Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

Sanırsam yine semihayla oynama yapmışlar önceden 3 4 canda iken erg paylaşması sonucu semiha 13 cana enerji yüklüyordu şimdi 20 can...
Resim
Kullanıcı avatarı
TRUSTME
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TRUSTME »

Grup bölgelerine bireysellik yönüyle bakmak bana çok mantıksız geliyor şöyle ki 'Grup Bölgesi' adından da anlaşıldığı üzere grup dayanışmasını ön planda tutan bir sistemdir ki burada Gaffar Bey'in kesiminin ardından Subay size
''5 Ejderha 5 Dinozor İksir'' vermektedir şifacının ihtiyacı olmayan 5 adet dinozor iksiri savaşçıyla çıkışta takas etmesi mantıklıdır 2 taraf açısında da benim girdiğim çoğu grupta büyücüler dinozor iksirleri savaşçıya hediye eder ki sen şifacısın iksiri büyücüler sana seve seve verecektir Büyü Bozmacı büyücü iksir içmez 5 tanesini olmasa bile ondan da iksir alabilirsin demek istediğim o ki işi bireysellik yönünden ele almamak lazım diye düşünüyorum :)
|TIMELORD
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Cloutier yazdı:X ve Studa 0 iksir Gaffarda 2 3 Ejder iksir harcıyoruz şifa ile.
Tamamen gruba bağlı bu işler. Eğer grup çok iksir harcatıyorsa gruptan tahsil etmen gerek harcadığın iksiri.

sen öyle harcıyosun iyi hoşta şifacı kaç iksir harcıyo saydın mı peki?
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

VatanKIRIM yazdı:
Tamamen gruba bağlı bu işler. Eğer grup çok iksir harcatıyorsa gruptan tahsil etmen gerek harcadığın iksiri.
Anlayışında bi eksiklik mi var acaba? Şifa ile oynarken harcadığım iksirden bahsediyorum zaten.
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Cloutier yazdı:
VatanKIRIM yazdı:
Anlayışında bi eksiklik mi var acaba? Şifa ile oynarken harcadığım iksirden bahsediyorum zaten.
düzgünce de söyleyebilirdin tamam anladık
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba,
Öncelikle şfacı diğer sınıflara göre daha fazla iksir içtiği hakkında haklısın.Bende zamanı geliyor Gaffar+semihada 2-3 iksir içiyorum.Başka bir zaman ise 8-9 iksir içiyorum.Bu tamamen gruba göre bir olaydır,en önemliside Büyü bozma yapan büyücünün hızlı olmasıdır.Büyücülerin az iksir içmesinin sebebi 4+1+1 girilmesidir.Eğer ki gaffarda az iksir içmek istiyorsan 2+2+2 girmelisin böylelikle daha az iksir içmiş olursun fakat item düşme şansınıda biraz azaltmış olursun yada tanıdık kişilerle 4+1+1 girmelisin.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

TRUSTME yazdı:Grup bölgelerine bireysellik yönüyle bakmak bana çok mantıksız geliyor şöyle ki 'Grup Bölgesi' adından da anlaşıldığı üzere grup dayanışmasını ön planda tutan bir sistemdir ki burada Gaffar Bey'in kesiminin ardından Subay size
''5 Ejderha 5 Dinozor İksir'' vermektedir şifacının ihtiyacı olmayan 5 adet dinozor iksiri savaşçıyla çıkışta takas etmesi mantıklıdır 2 taraf açısında da benim girdiğim çoğu grupta büyücüler dinozor iksirleri savaşçıya hediye eder ki sen şifacısın iksiri büyücüler sana seve seve verecektir Büyü Bozmacı büyücü iksir içmez 5 tanesini olmasa bile ondan da iksir alabilirsin demek istediğim o ki işi bireysellik yönünden ele almamak lazım diye düşünüyorum :)
ben söylediğin kadar iyi kalpli tank veya büyü görmedim
düzgünce söyleme eylemini düzgün insanlar yapar

benim önerim tanıdıklarla girmendir olay sağlamlıkla ilgili değil
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

ben çemberlitaşta iksir sorununu çözdüm. isteyen varsa anlatıyım.
brkppp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen brkppp »

Sagopakajmeran yazdı:ben çemberlitaşta iksir sorununu çözdüm. isteyen varsa anlatıyım.
valla bana anlatsanız cok iyi olur tskler
Kullanıcı avatarı
TRUSTME
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen TRUSTME »

maRbLey yazdı:
TRUSTME yazdı:Grup bölgelerine bireysellik yönüyle bakmak bana çok mantıksız geliyor şöyle ki 'Grup Bölgesi' adından da anlaşıldığı üzere grup dayanışmasını ön planda tutan bir sistemdir ki burada Gaffar Bey'in kesiminin ardından Subay size
ben söylediğin kadar iyi kalpli tank veya büyü görmedim
düzgünce söyleme eylemini düzgün insanlar yapar

benim önerim tanıdıklarla girmendir olay sağlamlıkla ilgili değil

İyi insanla bitmiyor iş ben şifacımla 10 iksirler Gaffar'a gidip 20 iksirle çıktığımı bilirim ve şifacım övünerek söylemiyorum ama 1600 şifa ile kesiyoruz sadece içtiğim iksir 3-5 arasında değişiyor 10 iksirle girip 5 i gitse 5 iksirin kalır 5 de Subay'dan alsan 10 eder yani kayıp 0 :)
|TIMELORD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön