Allahın izniyle bir şey sorabilirmiyim
Allahın izniyle bir şey sorabilirmiyim
Sayın yonetim arkadaşlar arz lodos ne zaman gelecek bilgisi olan var mı 2 3 aydır lafı bile geçmiyor arz lodosun şimdidden teşekürler

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Allahın izniyle bir şey sorabilirmiyim
İKV şu ana dek genişleme paketlerinin grup bölgesi olanlarını Haziran'ın 3. haftasında yayınladı,tam sürüme 1 Nisan'da geçti,yeraltı eklentisi Mayıs ortasında geldi,Kadim hidra da bahar başında getirildi.Arz-Lodos sürümünün grup bölgesi olmayacağını biliyoruz bu nedenle Haziran'a kadar bekletilmeyebilir,fakat yine topluluk ön planda olduğundan yaza doğru-bahar sonları zamanlarında çıkma ihtimali güç kazanıyor.Bekleyip göreceğiz.Ufak bir not daha,Oyunun son 3 genişleme paketi grup bölgesi,evet Haziran'da getirildi ama bu tarihin üniversite sınavları baz alınarak seçildiğini de düşünebiliriz.
2006-2013
Dogru diyorsun haziran gibi geliyor genellikle bolgeler ama bu sefer ben o kadar sarkcagını dusunmuyorum cunku kapalı betası 18 aralıkda başlıyacak ve her zaman yaza dogru yapılan game x fuarı bu sefer sonbaharda yapıldı yetkili birisi açılama yaparsa cok makbule geçerizdirapgrafik yazdı:İKV şu ana dek genişleme paketlerinin grup bölgesi olanlarını Haziran'ın 3. haftasında yayınladı,tam sürüme 1 Nisan'da geçti,yeraltı eklentisi Mayıs ortasında geldi,Kadim hidra da bahar başında getirildi.Arz-Lodos sürümünün grup bölgesi olmayacağını biliyoruz bu nedenle Haziran'a kadar bekletilmeyebilir,fakat yine topluluk ön planda olduğundan yaza doğru-bahar sonları zamanlarında çıkma ihtimali güç kazanıyor.Bekleyip göreceğiz.Ufak bir not daha,Oyunun son 3 genişleme paketi grup bölgesi,evet Haziran'da getirildi ama bu tarihin üniversite sınavları baz alınarak seçildiğini de düşünebiliriz.

-
- Teşkilat Neferi
IReSTIBLE yazdı:Sayın yonetim arkadaşlar arz lodos ne zaman gelecek bilgisi olan var mı 2 3 aydır lafı bile geçmiyor arz lodosun şimdidden teşekürler
Arz ve Lodos eklentisi gerekli düzenlemelerden sonra yayınlanacaktır.duyuruları forum ve facebook adreslerinden takip edebilirsiniz. Şu an için net bir tarih verilmemektedir.
Bilginize.
Tahmini bi sure ?FETiHNESLi yazdı:IReSTIBLE yazdı:Sayın yonetim arkadaşlar arz lodos ne zaman gelecek bilgisi olan var mı 2 3 aydır lafı bile geçmiyor arz lodosun şimdidden teşekürler
Arz ve Lodos eklentisi gerekli düzenlemelerden sonra yayınlanacaktır.duyuruları forum ve facebook adreslerinden takip edebilirsiniz. Şu an için net bir tarih verilmemektedir.
Bilginize.

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
bnce senede bir oldgu için haziran diyorum
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
GameX Fuarı öncesinde yapılan çekişle 50 şanslı oyuncu Arz ve Lodos genişleme paketinin kapalı beta testlerine katılmaya hak kazanmıştı. 17 Aralık Pazartesi günü testler başlayacak, ne kadar süreceği ise belirsiz.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği genişleme paketi zamanlamalarına, 2008'i 2009'a bağlayan yılbaşında yapılan
sürpriz yeniliği de katabiliriz.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği genişleme paketi zamanlamalarına, 2008'i 2009'a bağlayan yılbaşında yapılan
sürpriz yeniliği de katabiliriz.
2009-2013
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ehlim Mürre
En geç Nisan 2013 de gelecekmiş. Öyle diyolar ama kaynak nedir ben bilmiyorum