Selam Sancak Ahalisi. - tydixx

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
tydixxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: arzın yazarları

Re: Selam Sancak Ahalisi. - tydixx

Mesaj gönderen tydixxx »

Vay kardeşim , hala oynuyorsunuz demek :) Ben bıraktığımda da oynuyordunuz zaten ama pek devam edeceğinizi düşünmemiştim :) İyi bari hala oynayan birileri varmış ama bizden geçti artık :) Ferhatla da en son dargındık bir olaydan dolayı ama artık gitmiş bitmiş , onlara selamımı söyle. Oyun için dargınlık mı olur lan , ayıp. Panzehir ve karaya da özellikle ilet gözlüğü hala beklediğimi aheaeh :D Gerçi en son en iyisinden bir gözlük almıştım kendıme :)
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Yazını sonuna kadar zevkle okudum. Oyuna dön diyeceğimde bence hiç bulaşma :)
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Buraya eskılerden bırkac arkadsımız gelıpde 2 satır da olsa bırsey yazdımı cvp vermemek olmaz herhalde. Dusundum kı bende bırseyler yazıyım de eskılerın nerelerde oldugu neler yaptıgı bellı olsun. Evet evet senden ve bızden bahsedıyorum kardesım. Senınde anllatıgın gıbı o gunler hıc degısılmez. Su an herseyımı verebılırım o gunlere gerı donmek ıcın. Ama hayat acımasız ıste hayatın ılerleyen surecınde bızlerde ılerlıyoruz ve bu oyunun seruvenıne akısına degısıklık katıyoruz. Aslında oyun degısmıyor oyunu yonlendıren bızlerız. Yenı oyunlardan esınlenerek bazı yenılıkler ıstıyoruz ve bunları da bu formata sokamadıkları ıcın ortaya daha degısık seyler cıkıyor buda oyun ıcın ınsanların cıkarlarını goz onunde tutmasını saglıyor. Bızde eskı oyuncular olarak sıkılıp bırakıyoruz halıyle devam edenlerımız de kendı grupları ve arkadas cevresınde kendıne has yontemlerı ıle ayakda durmaya devam edıyor.

Senı gordugume sevındım aramıza katılmak ıstersen her zaman kapımız acık bılıyorsun. Gercı bende uzun suredır gırmıyorum ama bız eskı cıkılardanız yapabılecegımız bırcok sey vardır yanı bılırsın ;)

Satırlarımın sonuna yaklasırken burada bızlerı toplamandan dolayı sana tesekkur eder ve dıger arkadslara da guzel yazılarından dolayı tesekkurlerımı sunarım. Unutmamamız gereken bırsey varsa ne kadar dusman olsakda bıraz ara verınce ısan burda dusmanını bıle gorunce heyecanlanıyor. Cunku yasanan seyler her ne olursa olsun bır anı olarak kalıyor ve ınsan duygulanıyor

Vaktınızı ayırıp yazımı okumanızdan veyahut uzun bulup goz gecıren butun arkadaslarıma tesekkur ederım. Hersey gonlunuzce olsun kendınıze cok ıyı bakın saygı ve sevgılerımle

Gökhan SADIKLAR -> LaZOğLu
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
tydixxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tydixxx »

Heyt be kardeşlerim :D Unuttuğum vardır ama onlar da görmez dedim tek tek görüyorlar :) Kusura bakmayın o halde. Yok Mustafa indirdim geçen de bankanın önünde kimseyi göremeyince kapattım :D Tufanla da ( nedense aklımda tayfun diye kalmış gene tayfun yazmıştım ama öbür konudaki iletini gördüm :) ) konuşursan bi ara selam söyle , ben oyunu değil oyundaki muhabbeti özledim.

Laz bir ara senle direnmeye çalışmıştık bu oyunun yeni haline laz damarımızla fakat tutmamıştı be kardeşim :D Seni de özledim ama elden bir şey gelmez.Alt tarafı bir oyun olsa da zamanında benim için alt tarafı bir oyun değildi :) Bir ara eskiler olarak İstanbul'da toplansak mı ne yapsak :D
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Aklın varsa dönme gibi girişime girme kaç kurtar kendini ;)
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Tydixx hatırlıyorum seni Kokliw Ceho Amyy Türkgücü Panzehir Judge Çılgıntürksoner Gkb'ler hepsi aklımda 39 Zamanı iyiydi şimdi oyuna girdiğim bile yok
Eskilerden kalmış bir foto
Resim
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
eskilerden
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Inception

Mesaj gönderen eskilerden »

xReNaRDox yazdı:Yazını sonuna kadar zevkle okudum. Oyuna dön diyeceğimde bence hiç bulaşma :)
Selam tydixx naber :D senle beraber şu 7lvl lik tüftüf cin görevini yaptıydık la hatırladın mı:D
-Xllalqerllx-Birzamanlarikv-Vindemiatrix
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

tydixxx yazdı:Heyt be kardeşlerim :D Unuttuğum vardır ama onlar da görmez dedim tek tek görüyorlar :) Kusura bakmayın o halde. Yok Mustafa indirdim geçen de bankanın önünde kimseyi göremeyince kapattım :D Tufanla da ( nedense aklımda tayfun diye kalmış gene tayfun yazmıştım ama öbür konudaki iletini gördüm :) ) konuşursan bi ara selam söyle , ben oyunu değil oyundaki muhabbeti özledim.

Laz bir ara senle direnmeye çalışmıştık bu oyunun yeni haline laz damarımızla fakat tutmamıştı be kardeşim :D Seni de özledim ama elden bir şey gelmez.Alt tarafı bir oyun olsa da zamanında benim için alt tarafı bir oyun değildi :) Bir ara eskiler olarak İstanbul'da toplansak mı ne yapsak :D

Kardesım bız bırcok seyı ıstemedık degıstırmeye calıstık ama salt cogunlugu saglayamadık dıye bu ısteklerımız gerceklesmedı. Sımdı de yenılıgı ısteyenler sıkayetcı. Yanı bız eskıden farklıyken ınsanlar bıze baska gozle bakarken,bız hala aynıyız sımdı onlar farklı. Sımdı bız onlara baska gozle bakıyoruz.

Senınde dedıgın gıbı elden bırsey gelmıyor kardesım. Toplanıcaksın ısyan edıceksın ama artık cok gec oyun bıreysellıkten de cıktı menfeat oldu ama artık oda yok hersey para oldu. paran varsa adamsın yoksa slm alamazsın.

Ist olayı olabılır kardesım cok dogru soyledın. Soyle eskılerden esıntıler seklınde bır toplansak, toplansak da o zamankı kardeslıgın dostlugun nasıl bırsey oldugunu 2-3 yıllık oynayan arkadaslarımıza gostersek. Aslında oyundakı amacımızın ıtem veya para olmadıgını sadece sohbet ıcın geldımızı net bır sekılde gosterebılsek.

Son olarak kapımın sana her zaman acık oldugunu bılmenı ısterım kardesım. Oyundan demıyorum ha realden yanı. Oyunda zaten benım senın dıye bırsey yoktur bılıyorsun realden de her sekılde basımın ustunde yerın var kardesım sen ve senın gıbı dostlarıma kapım her zaman acıktır. Kendıne cok ıyı bak allaha emanet ol, sıkma canını kardesım hayat bırgun yollarımızı9 gercek anlamda karsılastıracaktır...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Doktordoctor »

sonuna kadar haklısın oyun iyice değişti eskilerden de kimse kalmadı sanırım :) bende bırakalı 1 seneye yakın oluyor ara sıra girip dolanıyorum ama tanıdık kimseyi goremeyince çıkıp gidiyorum her güncelleme ile oyun gittikce batıyor saçma sapan yerlere gidiyor :) nerede o eski ikv :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
tydixxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tydixxx »

LAZOGLU yazdı:
tydixxx yazdı:Heyt be kardeşlerim :D Unuttuğum vardır ama onlar da görmez dedim tek tek görüyorlar :) Kusura bakmayın o halde. Yok Mustafa indirdim geçen de bankanın önünde kimseyi göremeyince kapattım :D Tufanla da ( nedense aklımda tayfun diye kalmış gene tayfun yazmıştım ama öbür konudaki iletini gördüm :) ) konuşursan bi ara selam söyle , ben oyunu değil oyundaki muhabbeti özledim.

Kardesım bız bırcok seyı ıstemedık degıstırmeye calıstık ama salt cogunlugu saglayamadık dıye bu ısteklerımız gerceklesmedı. Sımdı de yenılıgı ısteyenler sıkayetcı. Yanı bız eskıden farklıyken ınsanlar bıze baska gozle bakarken,bız hala aynıyız sımdı onlar farklı. Sımdı bız onlara baska gozle bakıyoruz.

Senınde dedıgın gıbı elden bırsey gelmıyor kardesım. Toplanıcaksın ısyan edıceksın ama artık cok gec oyun bıreysellıkten de cıktı menfeat oldu ama artık oda yok hersey para oldu. paran varsa adamsın yoksa slm alamazsın.

Ist olayı olabılır kardesım cok dogru soyledın. Soyle eskılerden esıntıler seklınde bır toplansak, toplansak da o zamankı kardeslıgın dostlugun nasıl bırsey oldugunu 2-3 yıllık oynayan arkadaslarımıza gostersek. Aslında oyundakı amacımızın ıtem veya para olmadıgını sadece sohbet ıcın geldımızı net bır sekılde gosterebılsek.

Son olarak kapımın sana her zaman acık oldugunu bılmenı ısterım kardesım. Oyundan demıyorum ha realden yanı. Oyunda zaten benım senın dıye bırsey yoktur bılıyorsun realden de her sekılde basımın ustunde yerın var kardesım sen ve senın gıbı dostlarıma kapım her zaman acıktır. Kendıne cok ıyı bak allaha emanet ol, sıkma canını kardesım hayat bırgun yollarımızı9 gercek anlamda karsılastıracaktır...
Umarım kardeşim.

Eskilerden kimse çıkmaz mı demek lazımdı ille , eskiler de kalmadı zaten görmezler falan demek mi lazım :D Hacı ne kadar paslanmış adam varsa çıktı ortaya :D Neden zamanında toplanalım dediğimde toplanmadınız mübarekler :D

O değilde fotoğraftan Tolun'u hatırladım. Hey gidi hey . İletişimi olan var mı hala onunla ? En sevdiğim kişilerden biriydi vesselam , çok efendiydi.

“Genel Sohbet” sayfasına dön