forumu biz ayakta tutuyoduk lan 3 gündür yakından takip ediyorumda 24 saate 2 baslık açılıyor ortalamaGeneraLSmokeR2 yazdı:Bourne yazdı:Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
O 1 ay , Forumun altın çağıydı.
1 AY FORUMA GİRMEDİM
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: 1 AY FORUMA GİRMEDİM
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

+1GeneraLSmokeR2 yazdı:Bourne yazdı:Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
O 1 ay , Forumun altın çağıydı.

Lanlı manlı ağızla yazacağın bir mektubu bile ayakta tutamıyacağını ne zaman anlarsan ozamanda bu forum sayfasında ne kadar cürümün olduğunu bilecen.Yıllarca yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz varlığınızla onun bile farkında değilsiniz.Bide bundan kendinize pay biçmiyormusunuz gülmekten kriz geçiriyorum pc başında.Allah akıl fikir versin.ForumunMessisi yazdı:forumu biz ayakta tutuyoduk lan 3 gündür yakından takip ediyorumda 24 saate 2 baslık açılıyor ortalamaGeneraLSmokeR2 yazdı:Bourne yazdı:Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
O 1 ay , Forumun altın çağıydı.:ugeek:
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Belki o adam böyle alışmış bundan sana ne ? tabii 2-3 günde bir başlık açılıyor oda oyundan şikayetlerle ilgili arada bi gülsek eğlensek fenamı olur. Şimdi o koca poponu sandalyeden kaldır ve dışarı çıkıp hava al evlat.Bourne yazdı:Lanlı manlı ağızla yazacağın bir mektubu bile ayakta tutamıyacağını ne zaman anlarsan ozamanda bu forum sayfasında ne kadar cürümün olduğunu bilecen.Yıllarca yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz varlığınızla onun bile farkında değilsiniz.Bide bundan kendinize pay biçmiyormusunuz gülmekten kriz geçiriyorum pc başında.Allah akıl fikir versin.ForumunMessisi yazdı:forumu biz ayakta tutuyoduk lan 3 gündür yakından takip ediyorumda 24 saate 2 baslık açılıyor ortalamaGeneraLSmokeR2 yazdı:Bourne yazdı:Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Tekhücreli arkadaşlar önce birayaya gelip bir doku, sonra organ ,daha sonra vücudun herhangi bir sistemi, en sonundada olabilecekseniz aklı başında birer insan olacaksınız.Daha forumda yazmak için çok yolunuz varken neden acele ediyorsunuz ? Forumun tekhücreliler tarafından yaygın kullanımına bir son verilmesi lazım.VforVendetta1 yazdı:Belki o adam böyle alışmış bundan sana ne ? tabii 2-3 günde bir başlık açılıyor oda oyundan şikayetlerle ilgili arada bi gülsek eğlensek fenamı olur. Şimdi o koca poponu sandalyeden kaldır ve dışarı çıkıp hava al evlat.Bourne yazdı:Lanlı manlı ağızla yazacağın bir mektubu bile ayakta tutamıyacağını ne zaman anlarsan ozamanda bu forum sayfasında ne kadar cürümün olduğunu bilecen.Yıllarca yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz varlığınızla onun bile farkında değilsiniz.Bide bundan kendinize pay biçmiyormusunuz gülmekten kriz geçiriyorum pc başında.Allah akıl fikir versin.ForumunMessisi yazdı:Bourne yazdı:Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
forumu biz ayakta tutuyoduk lan 3 gündür yakından takip ediyorumda 24 saate 2 baslık açılıyor ortalama:ugeek:
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

özet varmı çok ve boş konuşuyorsunBourne yazdı:Lanlı manlı ağızla yazacağın bir mektubu bile ayakta tutamıyacağını ne zaman anlarsan ozamanda bu forum sayfasında ne kadar cürümün olduğunu bilecen.Yıllarca yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz varlığınızla onun bile farkında değilsiniz.Bide bundan kendinize pay biçmiyormusunuz gülmekten kriz geçiriyorum pc başında.Allah akıl fikir versin.ForumunMessisi yazdı:forumu biz ayakta tutuyoduk lan 3 gündür yakından takip ediyorumda 24 saate 2 baslık açılıyor ortalamaGeneraLSmokeR2 yazdı:Bourne yazdı:Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

Yukarıda yazdığımı aynen aktarayım.(Boş konuşuyorsun diyene bak AllahımForumunMessisi yazdı:özet varmı çok ve boş konuşuyorsunBourne yazdı:Lanlı manlı ağızla yazacağın bir mektubu bile ayakta tutamıyacağını ne zaman anlarsan ozamanda bu forum sayfasında ne kadar cürümün olduğunu bilecen.Yıllarca yönetimin ekmeğine yağ sürdünüz varlığınızla onun bile farkında değilsiniz.Bide bundan kendinize pay biçmiyormusunuz gülmekten kriz geçiriyorum pc başında.Allah akıl fikir versin.ForumunMessisi yazdı:Bourne yazdı:Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
forumu biz ayakta tutuyoduk lan 3 gündür yakından takip ediyorumda 24 saate 2 baslık açılıyor ortalama:ugeek:
Tekhücreli arkadaşlar önce birayaya gelip bir doku, sonra organ ,daha sonra vücudun herhangi bir sistemi, en sonundada olabilecekseniz aklı başında birer insan olacaksınız.Daha forumda yazmak için çok yolunuz varken neden acele ediyorsunuz ? Forumun tekhücreliler tarafından yaygın kullanımına bir son verilmesi lazım.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Geldi yine tipini sevdiğim
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

oo panpa sen gelirmiydin buralara hos geldinKaPTaNYaGiZ yazdı:Geldi yine tipini sevdiğim
ee sonraBourne yazdı:Tekhücreli arkadaşlar önce birayaya gelip bir doku, sonra organ ,daha sonra vücudun herhangi bir sistemi, en sonundada olabilecekseniz aklı başında birer insan olacaksınız.Daha forumda yazmak için çok yolunuz varken neden acele ediyorsunuz ? Forumun tekhücreliler tarafından yaygın kullanımına bir son verilmesi lazım.
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
KatılıyorumIReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!