Allahın izniyle bir şey sorabilirmiyim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Allahın izniyle bir şey sorabilirmiyim

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

Sayın yonetim arkadaşlar arz lodos ne zaman gelecek bilgisi olan var mı 2 3 aydır lafı bile geçmiyor arz lodosun şimdidden teşekürler
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: Allahın izniyle bir şey sorabilirmiyim

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

İKV şu ana dek genişleme paketlerinin grup bölgesi olanlarını Haziran'ın 3. haftasında yayınladı,tam sürüme 1 Nisan'da geçti,yeraltı eklentisi Mayıs ortasında geldi,Kadim hidra da bahar başında getirildi.Arz-Lodos sürümünün grup bölgesi olmayacağını biliyoruz bu nedenle Haziran'a kadar bekletilmeyebilir,fakat yine topluluk ön planda olduğundan yaza doğru-bahar sonları zamanlarında çıkma ihtimali güç kazanıyor.Bekleyip göreceğiz.Ufak bir not daha,Oyunun son 3 genişleme paketi grup bölgesi,evet Haziran'da getirildi ama bu tarihin üniversite sınavları baz alınarak seçildiğini de düşünebiliriz.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı

izdirapgrafik yazdı:İKV şu ana dek genişleme paketlerinin grup bölgesi olanlarını Haziran'ın 3. haftasında yayınladı,tam sürüme 1 Nisan'da geçti,yeraltı eklentisi Mayıs ortasında geldi,Kadim hidra da bahar başında getirildi.Arz-Lodos sürümünün grup bölgesi olmayacağını biliyoruz bu nedenle Haziran'a kadar bekletilmeyebilir,fakat yine topluluk ön planda olduğundan yaza doğru-bahar sonları zamanlarında çıkma ihtimali güç kazanıyor.Bekleyip göreceğiz.Ufak bir not daha,Oyunun son 3 genişleme paketi grup bölgesi,evet Haziran'da getirildi ama bu tarihin üniversite sınavları baz alınarak seçildiğini de düşünebiliriz.
Dogru diyorsun haziran gibi geliyor genellikle bolgeler ama bu sefer ben o kadar sarkcagını dusunmuyorum cunku kapalı betası 18 aralıkda başlıyacak ve her zaman yaza dogru yapılan game x fuarı bu sefer sonbaharda yapıldı yetkili birisi açılama yaparsa cok makbule geçer
Resim Resim
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

IReSTIBLE yazdı:Sayın yonetim arkadaşlar arz lodos ne zaman gelecek bilgisi olan var mı 2 3 aydır lafı bile geçmiyor arz lodosun şimdidden teşekürler

Arz ve Lodos eklentisi gerekli düzenlemelerden sonra yayınlanacaktır.duyuruları forum ve facebook adreslerinden takip edebilirsiniz. Şu an için net bir tarih verilmemektedir.

Bilginize.
Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı

FETiHNESLi yazdı:
IReSTIBLE yazdı:Sayın yonetim arkadaşlar arz lodos ne zaman gelecek bilgisi olan var mı 2 3 aydır lafı bile geçmiyor arz lodosun şimdidden teşekürler

Arz ve Lodos eklentisi gerekli düzenlemelerden sonra yayınlanacaktır.duyuruları forum ve facebook adreslerinden takip edebilirsiniz. Şu an için net bir tarih verilmemektedir.

Bilginize.
Tahmini bi sure ?
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

bnce senede bir oldgu için haziran diyorum
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

GameX Fuarı öncesinde yapılan çekişle 50 şanslı oyuncu Arz ve Lodos genişleme paketinin kapalı beta testlerine katılmaya hak kazanmıştı. 17 Aralık Pazartesi günü testler başlayacak, ne kadar süreceği ise belirsiz.

Yukarıda arkadaşın bahsettiği genişleme paketi zamanlamalarına, 2008'i 2009'a bağlayan yılbaşında yapılan
sürpriz yeniliği de katabiliriz.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

En geç Nisan 2013 de gelecekmiş. Öyle diyolar ama kaynak nedir ben bilmiyorum