YÜZÜK KOLYE YETER ARTIK...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ugur0907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kyk

YÜZÜK KOLYE YETER ARTIK...

Mesaj gönderen ugur0907 »

defalarca kenan junon kesmemize rağmen maalesef ki çoğu arkadaşımızda bu takı sorunu var. Kendımden örnek verecek olursam arttırıcı ile oynamama rağmen ne savaşçımda evocati yüzük ne ışık yüzük var. Aynı şekilde büyücümde de nucleus yüzük ve alternatör yüzük yok. Çoğu arkadaşımız da bu sorunu yaşamaya devam ediyor.
Artık yüzük ve kolye reçeteleri de gelse mi diye düşünmeden edemedik. Bu görüsüşüm bir tavsiye olarak değerlendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl

GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: YÜZÜK KOLYE YETER ARTIK...

Mesaj gönderen los34 »

Diğer yüzüklerde pek hak veremicem ama NUCLEUS yüzük konusunda %100 haklısın ya nasıl bişeyse düşmüyor yetkililer isterseler incelesinler 50 kere kesseler 1 tane düşer düşmez belki oyunu bırakamadan hangi büyücüyü tanısam nuc yüzük eksik oluyodu bi kaç kişi hariç bu yüzükte bir şey var ben bile 4-5 senelik oyun hayatımda oyunu bırakmadan 2-3 ay önce düşmüştü. Ne derseler desin NUCLEUS yüzük de bi sorun var :D
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen los34 »

Diğer yüzüklerde pek hak veremicem ama NUCLEUS yüzük konusunda %100 haklısın ya nasıl bişeyse düşmüyor yetkililer isterseler incelesinler 50 kere kesseler 1 tane düşer düşmez belki oyunu bırakamadan hangi büyücüyü tanısam nuc yüzük eksik oluyodu bi kaç kişi hariç bu yüzükte bir şey var ben bile 4-5 senelik oyun hayatımda oyunu bırakmadan 2-3 ay önce düşmüştü. Ne derseler desin NUCLEUS yüzük de bi sorun var :D
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

herkese dusseydi o itemin bi anlamı kalırmıydı ?
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
paRamoRe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen paRamoRe »

Bi fundi yüzük peşine kenan'ın yollarında azmı taban patlattık =)
Şifacı olmak; bazen bir orduyu kurtarmak ya da yerle bir etmektir.
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.

paRamoRe
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

ugur0907 yazdı:defalarca kenan junon kesmemize rağmen maalesef ki çoğu arkadaşımızda bu takı sorunu var. Kendımden örnek verecek olursam arttırıcı ile oynamama rağmen ne savaşçımda evocati yüzük ne ışık yüzük var. Aynı şekilde büyücümde de nucleus yüzük ve alternatör yüzük yok. Çoğu arkadaşımız da bu sorunu yaşamaya devam ediyor.
Artık yüzük ve kolye reçeteleri de gelse mi diye düşünmeden edemedik. Bu görüsüşüm bir tavsiye olarak değerlendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.
Bu takı sorunlarını grup bölgelerine giripde yaşamayan yoktur diye düşünüyorum bende çok çektim :)
Tam tamına en az 5/6 ay pluslu bir şekilde kenan atmıştım zamanında baya bi uğraştırmıştı ama nuc kolye hariç kalanlar düşmüştü. Sonra 2 aydan fazla oldu sırf nuc kolye için girdim bir türlü düşmedi ama sen şu işe bak ki
bir sabah plus un bittiğinin farkına vardım (ve o günde plus yüklemedim bilerek bide böyle deniyim diye) ve plussuz bir şekilde hayatımda ilk defa attığım kenanda 2 aydan fazla beni süründüren nuc yüzük düştü)
Ve aynı gün içinde (yani plussuz bir şekilde) şifamla girip düşmeyen maraton ayak düştü.
Şimdi bana şans dilimlerin üst üste gelmiş vs. gibi laflar ederler ama aynı grupta plus+artırıcı olana hiç birşey düşmezken bana bunlar düştü ve ben şaşırıp kaldım. Artık nasıl bir sistemse anlayamıyorum.
Şimdi senin dediğin gibi takıların reçetesi olsaydı grup bölgelerininde bir anlamı kalmazdı ki. Fikrine saygı duyuyorum ama katılamayacağım:)
Bi arkadaş düşen madalyaların aktarılmaması ve bu madalyalar ile düşmeyen takıları alma gibi bir fikir ortaya koymuştu bu olsa cidden güzel olur.
los34 yazdı:Diğer yüzüklerde pek hak veremicem ama NUCLEUS yüzük konusunda %100 haklısın ya nasıl bişeyse düşmüyor yetkililer isterseler incelesinler 50 kere kesseler 1 tane düşer düşmez belki oyunu bırakamadan hangi büyücüyü tanısam nuc yüzük eksik oluyodu bi kaç kişi hariç bu yüzükte bir şey var ben bile 4-5 senelik oyun hayatımda oyunu bırakmadan 2-3 ay önce düşmüştü. Ne derseler desin NUCLEUS yüzük de bi sorun var
Nuc yüzük beni çok süründüren ama plussuz düşen bir yüzük )
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mrdz »

PeerlesS yazdı:

O zaman oyun hatalı, bana 3 tane, grubumdaki tüm arkadaşlarıma ve tüm loncadaşlarıma düştü. Ne garip ki hepsinin de Plus'u vardı. O zaman desteğe bildirelim bu hatayı :)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mrdz »

PeerlesS yazdı:... Sonra 2 aydan fazla oldu sırf nuc kolye için girdim bir türlü düşmedi ama sen şu işe bak ki
bir sabah plus un bittiğinin farkına vardım (ve o günde plus yüklemedim bilerek bide böyle deniyim diye) ve plussuz bir şekilde hayatımda ilk defa attığım kenanda 2 aydan fazla beni süründüren nuc yüzük düştü)
Ve aynı gün içinde (yani plussuz bir şekilde) şifamla girip düşmeyen maraton ayak düştü...

Bu arad Nucleas yüzüğü Kenan'dan mı düşürdün? Şimdi plus paketimiz yüklü değilken kenana girersek Nucleas yüzük düşecek öyle mi? Junon bozulmaz mı bu duruma?
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
uLeMaII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMaII »

Charları başka hesaba aktarıp denedim takıları öyle dizdim bazısında ilk grdiğimde bazısında 10 15 girişimde düştü ama düştü sonuçta.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>

Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

Mrdz yazdı:
PeerlesS yazdı:

O zaman oyun hatalı, bana 3 tane, grubumdaki tüm arkadaşlarıma ve tüm loncadaşlarıma düştü. Ne garip ki hepsinin de Plus'u vardı. O zaman desteğe bildirelim bu hatayı :)
100 point kazandın biraz daha böyle davranırsan forum yetkilisi olursun belki sonra gm ;)
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön