oyuncular azalıyor farkında mısınız?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIKuRDaNKoLLaRII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: oyuncular azalıyor farkında mısınız?

Mesaj gönderen IIKuRDaNKoLLaRII »

iLkeriLker25 yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:keşke 39 lwl zamanına dönebilsek
:( :(

:roll:
Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Yeni Gelecek Bölgenin Oyuncu Sayısını Arttıracağını Düşünüyorum Ama Yeni Gelecek Bölgenin Girişine Sağ Tıkla-Gir Yapınca Ekrana Burası İle Etkileşmek İçin Gerekli Olan Görevi Yapmamışsınız Derse Ve Bu Görevler Çemberlitaş Görevleriyse Herkes Oyunu Bırakır.
Kullanıcı avatarı
Tham1HayOne
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tham1HayOne »

Sagopakajmeran yazdı:keşke 39 lwl zamanına dönebilsek
desteğe kaç kere mesaj attım 39 lvl zamanında yeni bir sunucu açılsın ve karakter transfer olmasın dedim adamlar diyorki iyi fikir ama yakın zamanda böyle birşey düşünmüyoruz 700 bin kişiden toplasan 10 bin çııkmaz diyorum yine aynı cvp sorumsuzluk güzelim oyun battı
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

oyunda karakürk cevriye gibi görevlere yardım edecek adamları nadir bulursunuz eğer bulursanızda öpün başınıza koyun. çünkü oyunda oyuncu yok. meteor bölgesinde çember önündeki 30 40 kişi haricinde koca oyun bomboş. ama bu rezil durumu oyunu yapımcılarına borçluyuz. oyun 2007 de çıkmıştı sanırım tamam anlıyorum o zamanın şartlarına göre çok iyi bir oyundu ama 2013 yılına giriyoruz oyunda hala aynı arayüz hala aynı rezil grafikler ve skiller. kardeşim akçe sistemi getirmeden önce paramız yok imkanlar kısıtlı diyodunuz 2-3 yıldır sanırım akçe sistemi var ve kazandığınız paranın belkide haddi hesabı yok. saçma sapan grup bölgeleri çıkarıp millete oyun bıraktırana kadar şu grafikleri skilleri yenilemek oyunu güzel bi hale getirmek zor muydu anlamıyorum. oyunu bitirdiniz ama hala farkında değilsiniz. oyunun şu halini gördükçe kendinizden utanmıyor musunuz ?
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Sagopakajmeran yazdı:Grup bölgeleri geldiğinden beri oyuncularda gözle görülür miktarda azalma yaşandı ve devam ediyor. en başından beride saçma bulurum zorunlu grup bölgesini. bari bir alternatif yapılsaydı. çıkıp 700.000 hesap yada karakter var demek güzel ama toplamda 10.000 oyuncu yok oyunda ve gitgide azalıyor bu sayı, benim bile 5 hesabım, 17 tane karakterim var, ki oyuna çok fazla giren biri değilim , varın siz düşünün oyuntiryakilerinin hesaplarını.
Nerde o beta günleri.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

ZIPKIN yazdı:Yeni Gelecek Bölgenin Oyuncu Sayısını Arttıracağını Düşünüyorum Ama Yeni Gelecek Bölgenin Girişine Sağ Tıkla-Gir Yapınca Ekrana Burası İle Etkileşmek İçin Gerekli Olan Görevi Yapmamışsınız Derse Ve Bu Görevler Çemberlitaş Görevleriyse Herkes Oyunu Bırakır.
izmir buluşmasında sorduk görev yada grup gerekmicekmiş.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön