Forum üye adı değiştirme var mı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Forum üye adı değiştirme var mı?

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Respected yazdı:Arkadaşlar bu yönde istekler daha önce olmuştu fakat, ne yazık ki... :cry:
Ekipten tanıdığı sayesinde istek ile forum ismini değiştiren birisini biliyorum resmen çifte standart var oyuncular arasında.Onun verdiği parayı hepimiz veriyoruz halbuki ? ( Gerekirse kim olduğunu kanıtıyla açıklarım...)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Afrodisyak yazdı:
Respected yazdı:Arkadaşlar bu yönde istekler daha önce olmuştu fakat, ne yazık ki... :cry:
Ekipten tanıdığı sayesinde istek ile forum ismini değiştiren birisini biliyorum resmen çifte standart var oyuncular arasında.Onun verdiği parayı hepimiz veriyoruz halbuki ? ( Gerekirse kim olduğunu kanıtıyla açıklarım...)
Seni dinliyoruz :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Yok artık daha neler duyacagım forumda Forumagel diye bir nick aç paraylamı beleş örnekleri var ferhat Süsen yememiş içmemiş 230 küsür hesap açmış sırasını beklyor.

Sen ikinciyi açmak zorunamı giidyor da anlamdım ha forum eski tarihli ondan diyorsan verem sana 2009 tarihli bir forum hesabı işini görüse ha yok ben mesaj ileti haklarımdan dolayı istiyom diyorsan bir tane cezalı forum hesabım vardın 14 günlük o açılmıstır onu verem 870 küsür iletisi vardın onu hediye edem da.

Yapma boyle 650 ileti nedirki miletin yaptığı gibi paylaşım için sagol dersin olur biter buda yeni moda oldu.
ileti sayısnın önemi ne çzöemdim valla aylık silinsin bence sıfırlansın o zaman kasmaya kimse kalkamaz.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Arizonaa yazdı:
wsyegel yazdı:Reklam olmasın diye kısaltılmış olarak yazıyorum.DH forumda isim değiştirme var. (1 kerelik) Bu forumda da olmasını istiyorum.İsmim Türkçe'ye uymuyor :geek:
Forumda bir statü olmadığı ve bunun için emek harcanmadığı için (Post kasmayı emekten saymıyorum) bence gereksiz. Yeni bir hesap açabilirsin. Ayrıca ilk önce Yazılarından başlamalısın. Yapım eki almış özel isime gelecek ekler ayrılmaz."Türkçeye" şeklinde yazılır. Ayrıca yazı dilinde rakam kullanılmaz.
Evet öyle bir kural var ancak mantıksız. Dil ve lehçe isimleri ülke isimlerinin yapım eki almasıyla meydana geliyor. Ancak bu halleriyle yeni bir özel isim halini alıyorlar ve büyük harfle başlanarak yazılıyorlar. Türemiş olmasına rağmen bir özel isim olduğuna göre çekim ekinin kesme işaretiyle ayrılması daha mantıklı gözüküyor. Belki ilerleyen zamanlarda bu mantıksız imla kuralı değiştirilir.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

Arizonaa yazdı:
wsyegel yazdı:Reklam olmasın diye kısaltılmış olarak yazıyorum.DH forumda isim değiştirme var. (1 kerelik) Bu forumda da olmasını istiyorum.İsmim Türkçe'ye uymuyor :geek:
Forumda bir statü olmadığı ve bunun için emek harcanmadığı için (Post kasmayı emekten saymıyorum) bence gereksiz. Yeni bir hesap açabilirsin. Ayrıca ilk önce Yazılarından başlamalısın. Yapım eki almış özel isime gelecek ekler ayrılmaz."Türkçeye" şeklinde yazılır. Ayrıca yazı dilinde rakam kullanılmaz.
Bu sözlerimle forumdan uzaklaştırılacağımı biliyorum ama.Edebiyat hocanı gibeyim @Arizonaa.
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

[/b][/quote]İlk önce eksiğimi düzelttiğin için teşekür ediyorum. Ben arkadaşa sadece tavsiye vermiştim. Ardından eklemek isterimki verdiğim ders "dil dersidir"(edebiyat sanatsaldır). "Cumle" diye bir kelime bilmiyorum. "Vereciğene" ve "öğeren" diye kelimeler hakkında da bir bilgim yok. Unutmadan söyleyeyim imzan çok iyiymiş.[/b][/quote]

klavyeye düzgün basamamak diye birşey var sanırsam pc basında düzgün yazmakla türkiye kurtulmaz böyle şeylere o kücük beynini yoracagına git daha faydalı şeyler yap
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ysrough »

Afrodisyak yazdı:
O kadar uzaklaşmaya gerek yok, yıl içerisinde forum yetkilisi sıfatıyla ismini değiştirmiş (kısaltmış) bir örnekte mevcut; sıkı takipçilerin farketmiş olduğunu/olabileceğini varsayıyorum. Bu bağlamda, yetkililere ekip gereği üstlendikleri sorumluluğun ve kendilerine tanınmış hakların dışında üyelere tanınmayan böyle gereksiz bir hakkın tanınmış olması yeterince ilginç (!)..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

ysrough yazdı:
Afrodisyak yazdı:
O kadar uzaklaşmaya gerek yok, yıl içerisinde forum yetkilisi sıfatıyla ismini değiştirmiş (kısaltmış) bir örnekte mevcut; sıkı takipçilerin farketmiş olduğunu/olabileceğini varsayıyorum. Bu bağlamda, yetkililere ekip gereği üstlendikleri sorumluluğun ve kendilerine tanınmış hakların dışında üyelere tanınmayan böyle gereksiz bir hakkın tanınmış olması yeterince ilginç (!)..

Merhabalar

Forum isminizi değiştirme seçeneğimiz malesef bulunmamaktadır,dilerseniz yeni bir hesap açabilirsiniz.
Forum Görevlimize bu hakkı sağladığımızı söylüyorsunuz. Doğrudur. Gece gündüz demeden tüm uygun zamanını size karşılıksız hizmet için harcayan birine bu hakkı çok görmemek lazım.

Yakın zamanda Rehber alımları olacaktır. Destek birimine girip başarı sağlayan ve yükselen arkadaşlarımıza bu hakkı sağlamak için elimden geleni yapacağımı söyleyebilirm . Aynı taahhüt sizin içinde geçerlidir.

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön