Cloutier yazdı:PeerlesS yazdı:Cloutier yazdı:Sizin istediğiniz parayla maden almak niye uzatıyorsunuz. Akçeyle maden getirin diyin bari direkt çantanıza alırsınız madenleri.
Bu lafları edebildiğine göre ya maden başında hiç oturmadın yada yönetim (yakalağı) var.
Maden çekmeyi çok severim savaşırken bile maden çekerim. Yönetime niye yalakalık yapayım. Bence yalakalık maden arttırıcılılara özel bir bölge istenmesi. Bu arttırıcı satışlarını destekler.
PeerlesS yazdı:Sen hiç maden başında bekleyip son anda birinin gelip madeni kapmasına şahit oldun mu ?
Kimse önümden çekemedi malesef.
PeerlesS yazdı:Sen hiç sabahtan akşama kadar maden başlarında turlayıp bişey düşüremediğin oldu mu?
Olmadı hep istediğimi aldım.
PeerlesS yazdı:Zaten parası olan oyundada kral heryerdede kral size göre böyle konuşabildiğine göre sanmıyorum zaten madenle falan bi işinin olduğunu.
Dediğim gibi kasamın resmi sana yeterli olur. Akşam sana gönderirim şuan işyerindeyim.PeerlesS yazdı:Parayla maden almak değil bizim istediğimiz maden olayına çözüm bulunması bunu böyle anla.
Ayrıca akçe ile ilgili bir şey mi dedik ki akçe çıkardın durduk yere.
Selennnn yazdı:en az 1 tane %30 veya % 60 maden veya sarraf veya lokman artırıcı olanların girebileceği bir bölge
Bu cümlede akçe nerde hadi bakalım bulalım.
PeerlesS yazdı:Boş yere yorum atacağına desteklediğin yerlere yorum at.
Desteklemiyorsan saygılı bir şekilde eleştir.
Boş laf yapın diye açılmadı bu forum
Bu cevaplardan sonra kimin boş laf yaptığını tekrar düşün.
Bu kadar laf salatası yapacağınıza saf maden oranlarını arttırın deseniz destek görürsünüz. Siz olayı yine akçeye çevirmeyi düşünmüşsünüz.
Ayrıca istediğim konuda istediğim gibi yorum yapma hakkına sahibim. Bu hakkı senden almadım sana da soracak değilim bunun için. Bu zoruna gidiyorsa başkalarının yorum yazabileceği iletiler yazmamanı tavsiye ederim.
1- Yönetime yalakalık yapmıyorum diyorsun ama laflarından her türlü amacın belli.
2-Hızlı çekenlere lafım olmayabilir ama herkes hızlı çekebilirmi sanıyorsun yada herkesi kendin gibi mi sanıyorsun büyük bin bencillik içerisindesin.
3-Demek her maden çekişinde illa ki saf olan madeni bulmayı başarıyorsun, tebrik ederim böyle birisinin olduğunu bilmiyordum.
4-Unuttuğun bir şey var ki maden satında alınabilir, bu beni destekler.
5-Eleştirdiğim gibi özür dilemesinide bilirim ona dikkat etmedim özür dilerim.
6-Ben ettiğim lafları yazarken düşünürüm, bunu sana soracak değilim. Laf salatası yapmıyoruz, safların oranları zaten düşük olduğu için eminim bi çok kez bu oran işi konuşulmuştur ancak görüyoruz ki bir değişme olmadı başka çözümler üretmeye çalışıyoruz. Her oyunun kar payı olucak tabikide buna lafım yok ama bunu oyuncuları düşünerek yaparlarsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Öyle bir bölge olsa artırıcılarla girilebilen daha çok verim alınabilir.
7-İstediğin konuya istediğin gibi yorum yazamassın bu forumun da kuralları mevcut. Ben kimsenin benim hakkımda yaptığı eleştiriyi "zoruna gitmek" şeklinde algılamam, varsa bi yanlış düzeltiriz yoksa savunurum. Boş yere laf edipde konuyu amacından çıkarmakta üstünüze yok.
Bu konunun başlığı nedir? "Maden bölgesi" Destekleyen de olabilir desteklemeyen de ama alaycı bir bakış açısı ile kimsenin bir fikrine saygısızlık yapma hakkı olduğunu düşünmüyorum.