Forum üye adı değiştirme var mı?
Forum üye adı değiştirme var mı?
Reklam olmasın diye kısaltılmış olarak yazıyorum.DH forumda isim değiştirme var. (1 kerelik) Bu forumda da olmasını istiyorum.İsmim Türkçe'ye uymuyor :geek:
ah güzel eski ikv'li günler...
Re: Forum üye adı değiştirme var mı?
Fazla kasma o hatalar herkeste var..
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
ismin guzek bole kalsn bnce
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Desteğe mail yolla belki 2000 akçe karşılığı yaparlar.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar bu yönde istekler daha önce olmuştu fakat, ne yazık ki...

ben loncadan ayrıldığımda soylemistim desteğe değistirdiler 
auril & DoubleLift
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Büyük Selçuklular
Forumda bir statü olmadığı ve bunun için emek harcanmadığı için (Post kasmayı emekten saymıyorum) bence gereksiz. Yeni bir hesap açabilirsin. Ayrıca ilk önce Yazılarından başlamalısın. Yapım eki almış özel isime gelecek ekler ayrılmaz."Türkçeye" şeklinde yazılır. Ayrıca yazı dilinde rakam kullanılmaz.wsyegel yazdı:Reklam olmasın diye kısaltılmış olarak yazıyorum.DH forumda isim değiştirme var. (1 kerelik) Bu forumda da olmasını istiyorum.İsmim Türkçe'ye uymuyor :geek:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Cumle içinde gereksiz büyük harf kullanılmaz.Millete edebiyat dersi vereciğene kendin öğeren.Arizonaa yazdı:Forumda bir statü olmadığı ve bunun için emek harcanmadığı için (Post kasmayı emekten saymıyorum) bence gereksiz. Yeni bir hesap açabilirsin. Ayrıca ilk önce Yazılarından başlamalısın. Yapım eki almış özel isime gelecek ekler ayrılmaz."Türkçeye" şeklinde yazılır. Ayrıca yazı dilinde rakam kullanılmaz.wsyegel yazdı:Reklam olmasın diye kısaltılmış olarak yazıyorum.DH forumda isim değiştirme var. (1 kerelik) Bu forumda da olmasını istiyorum.İsmim Türkçe'ye uymuyor :geek:

- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Büyük Selçuklular
İlk önce eksiğimi düzelttiğin için teşekür ediyorum. Ben arkadaşa sadece tavsiye vermiştim. Ardından eklemek isterimki verdiğim ders "dil dersidir"(edebiyat sanatsaldır). "Cumle" diye bir kelime bilmiyorum. "Vereciğene" ve "öğeren" diye kelimeler hakkında da bir bilgim yok. Unutmadan söyleyeyim imzan çok iyiymiş.IReSTIBLE yazdı:Cumle içinde gereksiz büyük harf kullanılmaz.Millete edebiyat dersi vereciğene kendin öğeren.Arizonaa yazdı:Forumda bir statü olmadığı ve bunun için emek harcanmadığı için (Post kasmayı emekten saymıyorum) bence gereksiz. Yeni bir hesap açabilirsin. Ayrıca ilk önce Yazılarından başlamalısın. Yapım eki almış özel isime gelecek ekler ayrılmaz."Türkçeye" şeklinde yazılır. Ayrıca yazı dilinde rakam kullanılmaz.wsyegel yazdı:Reklam olmasın diye kısaltılmış olarak yazıyorum.DH forumda isim değiştirme var. (1 kerelik) Bu forumda da olmasını istiyorum.İsmim Türkçe'ye uymuyor :geek:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013