Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!
- xyozgatx66
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!
Sanırsam yine semihayla oynama yapmışlar önceden 3 4 canda iken erg paylaşması sonucu semiha 13 cana enerji yüklüyordu şimdi 20 can...

Grup bölgelerine bireysellik yönüyle bakmak bana çok mantıksız geliyor şöyle ki 'Grup Bölgesi' adından da anlaşıldığı üzere grup dayanışmasını ön planda tutan bir sistemdir ki burada Gaffar Bey'in kesiminin ardından Subay size
''5 Ejderha 5 Dinozor İksir'' vermektedir şifacının ihtiyacı olmayan 5 adet dinozor iksiri savaşçıyla çıkışta takas etmesi mantıklıdır 2 taraf açısında da benim girdiğim çoğu grupta büyücüler dinozor iksirleri savaşçıya hediye eder ki sen şifacısın iksiri büyücüler sana seve seve verecektir Büyü Bozmacı büyücü iksir içmez 5 tanesini olmasa bile ondan da iksir alabilirsin demek istediğim o ki işi bireysellik yönünden ele almamak lazım diye düşünüyorum
''5 Ejderha 5 Dinozor İksir'' vermektedir şifacının ihtiyacı olmayan 5 adet dinozor iksiri savaşçıyla çıkışta takas etmesi mantıklıdır 2 taraf açısında da benim girdiğim çoğu grupta büyücüler dinozor iksirleri savaşçıya hediye eder ki sen şifacısın iksiri büyücüler sana seve seve verecektir Büyü Bozmacı büyücü iksir içmez 5 tanesini olmasa bile ondan da iksir alabilirsin demek istediğim o ki işi bireysellik yönünden ele almamak lazım diye düşünüyorum
|TIMELORD
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Cloutier yazdı:X ve Studa 0 iksir Gaffarda 2 3 Ejder iksir harcıyoruz şifa ile.
Tamamen gruba bağlı bu işler. Eğer grup çok iksir harcatıyorsa gruptan tahsil etmen gerek harcadığın iksiri.
sen öyle harcıyosun iyi hoşta şifacı kaç iksir harcıyo saydın mı peki?

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!
Anlayışında bi eksiklik mi var acaba? Şifa ile oynarken harcadığım iksirden bahsediyorum zaten.VatanKIRIM yazdı:sen öyle harcıyosun iyi hoşta şifacı kaç iksir harcıyo saydın mı peki?Cloutier yazdı:X ve Studa 0 iksir Gaffarda 2 3 Ejder iksir harcıyoruz şifa ile.
Tamamen gruba bağlı bu işler. Eğer grup çok iksir harcatıyorsa gruptan tahsil etmen gerek harcadığın iksiri.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
düzgünce de söyleyebilirdin tamam anladıkCloutier yazdı:Anlayışında bi eksiklik mi var acaba? Şifa ile oynarken harcadığım iksirden bahsediyorum zaten.VatanKIRIM yazdı:sen öyle harcıyosun iyi hoşta şifacı kaç iksir harcıyo saydın mı peki?Cloutier yazdı:X ve Studa 0 iksir Gaffarda 2 3 Ejder iksir harcıyoruz şifa ile.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!
Merhaba,
Öncelikle şfacı diğer sınıflara göre daha fazla iksir içtiği hakkında haklısın.Bende zamanı geliyor Gaffar+semihada 2-3 iksir içiyorum.Başka bir zaman ise 8-9 iksir içiyorum.Bu tamamen gruba göre bir olaydır,en önemliside Büyü bozma yapan büyücünün hızlı olmasıdır.Büyücülerin az iksir içmesinin sebebi 4+1+1 girilmesidir.Eğer ki gaffarda az iksir içmek istiyorsan 2+2+2 girmelisin böylelikle daha az iksir içmiş olursun fakat item düşme şansınıda biraz azaltmış olursun yada tanıdık kişilerle 4+1+1 girmelisin.
Öncelikle şfacı diğer sınıflara göre daha fazla iksir içtiği hakkında haklısın.Bende zamanı geliyor Gaffar+semihada 2-3 iksir içiyorum.Başka bir zaman ise 8-9 iksir içiyorum.Bu tamamen gruba göre bir olaydır,en önemliside Büyü bozma yapan büyücünün hızlı olmasıdır.Büyücülerin az iksir içmesinin sebebi 4+1+1 girilmesidir.Eğer ki gaffarda az iksir içmek istiyorsan 2+2+2 girmelisin böylelikle daha az iksir içmiş olursun fakat item düşme şansınıda biraz azaltmış olursun yada tanıdık kişilerle 4+1+1 girmelisin.
ben söylediğin kadar iyi kalpli tank veya büyü görmedimTRUSTME yazdı:Grup bölgelerine bireysellik yönüyle bakmak bana çok mantıksız geliyor şöyle ki 'Grup Bölgesi' adından da anlaşıldığı üzere grup dayanışmasını ön planda tutan bir sistemdir ki burada Gaffar Bey'in kesiminin ardından Subay size
düzgünce söyleme eylemini düzgün insanlar yapardüzgünce de söyleyebilirdin tamam anladık
benim önerim tanıdıklarla girmendir olay sağlamlıkla ilgili değil
Ray malifalitiko
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
ben çemberlitaşta iksir sorununu çözdüm. isteyen varsa anlatıyım.
valla bana anlatsanız cok iyi olur tsklerSagopakajmeran yazdı:ben çemberlitaşta iksir sorununu çözdüm. isteyen varsa anlatıyım.
maRbLey yazdı:ben söylediğin kadar iyi kalpli tank veya büyü görmedimTRUSTME yazdı:Grup bölgelerine bireysellik yönüyle bakmak bana çok mantıksız geliyor şöyle ki 'Grup Bölgesi' adından da anlaşıldığı üzere grup dayanışmasını ön planda tutan bir sistemdir ki burada Gaffar Bey'in kesiminin ardından Subay size
''5 Ejderha 5 Dinozor İksir'' vermektedir şifacının ihtiyacı olmayan 5 adet dinozor iksiri savaşçıyla çıkışta takas etmesi mantıklıdır 2 taraf açısında da benim girdiğim çoğu grupta büyücüler dinozor iksirleri savaşçıya hediye eder ki sen şifacısın iksiri büyücüler sana seve seve verecektir Büyü Bozmacı büyücü iksir içmez 5 tanesini olmasa bile ondan da iksir alabilirsin demek istediğim o ki işi bireysellik yönünden ele almamak lazım diye düşünüyorumdüzgünce söyleme eylemini düzgün insanlar yapardüzgünce de söyleyebilirdin tamam anladık
benim önerim tanıdıklarla girmendir olay sağlamlıkla ilgili değil
İyi insanla bitmiyor iş ben şifacımla 10 iksirler Gaffar'a gidip 20 iksirle çıktığımı bilirim ve şifacım övünerek söylemiyorum ama 1600 şifa ile kesiyoruz sadece içtiğim iksir 3-5 arasında değişiyor 10 iksirle girip 5 i gitse 5 iksirin kalır 5 de Subay'dan alsan 10 eder yani kayıp 0
|TIMELORD