oyuncular azalıyor farkında mısınız?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

oyuncular azalıyor farkında mısınız?

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Grup bölgeleri geldiğinden beri oyuncularda gözle görülür miktarda azalma yaşandı ve devam ediyor. en başından beride saçma bulurum zorunlu grup bölgesini. bari bir alternatif yapılsaydı. çıkıp 700.000 hesap yada karakter var demek güzel ama toplamda 10.000 oyuncu yok oyunda ve gitgide azalıyor bu sayı, benim bile 5 hesabım, 17 tane karakterim var, ki oyuna çok fazla giren biri değilim , varın siz düşünün oyuntiryakilerinin hesaplarını.
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: oyuncular azalıyor farkında mısınız?

Mesaj gönderen berkancetin »

Katılıyorum.1.5 sene önce başladım,o zamanlar banka falan dolu oluyordu.Artık 3-5 kişi görürsem vay be diyorum.
Naknerto
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Naknerto »

aynen azalıyor hele bu çtden cıkan şaheserleri kıyamet asa gibi falan onlar çıktığında yarı yarıya azalma oldu.Ama bir yönü unuttunuz ikv oyuncuları hep aynı kalıyor 100 kişi azalırken 100 kısı baslıyor. hatta 150 kisi baslıyor gene baslıyanların ve bırakanların oranı cok fazla
Kullanıcı avatarı
IIKuRDaNKoLLaRII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IIKuRDaNKoLLaRII »

Naknerto yazdı:aynen azalıyor hele bu çtden cıkan şaheserleri kıyamet asa gibi falan onlar çıktığında yarı yarıya azalma oldu.Ama bir yönü unuttunuz ikv oyuncuları hep aynı kalıyor 100 kişi azalırken 100 kısı baslıyor. hatta 150 kisi baslıyor gene baslıyanların ve bırakanların oranı cok fazla
Kuzen bak şimdi Türkiyenin genç nüfusu belli x şahsı başladı x şahsı bıraktı x1 başladı bıraktı.. bu x1 ve x tekrar başlamayacağından ttnetteki mantık ne kadar soyarsak o kadar kar ve sobeeyi satın alma masraflarımızı çıkaralım ve kar edelimdir.
Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...
Kullanıcı avatarı
senikon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen senikon »

önceden nasıldı bi dev anaya 4 5 grup giderdik 3 saat uğrasırdık o zaman daha kötüydü şimdi grup bölgesi geldi hiç deilse 6 kişiyle (oynamayı biliyosa) en geç gaffarı 2 satte çıkıyorlar bence şimdiki daha iyi oldu ama biraz eksikleri var buda oyuncu kaybetmesine sebeb oluyor fakat grup bölgesinin gelmesi çok iyi oldu heçe çemberlitaşın gelmesi düşüremeyenler üretebiliyor yani oyuncu kaybının sebebi hep grup bölgeleri diye yönetime yükleniyosunuz
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

berkancetin yazdı:Katılıyorum.1.5 sene önce başladım,o zamanlar banka falan dolu oluyordu.Artık 3-5 kişi görürsem vay be diyorum.
+1

10adet full karakterim var 5,5 sene oldu oyuna başlayalı yaklaşık 8.000TL harcadım bu oyuna fakat 5aydır oyuna girmiyorum
39level zamanına keşke geri dönebilsek
Resim
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

her gelen yama kendinden öncekini aratıyo 39 geldiginde söylenmiştim baya 29 daha güzeldi diye sonra 49 geldi 39 daha iyiydi falan dedim kenan junondan sonra çemberli taş degil 59 lvl sınırı getirceklerdi artık geç bu oyun asla düzelmez böyle devam eder arz-lodos ta çemberlitaşı aratcak
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen 123berkay123 »

Sagopakajmeran yazdı:Grup bölgeleri geldiğinden beri oyuncularda gözle görülür miktarda azalma yaşandı ve devam ediyor. en başından beride saçma bulurum zorunlu grup bölgesini. bari bir alternatif yapılsaydı. çıkıp 700.000 hesap yada karakter var demek güzel ama toplamda 10.000 oyuncu yok oyunda ve gitgide azalıyor bu sayı, benim bile 5 hesabım, 17 tane karakterim var, ki oyuna çok fazla giren biri değilim , varın siz düşünün oyuntiryakilerinin hesaplarını.

Kardeş ne 10.000 i Ben meran sunucusunda oynuyorum sunucuda en fazla 150 kişi onlinedir. Oyun oynıcak halde değil artık.
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

keşke 39 lwl zamanına dönebilsek
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Sagopakajmeran yazdı:keşke 39 lwl zamanına dönebilsek
:( :(
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön