyim..
Kullanıcı avatarı
ethemist
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ethemist »

Resim
*Yiğitlik intikam almada değil, tahammüldedir.
Kullanıcı avatarı
marazizmir
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen marazizmir »

batuhangs yazdı:
savascixhalil yazdı:

recep ivedik in babaannesi gibi konuştun

hahah :mrgreen: :D
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön