harkonen yazdı:bende sizdenim beyler +20 yol 5 x 6 gaffar +90 stu kestim bıcak zırh yok savascımda
yol savaşçısı benim düşünceme göre daha çok bıçak zırh veriyor savaşçı karakterine
kendi karakterime kıyaslayarak stuart efendiyi yaklaşık kaç defa kestiğimi hesaplayamıyorum 300+ bıçak zırh vermedi yol savaşçısı ve semihadan aldım 1 er adet
Benimde kesimlerden çıkardığım sonuçlara göre yol savaşçısı item olarak çoğunlukla zırh , X item olarak çoğunlukla ayakkabı , stu item olarak çoğunlukla eldiven veriyor.
berkancetin yazdı:Arkadaşlar merak ettiğim bişey var.Özellikle çemberlitaştaki bossların kesim zorlukları ile item verme olasılığı arasında bir ilgi varmı ? Kendi çarımla bir kere x kestim,hidra ve bıçak ayak düştü tek çanta.4 defa stu kestim,4 tane madalya.Yol savaşçısıda aynı şekilde.X kesimi daha zor bir boss.Stuart ve yol daha kolay bildiğiniz gibi.Kesim zorluğu ile item gelme arasında ilişki varmı ?
berkancetin yazdı:Arkadaşlar merak ettiğim bişey var.Özellikle çemberlitaştaki bossların kesim zorlukları ile item verme olasılığı arasında bir ilgi varmı ? Kendi çarımla bir kere x kestim,hidra ve bıçak ayak düştü tek çanta.4 defa stu kestim,4 tane madalya.Yol savaşçısıda aynı şekilde.X kesimi daha zor bir boss.Stuart ve yol daha kolay bildiğiniz gibi.Kesim zorluğu ile item gelme arasında ilişki varmı ?
6 Kez x kestm bişi çkmdı
X cömert davranıyor bana.Stu'dan item almak işkence oldu.18 kere üst üste boş çıktım studan,tankla hemde
Aslına bakarsanız Çemberlitaş 2+2+2 kombinasyonuna göre tasarlanmış bir bölge. Ama bizler serilik bakımından 4+1+1 kombinasyonuna göre grup kurup gidiyoruz. Bu yüzden midir bilmem şifalar ve savaşlar büyülere göre daha kısa sürede üstlerini dizebiliyorlar. Tabi bir de şans dilimine girme mevzusu var. Onun içinde yağma arttırıcının olması lazım.
Keşke bu bölgeyi yaparken oyuncuların grup kurma biçimlerini de göz önüne alsalarmış. 2+2+2 ile gitmeye kalksak o bölge bitmez çile olur.