Fan Art Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: Fan Art Hk.

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Kadraj ve yerleşim çok iyi olmuş.Fikrimce kategorinin birincisi ile eşdeğer bir çalışma.
2006-2013
icermaarics
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Arredo bagno

Mesaj gönderen icermaarics »

icermaarics
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Arredo bagno

icermaarics
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Arredo bagno

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Çizimde bir sorun yokta ahlaki degerlere aykırı olablir ben onu kızı biliyordum.
A R Z L O D O S
icermaarics
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Arredo bagno

icermaarics
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Arredo bagno

Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Bir daha katılmama konusunda sana hak verebilirim çünkü ben de aynısını yapardım, ama seneye ne değişir bilinmez. Olur da fikrin değişirse iki şeye önem verebilirsin: Bunlardan biri durağan bir şeyden çok aksiyon halinde heyecan uyandıran bir şeyler çizmek (bkz: son 3 senenin 1. gelen resimleri). İkincisi anime karakterler (bkz: 2009 birincisi, bu senenin 2. si). Şöyle söyliyeyim değerlendirenlerin anime ye baya bir zaafı var. Mesela benim için kalite de çok önemli ama fan art'ta bu ikinci planda. Eserlerin hikayesi önemli kaliteden çok, bir de anime olması :) Benim gözlemim bu.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

FanArt eserlerindeki kaliteye bakınca şunu anladım. Yönetim bildiğin bizimle T*ş*k geçmiş işte bu kadar ...
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
CakiL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen CakiL »

izdirapgrafik yazdı:Kadraj ve yerleşim çok iyi olmuş.Fikrimce kategorinin birincisi ile eşdeğer bir çalışma.

Beğenmene sevindim ama kadraj filan ne anlamam ben... Resim ile ilgili hiçbir ders de almadım, alsam da bundan çok daha fazlasını yapabileceğimi düşünmüyorum. Sonuçta farkeden bir şey yok, kötü çizmişim(!)

ARZLODOS yazdı:Çizimde bir sorun yokta ahlaki degerlere aykırı olablir ben onu kızı biliyordum.
Oyunun hikayesini bilmiyorum, bildiğin şeyi bilerek de çizmedim zaten. Hayal gücü işte...
Earth yazdı:Bir daha katılmama konusunda sana hak verebilirim çünkü ben de aynısını yapardım, ama seneye ne değişir bilinmez. Olur da fikrin değişirse iki şeye önem verebilirsin: Bunlardan biri durağan bir şeyden çok aksiyon halinde heyecan uyandıran bir şeyler çizmek (bkz: son 3 senenin 1. gelen resimleri). İkincisi anime karakterler (bkz: 2009 birincisi, bu senenin 2. si). Şöyle söyliyeyim değerlendirenlerin anime ye baya bir zaafı var. Mesela benim için kalite de çok önemli ama fan art'ta bu ikinci planda. Eserlerin hikayesi önemli kaliteden çok, bir de anime olması :) Benim gözlemim bu.
Haklısın. Ama ben "alışılmıştan farklı" bir eser ortaya çıkarmayı düşündüm. O zaman aynı zihniyete devam, eğer birinci olacaksak...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön