Sürekli Hata 183 Hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Sürekli Hata 183 Hatası

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?

En son IIIxYeNiCeRixIII tarafından 25 Kas 2012 17:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sürekli Hata 183 Hatası

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden oyunda gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?

Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?

Böyle oldugu zaman pc yi ya resetle ya da oyunu alta atma.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

IDyBKaTLiaMI yazdı:
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ikv oynarken önceden hiçbir lag düşme olmadan oynuyordum şu son 2 gündür internetim hızlı sorunsuz olduğu halde oyunda 2 dk dolaşıyorum oyun donuyor ileri felan gitmiyor lag sanıyorum ama oyunu aşağı atınca Hata Kodu 183 hatası alıyorum ondan sonra birdaha oyuna giriyorum 2 dk sonra yine aynısı böyle böyle 5-6 defa tekrarlandı bu yüzden gb atamaz oyun hiç oynanmaz halde ne yapmam lazım bilen varmı?

yanıtın için teşekkür ederim alta alma demişsin ama alta almadığım zaman birkaç saniye sonra oyun kendisi kapıyor yine hata 183 değişen birşey yok
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

Yaşadığınız bağlantı sorunuyla ilgili lütfen aşağıdaki yönergeleri deneyiniz.

1) Eğer modeminizin bağlı olduğu hatta bir telefonda paralel olarak bağlıysa ve splitter (Telefon hattı ile modem kablosunun bağlı olduğu ve bu iki hattı birbirinden ayırarak iki hattında aynı anda kullanılmasını sağlayan aparat) kullanmıyorsanız sabit hatlara gelen her çağrıda kesilen ADSL bağlantısı bu soruna neden olur.

2) Bir diğeri ise; düşük olasılıkla olsa da kimi durumlarda zararlı yazılımlar buna neden olabilir. Bu yüzden bir güçlü bir güvenlik yazılımı ile bilgisayarınızı kontrol ediniz.
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

Allah uçak kazası vermesin kardeş o fena fena
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:

yanıtın için teşekkür ederim alta alma demişsin ama alta almadığım zaman birkaç saniye sonra oyun kendisi kapıyor yine hata 183 değişen birşey yok
ozaman gerçektende bir sorun var
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

MackRuLz yazdı:Allah uçak kazası vermesin kardeş o fena fena
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

İkv ' nin kendisi zaten hata.
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NODIE »

Konu biraz dağılmış gibi şöyle açıklayayım kardeşim, modemimizde port denen bir olay var bazen TTNET dolu olan hatlardan boş olan hatlara taşıyor bazı DSL'leri bu nedenle internetinde saniyelik gidip gelmeler olur seri şekilde bu da oyundan kopman için yeterli. Ya da modeminde bir sorun oluşmuş olabilir düşme, çarpma ya da herhangi bir şey sonucu eğer başka modem bulabilirsen tak dene yine aynı şey oluyorsa evinize gelen elektriğin voltajı düşüp artıyor olabilir ona bir bak, eğer onda da sorun yoksa ara internet sağlayıcını durumu açıkla. Sana yardımcı olacaklardır. ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön