Maden Bölgesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Selennnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Maden Bölgesi

Mesaj gönderen Selennnn »

Oyuncu çokluğundan dolayı maden çekmemiz günden güne zorlaşıyor.

İşte size bir öneri maden bölgesi eminönü bölgesinin yaklaşık 5 kat büyüklüğünde eminönü çöl tarafından girebileceğimiz yada topkapıdan ışınlanabileceğimiz arz ve lodos savaşı olmayan herkesin rahatça maden çekebileceği bir bölge..

en az 1 tane %30 veya % 60 maden veya sarraf veya lokman artırıcı olanların girebileceği bir bölge bu bölgede diğer bölgelere nazaran maden çıkma olasılığı x3 kat daha şanslıdır yani normal bir bölgede örneğin eminönü veya sivri ada yada yeraltı , meteor fark etmez bu bölgelerden daha fazla x3 katı saf maden çıkma olasılığı olan bölge..

eminönünde bilindiği gibi 8 elmas 8 altın vss vss gibi madenler bulunmaktadır , maden bölgesinde ise 24 elmas madeni , 24 altın madeni yani tüm ikvde olan madenlerin hepsinden 24 adet bulanacak bir bölge..

lütfen ciddiye alınsın...
Kullanıcı avatarı
GeneraLSmokeR2
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Judges Of Universe

Re: Maden Bölgesi

Mesaj gönderen GeneraLSmokeR2 »

O zaman %60 nasıl satıcaklar ? :) Mev. Dinç cebine giren paraları sayar , sorsan tüm güncellemeleri sayamas bile. Yani yeni bir eklentiyi ezberlemesi zor olacağından izin vermez ;)
15 Ekim 2007'den beri.

GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........
[*][/color]

Resim

<Judges Of Universe>
Resim
[/i]
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

öyle bi bölge girse giriş nesnesi falan ister oda net 1000 akçe
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
TamTum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TamTum »

Önce ele hesap makinesi alınır.Hesap yapılır bakılır etki yok.Düşünülmez, düşünülmesi öngörülmez mesajı yayımlanır.Zaten amaç Türk oyun sektörüne hizmet, memnuniyetten çıktı.
Resim
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

Güzel bir öneri destekliyorum da ama bunu biraz daha kişiselleştirmek istiyorum.
Gruplar gibi kopyalı olan herkesin kendisinin girebileceği maden bölgeleri olsa (tabi yaratıksız) cidden güzel olurdu.
Maden olayı şans olabilir ama o madenlerin başında gezinirken gelip gitmesi başkasının gelmesi vs vs bir çok tartışma çıkıyor.
Yani o bölge süreli olur falan filan ince ayarlar yapılır ama öyle bir bölge gelmesi lazım artık.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Sizin istediğiniz parayla maden almak niye uzatıyorsunuz. Akçeyle maden getirin diyin bari direkt çantanıza alırsınız madenleri.
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

Cloutier yazdı:Sizin istediğiniz parayla maden almak niye uzatıyorsunuz. Akçeyle maden getirin diyin bari direkt çantanıza alırsınız madenleri.
Bu lafları edebildiğine göre ya maden başında hiç oturmadın yada yönetim (yakalağı) var.

Sen hiç maden başında bekleyip son anda birinin gelip madeni kapmasına şahit oldun mu ?
Sen hiç sabahtan akşama kadar maden başlarında turlayıp bişey düşüremediğin oldu mu?
Zaten parası olan oyundada kral heryerdede kral size göre böyle konuşabildiğine göre sanmıyorum zaten madenle falan bi işinin olduğunu.
Oyunun eski tadının olmadığı kadar eski adamlarda yok artık.
Parayla maden almak değil bizim istediğimiz maden olayına çözüm bulunması bunu böyle anla.
Ayrıca akçe ile ilgili bir şey mi dedik ki akçe çıkardın durduk yere.
Boş yere yorum atacağına desteklediğin yerlere yorum at.
Desteklemiyorsan saygılı bir şekilde eleştir.
Boş laf yapın diye açılmadı bu forum
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Selennnn yazdı:Oyuncu çokluğundan dolayı maden çekmemiz günden güne zorlaşıyor.

İşte size bir öneri maden bölgesi eminönü bölgesinin yaklaşık 5 kat büyüklüğünde eminönü çöl tarafından girebileceğimiz yada topkapıdan ışınlanabileceğimiz arz ve lodos savaşı olmayan herkesin rahatça maden çekebileceği bir bölge..

en az 1 tane %30 veya % 60 maden veya sarraf veya lokman artırıcı olanların girebileceği bir bölge bu bölgede diğer bölgelere nazaran maden çıkma olasılığı x3 kat daha şanslıdır yani normal bir bölgede örneğin eminönü veya sivri ada yada yeraltı , meteor fark etmez bu bölgelerden daha fazla x3 katı saf maden çıkma olasılığı olan bölge..

eminönünde bilindiği gibi 8 elmas 8 altın vss vss gibi madenler bulunmaktadır , maden bölgesinde ise 24 elmas madeni , 24 altın madeni yani tüm ikvde olan madenlerin hepsinden 24 adet bulanacak bir bölge..

lütfen ciddiye alınsın...
Fikir gayet güzel yalnız rakamlar uçuk senin hesaplama şeklinle 1 ay maden çeken bir insan tüm karakterlerini sıfırdan açıp her şeyi üretecek gerekli materyalleri madenle takaslayacak ve 10 eklenti boyunca 3 sınıf karakterine yetecek kadar maden çekebilir biz buna yedi düvele yetecek kadar diyoruz. Tekrar söylemekte fayda var fikir gayet güzel de şu anki sistemle zor hatta imkanı yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HuNKaR »

çoğu oyunda maden sistemi buna benzer ama ikv yönetimi cebine gircek parayı düşünür.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

PeerlesS yazdı:
Cloutier yazdı:Sizin istediğiniz parayla maden almak niye uzatıyorsunuz. Akçeyle maden getirin diyin bari direkt çantanıza alırsınız madenleri.
Bu lafları edebildiğine göre ya maden başında hiç oturmadın yada yönetim (yakalağı) var.
Maden çekmeyi çok severim savaşırken bile maden çekerim. Yönetime niye yalakalık yapayım. Bence yalakalık maden arttırıcılılara özel bir bölge istenmesi. Bu arttırıcı satışlarını destekler.
PeerlesS yazdı:Sen hiç maden başında bekleyip son anda birinin gelip madeni kapmasına şahit oldun mu ?
Kimse önümden çekemedi malesef.
PeerlesS yazdı:Sen hiç sabahtan akşama kadar maden başlarında turlayıp bişey düşüremediğin oldu mu?
Olmadı hep istediğimi aldım.
PeerlesS yazdı:Zaten parası olan oyundada kral heryerdede kral size göre böyle konuşabildiğine göre sanmıyorum zaten madenle falan bi işinin olduğunu.
Dediğim gibi kasamın resmi sana yeterli olur. Akşam sana gönderirim şuan işyerindeyim.
PeerlesS yazdı:Parayla maden almak değil bizim istediğimiz maden olayına çözüm bulunması bunu böyle anla.
Ayrıca akçe ile ilgili bir şey mi dedik ki akçe çıkardın durduk yere.
Selennnn yazdı:en az 1 tane %30 veya % 60 maden veya sarraf veya lokman artırıcı olanların girebileceği bir bölge
Bu cümlede akçe nerde hadi bakalım bulalım.
PeerlesS yazdı:Boş yere yorum atacağına desteklediğin yerlere yorum at.
Desteklemiyorsan saygılı bir şekilde eleştir.
Boş laf yapın diye açılmadı bu forum
Bu cevaplardan sonra kimin boş laf yaptığını tekrar düşün.
Bu kadar laf salatası yapacağınıza saf maden oranlarını arttırın deseniz destek görürsünüz. Siz olayı yine akçeye çevirmeyi düşünmüşsünüz.
Ayrıca istediğim konuda istediğim gibi yorum yapma hakkına sahibim. Bu hakkı senden almadım sana da soracak değilim bunun için. Bu zoruna gidiyorsa başkalarının yorum yazabileceği iletiler yazmamanı tavsiye ederim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön