Sadece kendim test ettiğim için bir öneride bulunabilirim.Kişisel artırıcılar sadece kişinin şansını artırdığı için açıkçası yüksek oranlarda şansınızı artırmıyor.Kişisel şans artırıcı yerine en güzeli Lonca Şans artırıcı alıp tüm lonca olarak grup bölgesine girmek.Biz kendi loncamızla şans artırıcısını aldığımız gün grubun bütün üyelerine zırh, bir kısmınada bahsi geçen şu meşhur Nucleus Yüzüğü düşürdük(Bu yüzüklerden biride bana düştü.)
Uzun lafın kısası:
1) 1 Aylık Lonca Miğrat Artırıcı Alınır.
2) Her gün düzenli olarak loncanızdan siz dahil 6 kişi ile Miğrat Grup Bölgesinine girilir.
3) Eğer yine istediğiniz şaheser düşmedi ise Lonca Miğrat Artırıcı ürünün süresinin bitimine 1 hafta kala buna ek olarak 1 haftalık Kişisel Miğrat Yağma Artırıcısı alınır.
4) 1 hafta boyunca defalarca ve defalarca sıkılmadan Miğrat atılır.
5) Junon yine yüzüğünüzü vermezse artık yapacak bir şey yoktur. :lol:
Sadece bir öneridir.
İyi Eğlenceler....
YÜZÜK KOLYE YETER ARTIK...
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: YÜZÜK KOLYE YETER ARTIK...
CHIVALROUS
xFahrenheitx yazdı:Sadece kendim test ettiğim için bir öneride bulunabilirim.Kişisel artırıcılar sadece kişinin şansını artırdığı için açıkçası yüksek oranlarda şansınızı artırmıyor.Kişisel şans artırıcı yerine en güzeli Lonca Şans artırıcı alıp tüm lonca olarak grup bölgesine girmek.Biz kendi loncamızla şans artırıcısını aldığımız gün grubun bütün üyelerine zırh, bir kısmınada bahsi geçen şu meşhur Nucleus Yüzüğü düşürdük(Bu yüzüklerden biride bana düştü.)
Uzun lafın kısası:
1) 1 Aylık Lonca Miğrat Artırıcı Alınır.
2) Her gün düzenli olarak loncanızdan siz dahil 6 kişi ile Miğrat Grup Bölgesinine girilir.
3) Eğer yine istediğiniz şaheser düşmedi ise Lonca Miğrat Artırıcı ürünün süresinin bitimine 1 hafta kala buna ek olarak 1 haftalık Kişisel Miğrat Yağma Artırıcısı alınır.
4) 1 hafta boyunca defalarca ve defalarca sıkılmadan Miğrat atılır.
5) Junon yine yüzüğünüzü vermezse artık yapacak bir şey yoktur. :lol:
Senin dediğine göre artırıcı almayan hiç migoya girmesin :mrgreen:
Tabi plussuz düşüreni de çok gördüm)
Sadece bir öneridir.
İyi Eğlenceler....
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
ugur0907 yazdı:defalarca kenan junon kesmemize rağmen maalesef ki çoğu arkadaşımızda bu takı sorunu var. Kendımden örnek verecek olursam arttırıcı ile oynamama rağmen ne savaşçımda evocati yüzük ne ışık yüzük var. Aynı şekilde büyücümde de nucleus yüzük ve alternatör yüzük yok. Çoğu arkadaşımız da bu sorunu yaşamaya devam ediyor.
Artık yüzük ve kolye reçeteleri de gelse mi diye düşünmeden edemedik. Bu görüsüşüm bir tavsiye olarak değerlendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- nightfox
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Respect
Ama artık hakikaten yeter. Şans sistemimidir başka birşeymidir bilemiyorum ama ciddi bir adaletsizlik var gb'lerde.
1. veya 4. girişinde nuc düşüren arkadaşlarım var ancak ben ve benim gibi 50-100+ sıgınak atıp hala nuc düşüremeyenlerde var. Düşmeyince diğer bölgelerede geçemiyoruz doğal olarak. Ya bunu bir şekilde düzeltsinler (en azından 20-25 kenanda düşsün şu lanet kolye) yada yolu neyse onu göstersinler.
İşimiz gücümüz yok hergün 8 saatimizi gb yemi ayıracağız?
Yetkililerden ciddi ciddi bu konuda açıklama bekliyorum. Ya çıkıp bunun yöntemi şudur diyin yada çıkmıyorsa çıkmıyor bu tamamen şans işi 5 bin defada girsen yine çıkmayabilir desinler bizde bilelim.
1. veya 4. girişinde nuc düşüren arkadaşlarım var ancak ben ve benim gibi 50-100+ sıgınak atıp hala nuc düşüremeyenlerde var. Düşmeyince diğer bölgelerede geçemiyoruz doğal olarak. Ya bunu bir şekilde düzeltsinler (en azından 20-25 kenanda düşsün şu lanet kolye) yada yolu neyse onu göstersinler.
İşimiz gücümüz yok hergün 8 saatimizi gb yemi ayıracağız?
Yetkililerden ciddi ciddi bu konuda açıklama bekliyorum. Ya çıkıp bunun yöntemi şudur diyin yada çıkmıyorsa çıkmıyor bu tamamen şans işi 5 bin defada girsen yine çıkmayabilir desinler bizde bilelim.
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bana göre olması gereken madalyaların bağlı eşya olması ve sayıları arttıkça şansın da artması. Sonuç olarak bir gün düşmesi kaçınılmaz olur ve kişiyi oyundan soğutmak yerine her gb'den sonra bir adım daha yaklaştığını hissettirir.
3 sınıf karakter toplam 9 takı setinden tek eksik 2.5 yıldır düşmeyen Nucleus Yüzük
Artık ümidi kestim migrat girdiğim de yok.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ehlim Mürre
1 AYLIK MİGRAT YAĞMA ARTIRICI
1 AYLIK LONCA MİGRAT YAĞMA ARTIRICI
6 KİŞİLİK GRUBUN HER BİREYİNDE 1 AYLIK MİGRAT YAĞMA ARTIRICI
6 KİŞİLİK GRUBUN HER BİREYİNDE PLUS PAKET
( BÖLGELERE LONCA ÜYELERİ İLE GİRDİK )
BU ŞEKİLDE 2 HAFTADA HİÇBİR ALACAĞIM KALMADI
AYNI ŞEKİLDE SIĞINAKTA DA BU 2 HAFTA İÇERİSİNDE ÜSTÜMÜ DİZDİM
BU ETKİLERİN HEPSİ TOPLANINCA ÇIKMA ŞANSI ÇOK YÜKSELİYOR. TOPLAM YÜZDE 400-500 BİLMEM KAÇ OLUYOR İŞTE HESAPLAYAMAYACAĞIM.

- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
başkasına ver karakterini düşerCloutier yazdı:3 sınıf karakter toplam 9 takı setinden tek eksik 2.5 yıldır düşmeyen Nucleus Yüzük
ben düşüremedim arkadaşım tek seferde girdi düşürdü o yüzüğü fakat alternator kolyem daha düşmemeye direniyor
zoruma giden kenandan 3 madalya alıp çıkmak
Yusuf
470 junon oldu hergün 5 kere junon kesiyorum kutu + 60 migrat artırıcı vardı 1 aylık 2 gün önce bitti hala kesiyorum ve nucleus yüzük düşmedi migrattaki tüm itemlerden 4 er 5 er tane var bunun için konu bile açtım millet yeni gelecek bölge için hazırlık yapıyor biz hala nucleus yüzük peşindeyiz yemin ederim ALLAHın adaletinden yoksun olanlar birgün başlarına bişey geldiğinde anlayacaklar..
tanıdıklarını hiç uğraştırmadan düşürülen bu yüzük bizlere verilmiyor bu oyunda kesinlikle kayırma söz konusudur. duyduğuma göre gmler sevmedikleri kişilere nuc yüzük düşmesini ip adresinden engelliyorlarmış..
ben oyunda gm nin arkadaşı ile kavga etmiştim ve yüzük 2 senedir düşmüyyor demekki benim ip adresimede engellemişler 2 senede 470 junon arkadaşlar 200 milyona yakın iksirim gitti gerisini siz düşünün..
tanıdıklarını hiç uğraştırmadan düşürülen bu yüzük bizlere verilmiyor bu oyunda kesinlikle kayırma söz konusudur. duyduğuma göre gmler sevmedikleri kişilere nuc yüzük düşmesini ip adresinden engelliyorlarmış..
ben oyunda gm nin arkadaşı ile kavga etmiştim ve yüzük 2 senedir düşmüyyor demekki benim ip adresimede engellemişler 2 senede 470 junon arkadaşlar 200 milyona yakın iksirim gitti gerisini siz düşünün..