İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !

Mesaj gönderen Arizonaa »

SelamünAleyküm arkadaşlar,

Nedir bu "+2000"den çektiğimiz bir türlü anlamadım gitti ? Gaffarın kesildiği ilk zamanlarda 1300 hasarlı adamlara Hs veriirken ÇT den zırhımı eldivenimi düşürmüş birisi olarak Gaffar atamıyorum. Ayakkabımı düşürsem 50 hasar artacak o kadar yani Gaffar'a gitmek için illa Asa mı üretelim anlamıyorum ki 2 aydır bu durumda olup artık tek amacım olan Gaffar görevimi yapana tek varlığım olan 30m değeri olan m2.5 Fiziksel gözlüğümü vereceğim dedim Güvenilir sandığım kişi Gözlüğü aldıktan sonra " Ne Gaffarı ?" demeye başladı. Buradan onu kötülemeyeceğim Sadece siz dikkatli olun diye yazıyorum. Üzüldüğüm taraf Gözlüğümün çalınması değil Gaffar'a gidememiş olmamdır hatta görevim olduktan sonra oyunu bırakmayı düşünüyorum. Artık buna bir çozüm bulunmalı hasarımız Gaffar'a gitmeleden artmıyor :) Eğer Gaffar'a benim gibileri alan varsa Özel mesaj veya konun altına yorum atsın

İyi Forumlar.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Gözlüğünün çalınmasına çok üzüldüm.Gaffar atamaman ayrı bir üzüntü tabii.Eminönünde belli başlı bir çevrem olsaydı sana yardımcı olmaktan mutluluk duyardım.Gaffar kesimiyle ilgili aklına takılan bir soru varsa yardımcı olmaya hazırım.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
HayLaZz
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HayLaZz »

Geçmiş olsun gözlügünün çalınmasına üzüldüm . Ayrıca millet o kadar mantıksız konuşuyorkı anlamak güç ! +2000 hasar arıyolar ulan +2000 adamın gaffarda ne işi var bunu düşünemıyolar işte neyse en kısa zamanda yaparsın umarım .
xIxHoSTxIx HOSTx

Resim
Kullanıcı avatarı
youneverknow34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: New Friends

Mesaj gönderen youneverknow34 »

Bizde bi Giremiyoz BB ci olarak gidicem 1909 hasarım var hala +2000 yazıyolar çok saçma 91 hasarın lafını yapmayın...
YouNeVeRKnow [Ejder Asa ^] [Kıyamet Asa ^]

Birine çamur atmadan önce düşün; ilkönce senin elin kirlenecek
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

youneverknow34 yazdı:Bizde bi Giremiyoz BB ci olarak gidicem 1909 hasarım var hala +2000 yazıyolar çok saçma 91 hasarın lafını yapmayın...
BB 1909 kabul edilmiyorsa durum gerçekten vahim :shock:
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Bu kadarlıkta saçmalık olmaz. Önceden Stuya +1300 Gaffara +1500 hasar ararlardı Şimdi Stuya +2000 adam arıyorlar Gaffar'ada aynı Ulan 2000 hasarlık adamı napıcak studa akıl var mantık var böyle saçmalıkmı olur
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

HezarfenCelebi yazdı:Gözlüğünün çalınmasına çok üzüldüm.Gaffar atamaman ayrı bir üzüntü tabii.Eminönünde belli başlı bir çevrem olsaydı sana yardımcı olmaktan mutluluk duyardım.Gaffar kesimiyle ilgili aklına takılan bir soru varsa yardımcı olmaya hazırım.
Teşekkür ediyorum. Gaffar kesimi ile ilgili internette ne kadar video, ve yazı varsa silip süpürdüm kesimi gayet iyi biliyorum ama gel gelelim kesemedik mereti :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Milleti birbirinin eline düşüren yönetim, yeni gelecek DEVRİMSEL YENİLİK(!) ile bu konuyu halledemezse İKV nin sonu uzak değil.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Arizonaa yazdı:SelamünAleyküm arkadaşlar,

Nedir bu "+2000"den çektiğimiz bir türlü anlamadım gitti ? Gaffarın kesildiği ilk zamanlarda 1300 hasarlı adamlara Hs veriirken ÇT den zırhımı eldivenimi düşürmüş birisi olarak Gaffar atamıyorum. Ayakkabımı düşürsem 50 hasar artacak o kadar yani Gaffar'a gitmek için illa Asa mı üretelim anlamıyorum ki 2 aydır bu durumda olup artık tek amacım olan Gaffar görevimi yapana tek varlığım olan 30m değeri olan m2.5 Fiziksel gözlüğümü vereceğim dedim Güvenilir sandığım FoReVeRxALoNe İsimli soytarı Gözlüğü aldıktan sonra " Ne Gaffarı ?" demeye başladı. Buradan onu kötülemeyeceğim Sadece siz dikkatli olun diye yazıyorum. Üzüldüğüm taraf Gözlüğümün çalınması değil Gaffar'a gidememiş olmamdır hatta görevim olduktan sonra oyunu bırakmayı düşünüyorum. Artık buna bir çozüm bulunmalı hasarımız Gaffar'a gitmeleden artmıyor :) Eğer Gaffar'a benim gibileri alan varsa Özel mesaj veya konun altına yorum atsın

İyi Forumlar.

sinir bozucu ve saçma bi durum.2000 olan zaten işi ne ki gaffarda... :S arz olaydın iyidi.
umarım tez elden görevini yapar gaffar kesimlerine başlarsın.
iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Kıyamet Alametleri vol2. Arkadaş Gaffara +2100 hasar istiyor. :D Hadi diyelim hasarcı hasarcı bile değil BBci ya +2100 Hasarlı napsın Gaffar'da Millet sapıttı artık. BBciyede +2100 arıyorlarsa ne diyim artık. Buyrun Fotoğraf. Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön