Nedir bu "+2000"den çektiğimiz bir türlü anlamadım gitti ? Gaffarın kesildiği ilk zamanlarda 1300 hasarlı adamlara Hs veriirken ÇT den zırhımı eldivenimi düşürmüş birisi olarak Gaffar atamıyorum. Ayakkabımı düşürsem 50 hasar artacak o kadar yani Gaffar'a gitmek için illa Asa mı üretelim anlamıyorum ki 2 aydır bu durumda olup artık tek amacım olan Gaffar görevimi yapana tek varlığım olan 30m değeri olan m2.5 Fiziksel gözlüğümü vereceğim dedim Güvenilir sandığım kişi Gözlüğü aldıktan sonra " Ne Gaffarı ?" demeye başladı. Buradan onu kötülemeyeceğim Sadece siz dikkatli olun diye yazıyorum. Üzüldüğüm taraf Gözlüğümün çalınması değil Gaffar'a gidememiş olmamdır hatta görevim olduktan sonra oyunu bırakmayı düşünüyorum. Artık buna bir çozüm bulunmalı hasarımız Gaffar'a gitmeleden artmıyor Eğer Gaffar'a benim gibileri alan varsa Özel mesaj veya konun altına yorum atsın
Gözlüğünün çalınmasına çok üzüldüm.Gaffar atamaman ayrı bir üzüntü tabii.Eminönünde belli başlı bir çevrem olsaydı sana yardımcı olmaktan mutluluk duyardım.Gaffar kesimiyle ilgili aklına takılan bir soru varsa yardımcı olmaya hazırım.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Geçmiş olsun gözlügünün çalınmasına üzüldüm . Ayrıca millet o kadar mantıksız konuşuyorkı anlamak güç ! +2000 hasar arıyolar ulan +2000 adamın gaffarda ne işi var bunu düşünemıyolar işte neyse en kısa zamanda yaparsın umarım .
youneverknow34 yazdı:Bizde bi Giremiyoz BB ci olarak gidicem 1909 hasarım var hala +2000 yazıyolar çok saçma 91 hasarın lafını yapmayın...
BB 1909 kabul edilmiyorsa durum gerçekten vahim :shock:
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Bu kadarlıkta saçmalık olmaz. Önceden Stuya +1300 Gaffara +1500 hasar ararlardı Şimdi Stuya +2000 adam arıyorlar Gaffar'ada aynı Ulan 2000 hasarlık adamı napıcak studa akıl var mantık var böyle saçmalıkmı olur
HezarfenCelebi yazdı:Gözlüğünün çalınmasına çok üzüldüm.Gaffar atamaman ayrı bir üzüntü tabii.Eminönünde belli başlı bir çevrem olsaydı sana yardımcı olmaktan mutluluk duyardım.Gaffar kesimiyle ilgili aklına takılan bir soru varsa yardımcı olmaya hazırım.
Teşekkür ediyorum. Gaffar kesimi ile ilgili internette ne kadar video, ve yazı varsa silip süpürdüm kesimi gayet iyi biliyorum ama gel gelelim kesemedik mereti
Nedir bu "+2000"den çektiğimiz bir türlü anlamadım gitti ? Gaffarın kesildiği ilk zamanlarda 1300 hasarlı adamlara Hs veriirken ÇT den zırhımı eldivenimi düşürmüş birisi olarak Gaffar atamıyorum. Ayakkabımı düşürsem 50 hasar artacak o kadar yani Gaffar'a gitmek için illa Asa mı üretelim anlamıyorum ki 2 aydır bu durumda olup artık tek amacım olan Gaffar görevimi yapana tek varlığım olan 30m değeri olan m2.5 Fiziksel gözlüğümü vereceğim dedim Güvenilir sandığım FoReVeRxALoNe İsimli soytarı Gözlüğü aldıktan sonra " Ne Gaffarı ?" demeye başladı. Buradan onu kötülemeyeceğim Sadece siz dikkatli olun diye yazıyorum. Üzüldüğüm taraf Gözlüğümün çalınması değil Gaffar'a gidememiş olmamdır hatta görevim olduktan sonra oyunu bırakmayı düşünüyorum. Artık buna bir çozüm bulunmalı hasarımız Gaffar'a gitmeleden artmıyor Eğer Gaffar'a benim gibileri alan varsa Özel mesaj veya konun altına yorum atsın
İyi Forumlar.
sinir bozucu ve saçma bi durum.2000 olan zaten işi ne ki gaffarda... :S arz olaydın iyidi.
umarım tez elden görevini yapar gaffar kesimlerine başlarsın.
iyi oyunlar.