Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Mesaj gönderen Earth »

kuccukhusam1 yazdı:
Earth yazdı:
kuccukhusam1 yazdı:
SiLAHCI yazdı:
kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
Forum sayfası yukarısında bulunan Yeni özel mesaj linkinden "forum içi özel mesajlarınızı" kontrol ediniz.
ucp.php?i=pm&folder=inbox
SİLAHCI, kardeşim, Ben Sayın Nerull a söylemiştim, mesaj kutusuna gimeyide biliyorum, o kadar cahil değil im, Nerull un bana söylediği Hotmail ime girdim ancak Hotmail i me mesal gelmemiş, Tekrar gönderilme imkanı varmı diye soruyorum.. .
Hotmail'se bir de gereksizler kısmına bakarmısın, ben ordan bulup çıkardım :) Eğer ordaysa dur bu önemli seçeneğine tıkla, normal gelen kutusuna aktarılır.
Kardeşim Yüreğine sağlık yha, Gereksizlerdeymiş =) sorun çözüldü teşekkürler.. .
Ö.d. 8-)
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Propellerhead
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Propellerhead »

Sayın Nerull, bende hangi e-postam ile katıldığımı unuttum (veya tüm epostalarımı kontrol etmeme rağmen bana bir şey göndermediniz.) Acaba benimde hangi e-posta ile katıldığıma bakar mısınız?
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Bir soru da ben sormak istiyorum. Ödüller 20 Kasım'da dağıtılacak ancak müzik kategorisi henüz açıklanmadı. Önümüzdeki 3 gün içerisinde mi açıklanacak yoksa onların ödülleri ve açıklamaları daha geç bir tarihe mi ertelenecek?
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Selam;

MÜZİK KATEGORİSİ ne zaman belli olacak kiminle nasıl bir iletişim içerisindesiniz ?
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Çizgi roman dalında sadece oyun ekran görüntüleri ya da çizim olması istenmişti 2.lik sanki program yoluyla olmuş gibi?
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

sinematik yapan arkadaşı tebrik ederim çok güzel hazırlamış
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
nitro
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen nitro »

Güvercin aç değildi. Sadece sahibine yakın olmayı çok sever. Ayrıca kutunun içinde 24 saat temiz suyu ve yemi vardı. Fotoğraf makinesi (cep telefonu) 'ni ona tutunca ilgisini ona doğrultmuştu.
ARZLODOS yazdı:Hepsi bir birinden ilginç ve güzel adamlar zorlanmışlar seçmekte.

Birincinin ödülü az gibi geldi bana Bir telefon 2500 akçe bir epe en azından birinciye bir tablet pc 2 ciyede telefon verilmedilin. Nese daha çok zaman var belki ilerde dizüstü verlince bende katılablirim:)))

Benim birincilik derecesine girecek resim elimde tutuyom ama girmeyecem. :mrgreen: :mrgreen:

O güvercinin orda ne işi var loo aç mı bıraktın kuşu ağzına bakıyor bişi verecek gibisinden.

Resim çizenler burda telef oluyonuz farkındamısnız.
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

Ekran görüntüsü kategorisindeki eserleri çok zayıf buldum.Birinci olan arkadaşımızın emeğine saygı göstermekle beraber değerlendirilirken bu resmi nasıl boks maçı diye yorumlamış olabileceklerini sormak isterim.Biri yumruklarıyla gardını almış diğeri elinde silahlarıyla pozisyon almış şimdi bu görüntü boks maçını andırıyormu ? Atıyorum isim ''Silahım Yumruklarımdır'' olsa anlayacam.İkinci olan eser diğer eserlerden biraz daha iyi.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

tamamen bir torpil var duvar kağıdında yada siz gerizekalısınız verdiğiniz sıralamaya bakın ya 2. olan 1.olmalıydı 3.olan dereceye girmemeliydi bile benim yolladığım resim mansiyon bile alamamış torpilinde bu kadarı

Resim
Kullanıcı avatarı
Hipro
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Evrensel İmha

Mesaj gönderen Hipro »

yaseminalici yazdı: Çizim 3.sü resmen photoshop yeteneğini konuşturmuş bunun neresi çizimse artık....
Merhaba 3. olduğum çalışma hakkında bilgi vereyim

çalışmayı photoshop kullanarak yaptım dediğiniz gibi, çizim olduğunu size söyleyebilirim bu teknik vector çizim tekniğidir illustrator gibi programlarda çizilir ben photoshop kullanarak yapıyorum tabi photoshop image tabanlı olduğundan bu tür çizimlerin diğer bi ardı vardır vexel (vector + pixel) kelimelerinden türetilmiştir gördüğünüz çalışma ana resim üzerine katman katman çizilerek yapılıyor digital bir çizim tekniğidir

Teşekkürler
PiSTaCHio xÇaĞLaRx Peanuts MarcoPoLo HeinrichRuDoLF
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön