Ö.d.kuccukhusam1 yazdı:Kardeşim Yüreğine sağlık yha, GereksizlerdeymişEarth yazdı:Hotmail'se bir de gereksizler kısmına bakarmısın, ben ordan bulup çıkardımkuccukhusam1 yazdı:SİLAHCI, kardeşim, Ben Sayın Nerull a söylemiştim, mesaj kutusuna gimeyide biliyorum, o kadar cahil değil im, Nerull un bana söylediği Hotmail ime girdim ancak Hotmail i me mesal gelmemiş, Tekrar gönderilme imkanı varmı diye soruyorum.. .SiLAHCI yazdı:Forum sayfası yukarısında bulunan Yeni özel mesaj linkinden "forum içi özel mesajlarınızı" kontrol ediniz.kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
ucp.php?i=pm&folder=inboxEğer ordaysa dur bu önemli seçeneğine tıkla, normal gelen kutusuna aktarılır.
sorun çözüldü teşekkürler.. .
Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!
EARTH
DisToRtioN
- Propellerhead
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Sayın Nerull, bende hangi e-postam ile katıldığımı unuttum (veya tüm epostalarımı kontrol etmeme rağmen bana bir şey göndermediniz.) Acaba benimde hangi e-posta ile katıldığıma bakar mısınız?
Bir soru da ben sormak istiyorum. Ödüller 20 Kasım'da dağıtılacak ancak müzik kategorisi henüz açıklanmadı. Önümüzdeki 3 gün içerisinde mi açıklanacak yoksa onların ödülleri ve açıklamaları daha geç bir tarihe mi ertelenecek?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Selam;
MÜZİK KATEGORİSİ ne zaman belli olacak kiminle nasıl bir iletişim içerisindesiniz ?
MÜZİK KATEGORİSİ ne zaman belli olacak kiminle nasıl bir iletişim içerisindesiniz ?
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
Çizgi roman dalında sadece oyun ekran görüntüleri ya da çizim olması istenmişti 2.lik sanki program yoluyla olmuş gibi?

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
sinematik yapan arkadaşı tebrik ederim çok güzel hazırlamış

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!
Güvercin aç değildi. Sadece sahibine yakın olmayı çok sever. Ayrıca kutunun içinde 24 saat temiz suyu ve yemi vardı. Fotoğraf makinesi (cep telefonu) 'ni ona tutunca ilgisini ona doğrultmuştu.
ARZLODOS yazdı:Hepsi bir birinden ilginç ve güzel adamlar zorlanmışlar seçmekte.
Birincinin ödülü az gibi geldi bana Bir telefon 2500 akçe bir epe en azından birinciye bir tablet pc 2 ciyede telefon verilmedilin. Nese daha çok zaman var belki ilerde dizüstü verlince bende katılablirim:)))
Benim birincilik derecesine girecek resim elimde tutuyom ama girmeyecem. :mrgreen: :mrgreen:
O güvercinin orda ne işi var loo aç mı bıraktın kuşu ağzına bakıyor bişi verecek gibisinden.
Resim çizenler burda telef oluyonuz farkındamısnız.
Ekran görüntüsü kategorisindeki eserleri çok zayıf buldum.Birinci olan arkadaşımızın emeğine saygı göstermekle beraber değerlendirilirken bu resmi nasıl boks maçı diye yorumlamış olabileceklerini sormak isterim.Biri yumruklarıyla gardını almış diğeri elinde silahlarıyla pozisyon almış şimdi bu görüntü boks maçını andırıyormu ? Atıyorum isim ''Silahım Yumruklarımdır'' olsa anlayacam.İkinci olan eser diğer eserlerden biraz daha iyi.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
tamamen bir torpil var duvar kağıdında yada siz gerizekalısınız verdiğiniz sıralamaya bakın ya 2. olan 1.olmalıydı 3.olan dereceye girmemeliydi bile benim yolladığım resim mansiyon bile alamamış torpilinde bu kadarı

- Hipro
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Evrensel İmha
Merhaba 3. olduğum çalışma hakkında bilgi vereyimyaseminalici yazdı: Çizim 3.sü resmen photoshop yeteneğini konuşturmuş bunun neresi çizimse artık....
çalışmayı photoshop kullanarak yaptım dediğiniz gibi, çizim olduğunu size söyleyebilirim bu teknik vector çizim tekniğidir illustrator gibi programlarda çizilir ben photoshop kullanarak yapıyorum tabi photoshop image tabanlı olduğundan bu tür çizimlerin diğer bi ardı vardır vexel (vector + pixel) kelimelerinden türetilmiştir gördüğünüz çalışma ana resim üzerine katman katman çizilerek yapılıyor digital bir çizim tekniğidir
Teşekkürler
PiSTaCHio xÇaĞLaRx Peanuts MarcoPoLo HeinrichRuDoLF