Selam Sancak Ahalisi. - tydixx

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
tydixxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: arzın yazarları

Selam Sancak Ahalisi. - tydixx

Mesaj gönderen tydixxx »

N'apıyorsunuz n'ediyorsunuz bilmem. Belki benim zamanımdan adam bile kalmamıştır. Şöyle iki dakika dalacak adam arayacağınıza oturup bu yazıyı okumanızı rica ediyorum.

Duyduk bir yerden , hatırlamıyorum artık. İstanbul Kıyamet Vakti diye bir oyun , Türkler yapmış. Oynayalım dedik. Kuklacı'da başlamıştım İKV hayatıma. Artık nasıl bir hayatsa , bilemiyorum. İKV hakkında bilgimiz de yok tabii , bir savaşçı kastık 39 bile yapamadık. Bir kütük yaranım vardı onu hatırlarım , az mı uğraşmıştım almak için :) Tek kendimde başlasam neyse , kuzenleri de başlattık oyuna ..

Bir gün tekrar oyuna gireceğim , bir baktım yeni sunucu. " Sancak " . Girelim yeni sunucuda kasalım dedim.

Pek İKV bilgim olmamasına rağmen daha ilk günlerden 39 olmuştum , ilk 39 olmasam da .. ( 49luk devirler değil tabi , 29 luklar hiç değil :) ) Bir gün bilgisayardaydım gene , kuzen geldi. Bir baktı karaktere , diyor bizim sunucudan mı atlattın. Yok diyorum kendim kastım , inanmıyor. Her neyse , onlar da bu araya geçti.

Her şey güzeldi arkadaş. Sen lodosken istiyorsan git arz sancağının dibine otur. Dalma dediğin sürece kimse dalmazdı. E arada tabi çıkıyor dalanlar , bizim zamanımızda da Arzdüşmanıufuk ve tayfasıydı :) Hey gidi hey , onları bile özledim sonra ..

Klan sohbetinden birleşip o klan savaşları , sancak basmalar .. Beraber oynadığım arkadaşları da burdan anmak gerek. Byboody , Çılgıntürksoner , Türkgücü , Panzehir , Karagümrük , Parthenious , Ferro ve adını hatırlamadığım daha nicesi.. Baştan bizim kuzenler var zaten , Gurfyx ve Netix . Adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın diyeceğim ama onlar da bunu görmez ki ..

İlk baştan lodosu seçtik , daha etkileyici gelmişti tabii. Bir de düz oyun oynamayı sevmem , görev hikayelerini okurum ; sitesinde de bir sürü hikaye vardı onları okudum falan .. Lodosu seçtim , sonradan arza geçtik ne olduysa.

Bir 2vs2 miz var , hiç mi unutmam onu . Benle soner , karşıda türkgücü ve panzehir .. Bir şeyler oldu ne olduysa da biz yenildik :D Onlarda sağlamdı vesselam..

Evvela lodosu , arzı bir birlik vardı oyunda bir kaç çocuk hariç .. Yaşı küçük olan olsa bile olgundu o zaman. Çok bilirim ben bir lodosun arza yardım ettiğini , oturup meteor girişinde sohbet ettiğimizi :)

Bir lonca kurdum , adı " Arzın Yazarları " idi .. O zamanki lonca anlayışına tersti haliyle , çünkü o zamanki lonca anlayışı yeni karakter açıp başına Bilmemnex getirmekten ibaretti. Değiştireyim dedim , o zamanlar lonca kanalı gözüküyordu ama aktif değildi. Önerilerden birçok öneride bulundum bu başta olmak üzere , yetmedi biz oyun arasında değiştirelim dedik .. Böyle başa bir şey koymadan bir lonca oluşturduk kendimizce.

Velhasıl güzel bir lonca oldu aradaki irtibatsızlıklar hariç .. Sunucunun ilk tüccarını kesmiş bulunduk , kestikten sonra tek başıma çifteyle bizim İsmet'e dalışımı hiç unutmam. Onu kesemedik tabii :) Bir lonca fotoğrafımız vardı kalenin orda , ah onu bulabilsem keşke de oradaki herkesi anabilsem burda.

Benim o zamanlar oyundaki tek derdim gözlüğümün olmamasıydı.. Arkadaş , KP bug'ı var zaten. Bir insanın gözlüğü olmaz mı yahu. Panzehir'in bir sözü vardı hala aklımda o bir gün verecen o gözlüğü arkadaş :D

Millet takmış hedef gözlükleri , özeniyorum. O zamanlar da en değerli maden taş çatlasın 500 bin , öyle pek paraya gerek duyulmuyor şimdiki gibi .. İtemleri git lexosceles miydi neydi git onlara düşür düşürebilirsen :)

Hatırlarım da , bir Tesla Conk ( elektrik hasarı + savunma ) kolye düşürmüştüm. O zaman da şimdiki gibi max hasar değil element hasarları moda. Bölgeye klana bir yansıttım. Demediklerine bırakmadılar , bal yemişim de bilmem ne :D Sunucunun ilk değerli kolyesi nerdeyse .. Ha o Türkgücünün itemlerini bir türlü öğrenemedik o ayrı :)

İtemlerim fazla da iyi değildi fakat vs yi iyi atardık ayıptır söylemesi .. O zaman ağır vuruş sert vuruş falan da kullanmıyoruz. İtfaiye baltasıyla vur vurabildiğin kadar , vur vurabildiğin kadar :D Hele o klan savaşları çok iyi olurdu , biz kaleyi bastıktan sonra onlar da denediler ama 2 kişi defettiğimizi bilirim.

Her şey böyle mis gibi giderken bir gün hangi akla hizmetse karakterimin şifresini değiştirdim. Ya arkadaş , hiç mi bir yere not etmezsin şifreyi ; hiç mi kullandığın bir şifre olmaz. Nerelere başvurmadıkki geri gelmesi için , ee sunucunun en sağlam karakterlerinden biriydi .. Velhasıl kelam bulamadık ya la :) Bunu etkisiyle bıraktım , sonra geri döndüm Bozkurtydixx karakteriyle falan filan.

Ama ordan sonra bir türlü parlayamadım. 49 da geldikten sonra sunucu yeni kişilerle doldu , arz lodos karşı karşıya oturamaz oldu , küçücük küçücük bebelerle doldu ya la :)

Biz gene kendi tayfamızı devam ettirelim dedik ama nereye kadar .. 49u bile anca olduydum.Bizim kuzenler oynuyor tabi o ara , ee eskilerden de bir beklenti var. Sen 39 zamanında sunucuda hatrı sayılır biri ol , 49 zamanında kimse hatırlamasın.. Aynen öyle oldu . Şu an 59 gelmiş midir bilmem ama beni hatırlayan olmadığına neredeyse eminim .. Ama 39 levelken .. Az sözümüz geçmedi , bir tek arzdüşmanıufukla uğraştık .. Nerelerdesin be ufuk , artık büyümüşsündür gel konuşalım be kardeşim :D Tabi ben karakteri kaybettikten sonra bu panzehirdir , karagümrüktür aldı gitti önünü alamadık ya la .Bizim kuzenin büyücüsüyle takılıyorduk , o da sunucunun en sağlam büyücüsüydü ama. Hani ben burda kendi karakterime en sağlam demem , mahçup olurum . Halbuki kimsenin göreceği falan da yok , ha mütevazı olmamak gerekirse en iyilerden biriydim anca :) Ama o büyücü .. Bir o vardı , bir Saxophone mudur nedir. İtemimizi çalmıştı arkadaş da sonradan gelip af diledi .Olsun , oyunda böyle hırslaşmalar elbet olur. Büyücümüzün adı Gurfyx ' ti bu arada.

Bir ara kp kasma işlerine girdik , olmadı. Sen o kadar plus al ( al dediğime bakmayın 3 ay 3 ay beleşti ), 1 ay kastık sonra bıraktık ya la. O zaman devam etsek iyi gözlüğümüz olmuştu :D

Her neyse sonra baktık bizim 39 zamanında rahatsız olduğumuz elemanlar artık gözümüzün nuru olmuş , öyleleri gelmiş ki çünkü sunucuya. Ee dolu olunca haliyle böyle oluyor , herkesle sağlıklı iletişim bile kuramıyorsun. Yeni krallar , yeni vsciler .. Ee item olmayınca vs yeteneği bir yere kadar :) Gerçi vs yeteneği diye bir şeyde kalmadı artık , bas skilli basabildiğin kadar şimdi , her şey iteme bakıyor.

Baktık durum böyle , bıraktık. Aslında net bir bırakma kararı yoktu. Oyuna girmedik. Aylar sonra girsek de artık her şeyin üstünden uzun zaman geçmişti , sunucu daha beter olmuştu vesaire vesaire. Ha ben bu zamana yakın zamanlar yine takıldım bir ecel üretmek için ama nasip olmadı ya la .En son ne arıyodum unuttum ama :D

İşte , İKV bir zamanlar böyle bir oyundu. 49 geldikten sonra bozuldu diyemem , çünkü iridyum madeninin başında sabahlarken hiç sıkılmadığımı da biliyorum sohbet muhabbetten. Zaten kaç kişisin , muhabbetler bölge sohbetinden .Sanırım fazla oyuncudan dolayı bozuldu , çoğu sunucu öyle. Bir de kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş diye bir laf var , aynen öyle :) Bizi bilmeyen geldi sövdü , gitti sövdü .. Ee haklılar , adamlar yeni nesil kinglerden ; item kingleri anlayacağınız :D Geliyor kesiyor , bir şey de diyemiyorsun. Ne diyeceksin ki ? Eski forsun mu kalmış oyunda ? Eskiden Tydixx ' i kesmişler de. Peyyyyy. En az bir kale kuşatmasıyla sonuçlanırdı bu olay . Sadece ben için geçerli bir olay da değil. Bizden başkası da olur , artık zaten kimse dalmadığından bu olay da ortadan kalkıyordu. Biz biz diyorum ama biz dediğimiz belli bir tayfada değil aslında , BÜTÜN SANCAK OYUNCULARI.

İşte bir zamanlar böyle bir birlik vardı oyunda. Hala devam etmesini imkansız görüyorum , belki aranızda devam ettirmeye çalışıyordunuz lonca sistemiyle ama .. Bu oyunu oynayanlardan elbet zeka yaşı geriliği olan oluyor. Kurtulamıyorsun. Bana biri bir otobüs mafya yolluyordu en son , hala bekilyorum onu .

Ah keşke siz de olsaydınız o zamanda da , yaşasaydınız. Şimdi sadece oyunda rant sağlamak için uğraşmasaydınız , sadece sohbet etmeki için oyuna girseydiniz. Belki anlattıklarım abartı gelecek , belki bazıları aha ....... kalkmışa bak diyecek .Ne dense densin bir zamanlar bu oyun da böyleydi işte. Lost gibi bozdukça bozduk , bozdukça bozduk .. Önünü alamadık , yine bozduk ..

Herkese iyi oyunlar , umarım bu yazıyı okumuşsunuzdur ama şunu okumaya üşenip bir itemi olsun diye saatlerce uğrayan bir nesil yetişiyor günümüzde. Sadece İKV için geçerli olan bir olay da değil. Okuyun , mutlaka zamanınızı okumaya harcayın arkadaşlar.

Özelden eskiden beni hatırlayıp iletişime geçmek isteyen varsa bir mail bıraksın geri dönerim falan tydixx@hotmail.com , ille eskilerden biri olmasına da gerek yok eskiye dair merak ettiğiniz ne varsa konuşabiliriz. Belki eskileri pek bilmem ( oyunun iyice eski dönemlerini) , fakat Sancak'ın eskisini çok iyi bilirim

Saygılar , sevgiler. Okumadıysanız son 2 paragrafı okumanız yeterlidir benim için , teşekkürler. ( Aslında bol gülücüklü bir yazyıdı fakat iletim çok fazla ifade içeriyor uyarısını aldım , siz gülün okurken yeter )

Tydixx - Bozkurtydixx
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Selam Sancak Ahalisi. - tydixx

Mesaj gönderen Gangbangg »

Merhabalar İkv serüvenini Böyle güzel anlatman Hoşuma gitti . Emin olun son satırına kadar okudum . Dediginiz gibi Öylelerı cok oldu . Soner Kım acaba nıckı neydi ? Bu oyunada kuzenım başlattı beni :D Ama ne bileyim azılı hırsız oldugunu :) Namı deger ( Aşikar ) . 39 veyahut 29 zamanında bulumadım ama o satırları okuyunca Aklımda bi nebze olsun canlandır . Reel hayatında başarılar dilerim .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Tydi,seni çok iyi hatırlıyorum.Bölgeden basit espiriler yapıp kendi kendine gülen biriydin.Umarım tekrar dönmezsin oyuna :D
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
tydixxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tydixxx »

Ya bebe , şuraya ağız tadıyla bir şey yazıyoruz ; senin mesaj kasma çabanın kurbanı oluyor. Hayır tanısan neyse , ne desen eyvallah der geçerim. Ama oyunda adımı zerre kadar görmeyen , yeni nesil bebelerden biri olduğuna adım gibi eminim. Hadi yürü başka yerde post kas.
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

tydixxx yazdı:Ya bebe , şuraya ağız tadıyla bir şey yazıyoruz ; senin mesaj kasma çabanın kurbanı oluyor. Hayır tanısan neyse , ne desen eyvallah der geçerim. Ama oyunda adımı zerre kadar görmeyen , yeni nesil bebelerden biri olduğuna adım gibi eminim. Hadi yürü başka yerde post kas.
Hiç değişmemişsin.Hala bebe,velet deme çabalarındasın.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Tydixx :) Hatırladım seni. Bu yazında çok hoşuma gitti. Emeğine sağlık. Selamlar.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen NODIE »

Tydixx, seni çok çok iyi hatırlıyorum. Niye bilmiyorum ama sivri adanın sert savaşçısı olarak kalmışsın aklımda, vs atışını bilirim. İlk günleri gerçekten özledim. Kokliw ve bir arkadaşı daha vardı bize görevlerde yardım ediyorlardı. Senin sivri adada Ammy ile attığın vs'yi hiç unutmam heyecanla seyretmiştim. Tabii seninle çok muhabbetimiz olmadı hâliyle, o zamanlar başka arkadaşlarım vardı yanımda. Senin de Panzehir, Çılgıntürksoner ve dahası. :) Eski bir arkadaşla karşılaşmak ve onun hâlâ bu oyundan izler taşıdığını görmek çok anlamlı. Selamın üzerine selam olsun üstad. ;)
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

NODIE yazdı:Tydixx, seni çok çok iyi hatırlıyorum. Niye bilmiyorum ama sivri adanın sert savaşçısı olarak kalmışsın aklımda, vs atışını bilirim. İlk günleri gerçekten özledim. Kokliw ve bir arkadaşı daha vardı bize görevlerde yardım ediyorlardı. Senin sivri adada Ammy ile attığın vs'yi hiç unutmam heyecanla seyretmiştim. Tabii seninle çok muhabbetimiz olmadı hâliyle, o zamanlar başka arkadaşlarım vardı yanımda. Senin de Panzehir, Çılgıntürksoner ve dahası. :) Eski bir arkadaşla karşılaşmak ve onun hâlâ bu oyundan izler taşıdığını görmek çok anlamlı. Selamın üzerine selam olsun üstad. ;)
Soner abi,kokliw(Özcan,Tam hatırlamıyorum) sanırım oyunu bıraktılar.Panzehir hala devam ediyor ama.Eskiler güzeldir,hatırlanmalılar...
tydixxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tydixxx »

Hezarfen , bak güzel kardeşim. Hem eskiler hatırlanmalı diyorsun , hem de bana burda gelip bilip bilmediğin şeyler yazıyorsun.

Tydixx hesabına sadece 1 ay plus çektim.
Hayatımda hiç sanal ortamda espri çabasına girmediğim gibi , bölge sohbetinden espri yapmaya da çalışmadım . Ha bölge muhabbetleri iyiydi , o ayrı bir konu. 1 ay çektiğim vakit gelip beni gördün zaten ya , sana ayrı konu açayım orada rahat rahat post kas istersen ama bu konuyu kirletme.

Diğer arkadaşlar , sağolun. Ben burda bir şey anlatmak istedim , baktım forumdan da oyunun hali belli oluyor ; yazdım bir şeyler. Sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

Hatırlamaz miyiz ;) karagümruk panzehir ve ferro ile ayni loncadayiz
Yazın çok hoşuma gitti eline Sağlık
Timxkomando
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA