Hatamı senin yazını okuyunca gördüm teşekkür ederim düzelttiğin için. Düşen nuc kolye idiMrdz yazdı:Bu arad Nucleas yüzüğü Kenan'dan mı düşürdün? Şimdi plus paketimiz yüklü değilken kenana girersek Nucleas yüzük düşecek öyle mi? Junon bozulmaz mı bu duruma?PeerlesS yazdı:... Sonra 2 aydan fazla oldu sırf nuc kolye için girdim bir türlü düşmedi ama sen şu işe bak ki
bir sabah plus un bittiğinin farkına vardım (ve o günde plus yüklemedim bilerek bide böyle deniyim diye) ve plussuz bir şekilde hayatımda ilk defa attığım kenanda 2 aydan fazla beni süründüren nuc yüzük düştü)
Ve aynı gün içinde (yani plussuz bir şekilde) şifamla girip düşmeyen maraton ayak düştü...
Nuc yüzük beni çok süründüren ama plussuz düşen bir yüzük )
YÜZÜK KOLYE YETER ARTIK...
Re: YÜZÜK KOLYE YETER ARTIK...
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
sade sığınaktan 400 küsür madalya ama hala fundi kolye yok
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kyk
evet item kolay düşseydi bir anlamı olmazdı belki ama benim bahsetiğim şey düşmemesi... işin tuhaf tarafı ben 1 aylık %60 lık mıgrat arttırıcı aldım ve defalarca migrat attım ayrıca plus paketim de vardı. o zamanlar yuzukde gözüm yoktu zırh içindi. ama işin tuhaf tarafı bu süre içerisinde belki 200 kez junon kestim ama bir tane bıle zırh alamadım. Kabul etmek gerekir ki bazı karekterlere tüm itemler kısa sürede düşerken bazı karaktelere de çok geç düşüyor ve maalesef ki bazen de hiç düşmüyo nucleus yüzük gibi. Evet bu bir oyun şans faktörü var işin içinde kabul ediyorum ama bu durum biraz daha dengelenirse daha iyi olmaz mı? iyi forumlar...
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
Sorun yok düştü beylerSagopakajmeran yazdı:sade sığınaktan 400 küsür madalya ama hala fundi kolye yok
Benim şifam da 400 e dayayacak az kaldı yüzüğü alamadım gitti bi türlü.
- soulpowerbeta
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
- nightfox
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Respect
son 2 haftadır hergün temizinden 6-7 kenan atmamıza rağmen hala nuc düşmedi bendemi bi gudubetlik var bilemiyorum, bi çok kişi aman ha artırıcı alma çıkacağı varsada çıkmıyor diye uyarıyorlar sizce artırıcı almalımıyım artık gına geldi nuc düşmeden migrata geçmeyeceğim diye inat ettim ama bu şansızlık inat kırıcı 
ya 2 kişi kenandan yüzük beklemiş pardon biri düşürdügünü iddaa ediyor biz yanlış yerdemi aradık bu yüzügü
:D:D:D:D
konyalı
- GeneraLSmokeR2
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Judges Of Universe
Büyücüm full sayılır ama , cehennem , alternator , nucleus tek bir yüzük yada kolyem yok 
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

[/i]GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
merak etmeyin yakında işportada hepsi... amaaaaa 100 milyondan başlıyan fiyatlarla