Fan Art Hk.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Fan Art Hk.
Kadraj ve yerleşim çok iyi olmuş.Fikrimce kategorinin birincisi ile eşdeğer bir çalışma.
2006-2013
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
Çizimde bir sorun yokta ahlaki degerlere aykırı olablir ben onu kızı biliyordum.
A R Z L O D O S
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Bir daha katılmama konusunda sana hak verebilirim çünkü ben de aynısını yapardım, ama seneye ne değişir bilinmez. Olur da fikrin değişirse iki şeye önem verebilirsin: Bunlardan biri durağan bir şeyden çok aksiyon halinde heyecan uyandıran bir şeyler çizmek (bkz: son 3 senenin 1. gelen resimleri). İkincisi anime karakterler (bkz: 2009 birincisi, bu senenin 2. si). Şöyle söyliyeyim değerlendirenlerin anime ye baya bir zaafı var. Mesela benim için kalite de çok önemli ama fan art'ta bu ikinci planda. Eserlerin hikayesi önemli kaliteden çok, bir de anime olması
Benim gözlemim bu.
EARTH
DisToRtioN
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
FanArt eserlerindeki kaliteye bakınca şunu anladım. Yönetim bildiğin bizimle T*ş*k geçmiş işte bu kadar ...
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
izdirapgrafik yazdı:Kadraj ve yerleşim çok iyi olmuş.Fikrimce kategorinin birincisi ile eşdeğer bir çalışma.
Beğenmene sevindim ama kadraj filan ne anlamam ben... Resim ile ilgili hiçbir ders de almadım, alsam da bundan çok daha fazlasını yapabileceğimi düşünmüyorum. Sonuçta farkeden bir şey yok, kötü çizmişim(!)
Oyunun hikayesini bilmiyorum, bildiğin şeyi bilerek de çizmedim zaten. Hayal gücü işte...ARZLODOS yazdı:Çizimde bir sorun yokta ahlaki degerlere aykırı olablir ben onu kızı biliyordum.
Haklısın. Ama ben "alışılmıştan farklı" bir eser ortaya çıkarmayı düşündüm. O zaman aynı zihniyete devam, eğer birinci olacaksak...Earth yazdı:Bir daha katılmama konusunda sana hak verebilirim çünkü ben de aynısını yapardım, ama seneye ne değişir bilinmez. Olur da fikrin değişirse iki şeye önem verebilirsin: Bunlardan biri durağan bir şeyden çok aksiyon halinde heyecan uyandıran bir şeyler çizmek (bkz: son 3 senenin 1. gelen resimleri). İkincisi anime karakterler (bkz: 2009 birincisi, bu senenin 2. si). Şöyle söyliyeyim değerlendirenlerin anime ye baya bir zaafı var. Mesela benim için kalite de çok önemli ama fan art'ta bu ikinci planda. Eserlerin hikayesi önemli kaliteden çok, bir de anime olmasıBenim gözlemim bu.