1 AY FORUMA GİRMEDİM
1 AY FORUMA GİRMEDİM
SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: 1 AY FORUMA GİRMEDİM
CcC ok ama msn niye girmedinIReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
- GeneraLSmokeR2
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Judges Of Universe
Bourne yazdı:Hiç eski ortam yok yazık olmuş derken neden bahsettiğini anlamadım.Zoraki komiklik olsun diye yazılan akla ziyan yazılardan bahsediyorsan evet bir süredir pek yok.Çokmu özledin ?IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
O 1 ay , Forumun altın çağıydı.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

[/i]GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

CapslockIReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Paylaşım için teşekkürler!

Oyunun halinden yakınan neysede forumun halinden yakınanıda görmüş oldu bu forum )IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
PeerlesS yazdı:Oyunun halinden yakınan neysede forumun halinden yakınanıda görmüş oldu bu forum )IReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
ÇaktırmaVforVendetta1 yazdı:CapslockIReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak

- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

anlaştık kekeIReSTIBLE yazdı:ÇaktırmaVforVendetta1 yazdı:CapslockIReSTIBLE yazdı:SONRA BAKAM FORUMDA MİLLET NE ALEMDE DİYE BAKTIM KONULARA HİÇ ESKİ ORTAM YOK YAZIK OLMUŞ FORUMA OYUNCU SAYISIDA AZALMIŞTIR OYUN YUKLU OLSA BAKARDIM AMA TILSIM SİSTEMİNİ BEKLİYORUM CUNKU SU AN OYUN BANA ZEVK VERMİYOR TILSIM SİSTEMİ DE KOTUYSE OYUN BATAR OYNAYAN 100 KİŞİNİN 75 İ TILSIM SİSTEMİNDEN UMUTLU OLDUGU İÇİN OYNUYOR TOPKAPI GİBİ Bİ ŞEY OLURSA OYUN ÇOKER DEMEDİ DEMEYİN VEYA SİZ BU TILSIMLARI DUKKANDA SATMAYA ÇALIŞIRSANIZ [%90 BOYLE BİR ŞEY YAPACAKSINIZ]Oyuncusu sayısı bi hayli azalıcak
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen