Patron yaratıkların zorluk dereceleri ve item olasılığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Re: Patron yaratıkların zorluk dereceleri ve item olasılığı

Mesaj gönderen Aslanbambam »

harkonen yazdı:bende sizdenim beyler +20 yol 5 x 6 gaffar +90 stu kestim bıcak zırh yok savascımda

yol savaşçısı benim düşünceme göre daha çok bıçak zırh veriyor savaşçı karakterine
kendi karakterime kıyaslayarak stuart efendiyi yaklaşık kaç defa kestiğimi hesaplayamıyorum 300+ bıçak zırh vermedi yol savaşçısı ve semihadan aldım 1 er adet :D
Yusuf
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen spyTRspy »

Benimde kesimlerden çıkardığım sonuçlara göre yol savaşçısı item olarak çoğunlukla zırh , X item olarak çoğunlukla ayakkabı , stu item olarak çoğunlukla eldiven veriyor.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

100den fazla Stu kestim sadece 2 tane Sıfır Eldiven verdi. Zırh ve Kıyamet Eldiven hiç vermiyor.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Çemberlitaş Yağma arttırıcı olmadan yapılan testler:
(Eşya Düşürme Testlerinde Yol Savaşçısı ve GBM-X 250'şer defa öldürüldü)
[table][tr][th]Yol Savaşçısı[/th] [th]Savaşçı 1[/th] [th]Savaşçı 2[/th] [th]Şifacı 1[/th] [th]Şifacı 2[/th] [th]Büyücü 1[/th] [th]Büyücü 2[/th] [th]Toplam[/th][/tr]
[tr][ctd]Zırh[/ctd] [ctd]6[/ctd] [ctd]5[/ctd] [ctd]2[/ctd] [ctd]1[/ctd] [ctd]7[/ctd] [ctd]3[/ctd] [th]24[/th][/tr]
[tr][ctd]Reçete[/ctd] [ctd]7[/ctd] [ctd]9[/ctd] [ctd]9[/ctd] [ctd]12[/ctd] [ctd]19[/ctd] [ctd]10[/ctd] [th]66[/th][/tr]
[tr][ctd]Materyal[/ctd] [ctd]9[/ctd] [ctd]6[/ctd] [ctd]9[/ctd] [ctd]10[/ctd] [ctd]11[/ctd] [ctd]13[/ctd] [th]58[/th][/tr]
[tr][th]Toplam[/th] [ctd]22[/ctd] [ctd]20[/ctd] [ctd]20[/ctd] [ctd]23[/ctd] [ctd]37[/ctd] [ctd]26[/ctd] [th]148[/th][/tr]

[tr][th]GBM - X[/th] [th]Savaşçı 1[/th] [th]Savaşçı 2[/th] [th]Şifacı 1[/th] [th]Şifacı 2[/th] [th]Büyücü 1[/th] [th]Büyücü 2[/th] [th]Toplam[/th][/tr]
[tr][ctd]Ayakkabı[/ctd] [ctd]7[/ctd] [ctd]7[/ctd] [ctd]8[/ctd] [ctd]11[/ctd] [ctd]16[/ctd] [ctd]9[/ctd] [th]58[/th][/tr]
[tr][ctd]Zırh[/ctd] [ctd]3[/ctd] [ctd]6[/ctd] [ctd]3[/ctd] [ctd]1[/ctd] [ctd]4[/ctd] [ctd]3[/ctd] [th]20[/th][/tr]
[tr][ctd]Reçete[/ctd] [ctd]11[/ctd] [ctd]20[/ctd] [ctd]24[/ctd] [ctd]12[/ctd] [ctd]20[/ctd] [ctd]24[/ctd] [th]111[/th][/tr]
[tr][ctd]Materyal[/ctd] [ctd]21[/ctd] [ctd]16[/ctd] [ctd]1[/ctd] [ctd]13[/ctd] [ctd]14[/ctd] [ctd]10[/ctd] [th]75[/th][/tr]
[tr][th]Toplam[/th] [ctd]42[/ctd] [ctd]49[/ctd] [ctd]36[/ctd] [ctd]37[/ctd] [ctd]54[/ctd] [ctd]46[/ctd] [th]264[/th][/tr][/table]

Çemberlitaş Yağma arttırıcı ile yapılan testler;
(Eşya Düşürme Testlerinde Yol Savaşçısı ve GBM-X 250'şer defa öldürüldü)
[table][tr][th]Yol Savaşçısı[/th] [th]Savaşçı 1[/th] [th]Savaşçı 2[/th] [th]Şifacı 1[/th] [th]Şifacı 2[/th] [th]Büyücü 1[/th] [th]Büyücü 2[/th] [th]Toplam[/th][/tr]
[tr][ctd]Zırh[/ctd] [ctd]7[/ctd] [ctd]11[/ctd] [ctd]14[/ctd] [ctd]10[/ctd] [ctd]12[/ctd] [ctd]12[/ctd] [th]66[/th][/tr]
[tr][ctd]Reçete[/ctd] [ctd]25[/ctd] [ctd]25[/ctd] [ctd]29[/ctd] [ctd]25[/ctd] [ctd]28[/ctd] [ctd]22[/ctd] [th]154[/th][/tr]
[tr][ctd]Materyal[/ctd] [ctd]22[/ctd] [ctd]30[/ctd] [ctd]17[/ctd] [ctd]20[/ctd] [ctd]12[/ctd] [ctd]19[/ctd] [th]120[/th][/tr]
[tr][th]Toplam[/th] [ctd]54[/ctd] [ctd]66[/ctd] [ctd]60[/ctd] [ctd]55[/ctd] [ctd]52[/ctd] [ctd]53[/ctd] [th]340[/th][/tr]

[tr][th]GBM-X[/th] [th]Savaşçı 1[/th] [th]Savaşçı 2[/th] [th]Şifacı 1[/th] [th]Şifacı 2[/th] [th]Büyücü 1[/th] [th]Büyücü 2[/th] [th]Toplam[/th][/tr]
[tr][ctd]Ayakkabı[/ctd] [ctd]42[/ctd] [ctd]18[/ctd] [ctd]30[/ctd] [ctd]27[/ctd] [ctd]22[/ctd] [ctd]23[/ctd] [th]162[/th][/tr]
[tr][ctd]Zırh[/ctd] [ctd]8[/ctd] [ctd]6[/ctd] [ctd]4[/ctd] [ctd]5[/ctd] [ctd]3[/ctd] [ctd]5[/ctd] [th]31[/th][/tr]
[tr][ctd]Reçete[/ctd] [ctd]50[/ctd] [ctd]56[/ctd] [ctd]33[/ctd] [ctd]48[/ctd] [ctd]49[/ctd] [ctd]43[/ctd] [th]279[/th][/tr]
[tr][ctd]Materyal[/ctd] [ctd]18[/ctd] [ctd]26[/ctd] [ctd]24[/ctd] [ctd]24[/ctd] [ctd]22[/ctd] [ctd]24[/ctd] [th]138[/th][/tr]
[tr][th]Toplam[/th] [ctd]118[/ctd] [ctd]106[/ctd] [ctd]91[/ctd] [ctd]104[/ctd] [ctd]96[/ctd] [ctd]95[/ctd] [th]610[/th][/tr][/table]

Test esnasında alınan bir kaç ekran görüntüsü;
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Windforce
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Windforce »

İlk Junonumda Nucleus yüzük İlk Xde Kıyamet Zırh İlk Studa Köşk İlk Gaffarda MADALYA :D
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

berkancetin yazdı:Arkadaşlar merak ettiğim bişey var.Özellikle çemberlitaştaki bossların kesim zorlukları ile item verme olasılığı arasında bir ilgi varmı ? Kendi çarımla bir kere x kestim,hidra ve bıçak ayak düştü tek çanta.4 defa stu kestim,4 tane madalya.Yol savaşçısıda aynı şekilde.X kesimi daha zor bir boss.Stuart ve yol daha kolay bildiğiniz gibi.Kesim zorluğu ile item gelme arasında ilişki varmı ?
6 Kez x kestm bişi çkmdı
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

IDyBKaTLiaMI yazdı:
berkancetin yazdı:Arkadaşlar merak ettiğim bişey var.Özellikle çemberlitaştaki bossların kesim zorlukları ile item verme olasılığı arasında bir ilgi varmı ? Kendi çarımla bir kere x kestim,hidra ve bıçak ayak düştü tek çanta.4 defa stu kestim,4 tane madalya.Yol savaşçısıda aynı şekilde.X kesimi daha zor bir boss.Stuart ve yol daha kolay bildiğiniz gibi.Kesim zorluğu ile item gelme arasında ilişki varmı ?
6 Kez x kestm bişi çkmdı

X cömert davranıyor bana.Stu'dan item almak işkence oldu.18 kere üst üste boş çıktım studan,tankla hemde :D
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

Aslına bakarsanız Çemberlitaş 2+2+2 kombinasyonuna göre tasarlanmış bir bölge. Ama bizler serilik bakımından 4+1+1 kombinasyonuna göre grup kurup gidiyoruz. Bu yüzden midir bilmem şifalar ve savaşlar büyülere göre daha kısa sürede üstlerini dizebiliyorlar. Tabi bir de şans dilimine girme mevzusu var. Onun içinde yağma arttırıcının olması lazım.
Keşke bu bölgeyi yaparken oyuncuların grup kurma biçimlerini de göz önüne alsalarmış. 2+2+2 ile gitmeye kalksak o bölge bitmez çile olur.
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Sizden daha şanssızlar var. Daha yolun başındasınız desem yeri var. 6 - 10 - 20 - 30 - 40 ne yahu ben haftada 40 kesim yapıyordum. Halen eksikler var.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye

“Genel Etkileşim” sayfasına dön