Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?

Sürekli Hata 183 Hatası
- IIIxYeNiCeRixIII
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
 - Klan: Lodos

Sürekli Hata 183 Hatası
					En son IIIxYeNiCeRixIII tarafından 25 Kas 2012 17:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- IIIxYeNiCeRixIII
 - FareAdam Düşmanı

Re: Sürekli Hata 183 Hatası
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden oyunda gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?
- IDyBKaTLiaMI
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
 - Lonca: Gölge Haramileri

Böyle oldugu zaman pc yi ya resetle ya da oyunu alta atma.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

- IIIxYeNiCeRixIII
 - FareAdam Düşmanı

IDyBKaTLiaMI yazdı:Böyle oldugu zaman pc yi ya resetle ya da oyunu alta atma.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?
yanıtın için teşekkür ederim alta alma demişsin ama alta almadığım zaman birkaç saniye sonra oyun kendisi kapıyor yine hata 183 değişen birşey yok
Selamlar,
Yaşadığınız bağlantı sorunuyla ilgili lütfen aşağıdaki yönergeleri deneyiniz.
1) Eğer modeminizin bağlı olduğu hatta bir telefonda paralel olarak bağlıysa ve splitter (Telefon hattı ile modem kablosunun bağlı olduğu ve bu iki hattı birbirinden ayırarak iki hattında aynı anda kullanılmasını sağlayan aparat) kullanmıyorsanız sabit hatlara gelen her çağrıda kesilen ADSL bağlantısı bu soruna neden olur.
2) Bir diğeri ise; düşük olasılıkla olsa da kimi durumlarda zararlı yazılımlar buna neden olabilir. Bu yüzden bir güçlü bir güvenlik yazılımı ile bilgisayarınızı kontrol ediniz.

Yaşadığınız bağlantı sorunuyla ilgili lütfen aşağıdaki yönergeleri deneyiniz.
1) Eğer modeminizin bağlı olduğu hatta bir telefonda paralel olarak bağlıysa ve splitter (Telefon hattı ile modem kablosunun bağlı olduğu ve bu iki hattı birbirinden ayırarak iki hattında aynı anda kullanılmasını sağlayan aparat) kullanmıyorsanız sabit hatlara gelen her çağrıda kesilen ADSL bağlantısı bu soruna neden olur.
2) Bir diğeri ise; düşük olasılıkla olsa da kimi durumlarda zararlı yazılımlar buna neden olabilir. Bu yüzden bir güçlü bir güvenlik yazılımı ile bilgisayarınızı kontrol ediniz.
- IDyBKaTLiaMI
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
 - Lonca: Gölge Haramileri

ozaman gerçektende bir sorun varIIIxYeNiCeRixIII yazdı:IDyBKaTLiaMI yazdı:Böyle oldugu zaman pc yi ya resetle ya da oyunu alta atma.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?
yanıtın için teşekkür ederim alta alma demişsin ama alta almadığım zaman birkaç saniye sonra oyun kendisi kapıyor yine hata 183 değişen birşey yok
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

- ForumunMessisi
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Slytherin

MackRuLz yazdı:Allah uçak kazası vermesin kardeş o fena fena
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz 
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- VforVendetta1
 - FareAdam Düşmanı

Konu biraz dağılmış gibi şöyle açıklayayım kardeşim, modemimizde port denen bir olay var bazen TTNET dolu olan hatlardan boş olan hatlara taşıyor bazı DSL'leri bu nedenle internetinde saniyelik gidip gelmeler olur seri şekilde bu da oyundan kopman için yeterli. Ya da modeminde bir sorun oluşmuş olabilir düşme, çarpma ya da herhangi bir şey sonucu eğer başka modem bulabilirsen tak dene yine aynı şey oluyorsa evinize gelen elektriğin voltajı düşüp artıyor olabilir ona bir bak, eğer onda da sorun yoksa ara internet sağlayıcını durumu açıkla. Sana yardımcı olacaklardır.