İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Re: İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Kardeş ben gaffar kesimi başladığı günden beri gaffar kesiyorum.Facede videomuzda vardır isteyen arkadaşlar özele mesaj atabilir.Grupta 3 buyucuden 1 tanesının uzerınde cemberlitaş zırhı var.Atakcıların hasarı 1450,ve bozmacının ( yani ben :D) hasarı 1250 ve toplam 20 dk cıvarı suruyor.Şhen karakurk iksirde çıkmamış şifalar her hatada cok zorlanıyordu.Ama biz o gunlerde hiç demedik bu hasarlarla gaffar kesılmez Gm den yardım ısteyelım veya bekliyelim kesen olsun.Bİr ayımızı verdık kesmek ıcın cemberlıtasdan 2 kere 7 saatten fazla kaldıgımız ıcın atıldık. 5 kere 10 10 da gaffardan donduk(o zmnlar o canda erg gelıyordu).Her gaffara gitmemiz de 3-4 saatimizi alıyordu.Hİç kimsede demedi sole yapcan semıhayı bole ındırıcen sonra gaffarı kesıcen diye.Bu yonden su anda çok şanslısınız.Kesim yöntemi gayet açık.Sİze kalan kiminin arkadas cevresı kımının yalakalık dediği şeyin şart olmadıgına ınanıp kendi grubunuzu kurmak.Hep şikayetler hasarı yuksek adam arıyorlar oyun kotuye gidiyor diye.O yuksek hasar arıyan arkadaslarımız oyunun babasımı? Hİç kimse başkasının grubuna girmek zorunda değildir.Ben teşkilatta oynuyorum ama eminim o sunucuda sizin hasarınızda onlarca arkadas vardır.Kurarsınız grubunuzu herkesın hasarı 1300 olsun hiç önemi yokdur.Yeterki içinizde bir istek olsun. Azimli durun. 1 olmaz 2 olmaz 3 de kesersiniz ve sonra da o gruplan devamı gelir...Üzerinizi duzersiniz ful kıyamet ful bıcak ful mev olursunuz ve eski gunleri hatırladıkça hey gidi gunler dersiniz ne gunlerimiz gecti su gaffarda,ne tatlı anılardı gaffarı su canda sole kacırmıstık nasıl sinirlendım,ama sonunda başardım.İşin zor kısmı bitmiştir artık Hiç kimse sizin hasarınızla ilgilenmez herkes sizinle bi yere gitmek ister.Adınız geçtimi bi yerde keşke bizim gruba gelse derler.Çünki siz ona buna minnet etmediniz.Kendiniz çıkdınız basamakları...
COSMOS
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Merhabalar, tüm yorumları okudum. Size tavsiyem kendinize saglam bir arkadas grubu yapmanız. Yoksa bölge atamazsınız. Ki adamlarda haklı olur arkadasım duruyoken yabancıyı niye alayım diye bir mantık yürütür ister istemez. Ben mesela ezik bir büyümün sıgınak görevini yapmadan x görevini yapmıstım. Arkadas cevren olmazsa hic birşey yapmazsın. İyi forumlar...
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bu oyunca Çevre yapmakda zor iş üstümde Gaffardan item yok diye Selam almayan adamlar var :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
hayalet123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hayalet123 »

arkadaşlar ben hiç gaffara gitmedim hatta stuya bile girmedim sadece kenan ve migo kestim ama bi seferinde kenana 5 büyü girdik 4ünde trans asa,zırh falan hepsi vardı ama düşüneni bile kesemedik adamlar en küçük şeyde birbirlerine kızıyor o yüzden gruplarda birbirimize tahammül etmeyi öğrendiğimizde çok rahat gaffarrın bile kesilebileğini diüşünüyorum
İLİM MECLİSİNE GİRDİM KILDIM TALEP;İLİM TA GERİLERDE KALDI İLLA EDEP İLLA EDEP
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Çağların dediği gibi ekip işi bu. Arkadaşlarınla grubunu kur kenandan bile olsa bir şekilde grup bölgelerine başla. Mesela takılarını düşür ordan migrata geç zırhını düşür sonra ne bileyim stuart x falan kes üstünü tamamla ki zaten tek eksiğim Gaffar diyen arkadaşlar var. Biraz fırsatçılık iyidir diye düşünüyorum :twisted:
Resim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Meqan yazdı:Çağların dediği gibi ekip işi bu. Arkadaşlarınla grubunu kur kenandan bile olsa bir şekilde grup bölgelerine başla. Mesela takılarını düşür ordan migrata geç zırhını düşür sonra ne bileyim stuart x falan kes üstünü tamamla ki zaten tek eksiğim Gaffar diyen arkadaşlar var. Biraz fırsatçılık iyidir diye düşünüyorum :twisted:

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Test sunucusunda Kapalı bataya girmeye hak kazanmışım, dün Mail geldi. Yeni bölge gelince kim kimi gruba alıp taktik öğretiyor göreceğiz 8-)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Bu oyunda başkalarına muhtaç düştüğüm gün oyunu bırakırım ve şunu da söyleyeyim oyundaki 6.senem. Maksat size yardım etmek ama kusura bakmayın lafı beyninizle anlamıyorsunuz :)
Resim
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Gözlüğünüzün çalınması çok üzücü bir olay fakat 2100 arasalar yine iyi adamlar 2331 arıyorlar o adamın Gaffar'da işi ne belasınımı arıyor =)

“Genel Sohbet” sayfasına dön