oyuncular azalıyor farkında mısınız?
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
oyuncular azalıyor farkında mısınız?
Grup bölgeleri geldiğinden beri oyuncularda gözle görülür miktarda azalma yaşandı ve devam ediyor. en başından beride saçma bulurum zorunlu grup bölgesini. bari bir alternatif yapılsaydı. çıkıp 700.000 hesap yada karakter var demek güzel ama toplamda 10.000 oyuncu yok oyunda ve gitgide azalıyor bu sayı, benim bile 5 hesabım, 17 tane karakterim var, ki oyuna çok fazla giren biri değilim , varın siz düşünün oyuntiryakilerinin hesaplarını.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: oyuncular azalıyor farkında mısınız?
Katılıyorum.1.5 sene önce başladım,o zamanlar banka falan dolu oluyordu.Artık 3-5 kişi görürsem vay be diyorum.
aynen azalıyor hele bu çtden cıkan şaheserleri kıyamet asa gibi falan onlar çıktığında yarı yarıya azalma oldu.Ama bir yönü unuttunuz ikv oyuncuları hep aynı kalıyor 100 kişi azalırken 100 kısı baslıyor. hatta 150 kisi baslıyor gene baslıyanların ve bırakanların oranı cok fazla
- IIKuRDaNKoLLaRII
- Salgın Koruyucusu
Kuzen bak şimdi Türkiyenin genç nüfusu belli x şahsı başladı x şahsı bıraktı x1 başladı bıraktı.. bu x1 ve x tekrar başlamayacağından ttnetteki mantık ne kadar soyarsak o kadar kar ve sobeeyi satın alma masraflarımızı çıkaralım ve kar edelimdir.Naknerto yazdı:aynen azalıyor hele bu çtden cıkan şaheserleri kıyamet asa gibi falan onlar çıktığında yarı yarıya azalma oldu.Ama bir yönü unuttunuz ikv oyuncuları hep aynı kalıyor 100 kişi azalırken 100 kısı baslıyor. hatta 150 kisi baslıyor gene baslıyanların ve bırakanların oranı cok fazla
Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...
önceden nasıldı bi dev anaya 4 5 grup giderdik 3 saat uğrasırdık o zaman daha kötüydü şimdi grup bölgesi geldi hiç deilse 6 kişiyle (oynamayı biliyosa) en geç gaffarı 2 satte çıkıyorlar bence şimdiki daha iyi oldu ama biraz eksikleri var buda oyuncu kaybetmesine sebeb oluyor fakat grup bölgesinin gelmesi çok iyi oldu heçe çemberlitaşın gelmesi düşüremeyenler üretebiliyor yani oyuncu kaybının sebebi hep grup bölgeleri diye yönetime yükleniyosunuz
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
+1berkancetin yazdı:Katılıyorum.1.5 sene önce başladım,o zamanlar banka falan dolu oluyordu.Artık 3-5 kişi görürsem vay be diyorum.
10adet full karakterim var 5,5 sene oldu oyuna başlayalı yaklaşık 8.000TL harcadım bu oyuna fakat 5aydır oyuna girmiyorum
39level zamanına keşke geri dönebilsek

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
her gelen yama kendinden öncekini aratıyo 39 geldiginde söylenmiştim baya 29 daha güzeldi diye sonra 49 geldi 39 daha iyiydi falan dedim kenan junondan sonra çemberli taş degil 59 lvl sınırı getirceklerdi artık geç bu oyun asla düzelmez böyle devam eder arz-lodos ta çemberlitaşı aratcak
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
Sagopakajmeran yazdı:Grup bölgeleri geldiğinden beri oyuncularda gözle görülür miktarda azalma yaşandı ve devam ediyor. en başından beride saçma bulurum zorunlu grup bölgesini. bari bir alternatif yapılsaydı. çıkıp 700.000 hesap yada karakter var demek güzel ama toplamda 10.000 oyuncu yok oyunda ve gitgide azalıyor bu sayı, benim bile 5 hesabım, 17 tane karakterim var, ki oyuna çok fazla giren biri değilim , varın siz düşünün oyuntiryakilerinin hesaplarını.
Kardeş ne 10.000 i Ben meran sunucusunda oynuyorum sunucuda en fazla 150 kişi onlinedir. Oyun oynıcak halde değil artık.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
keşke 39 lwl zamanına dönebilsek
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Sagopakajmeran yazdı:keşke 39 lwl zamanına dönebilsek

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!