Güncelden 2 sene evvel adını arzlodos koyandan korkarım dur bide senin gibi bakim olaya.ARZLODOS yazdı:Bourne kafayı gülle bozmusun la gül degil o karanfil Atatürkün en çok sevdiği bir çicek ismi o.
Karaflin ayrı bir anlamı var sen önce onu araştır.
Karanfilin en altına konmuş ayrıcalık bir hak verilmiş orda.
Ve ayrıca reklam kokan bir resim tartışması oalcakki reklam kokacak dimi haberlerde.
Google ı protesto ediyorum!
Re: Google ı protesto ediyorum!
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
Dünyanın seyrini değiştiren bir olay İSTANBUL UN FETHİ ni bile koymayanlar sence bu olayı koyarlarmı ki sadece türkleri ilgilendiren bir konu bu.
Yandex i kullanabilirsin illa google istemiyorsan. Google kadar fazla şey bulamasada işe yarar şeyler buluyor.
Bana sorarsan ben her zaman google kullanırım.
Yandex i kullanabilirsin illa google istemiyorsan. Google kadar fazla şey bulamasada işe yarar şeyler buluyor.
Bana sorarsan ben her zaman google kullanırım.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
google sadece doğum günlerini yapıyor ölümle ilgili hiç bir şey yok
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bourne yazdı:Güncelden 2 sene evvel adını arzlodos koyandan korkarım dur bide senin gibi bakim olaya.ARZLODOS yazdı:Bourne kafayı gülle bozmusun la gül degil o karanfil Atatürkün en çok sevdiği bir çicek ismi o.
Karaflin ayrı bir anlamı var sen önce onu araştır.
Karanfilin en altına konmuş ayrıcalık bir hak verilmiş orda.
Ve ayrıca reklam kokan bir resim tartışması oalcakki reklam kokacak dimi haberlerde.
He he he bende korkarım valla bundan sonrakininde patantini aldım simdiden neme lazım belki lazım olur.
A R Z L O D O S
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Protesto etmek istiyorsan başka bir arama motoru kullan. Hatta direkt söyleyeyim yandex kullan tamamen Türkçe kelime algoritması var ve Türk yapımı.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Türk yapımı değil rus yapımı diye biliyorum ben orası kesin olmasada türk yapımı olmadığı kesinxLuCaGox yazdı:Protesto etmek istiyorsan başka bir arama motoru kullan. Hatta direkt söyleyeyim yandex kullan tamamen Türkçe kelime algoritması var ve Türk yapımı.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
Türk yapımı değil rus yapımı diye biliyorum ben orası kesin olmasada türk yapımı olmadığı kesinxLuCaGox yazdı:Protesto etmek istiyorsan başka bir arama motoru kullan. Hatta direkt söyleyeyim yandex kullan tamamen Türkçe kelime algoritması var ve Türk yapımı.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
Atatürk resminin altına 2 ( O ) ya denk gelen yere sonsuz işareti çok güzel olmuş yapanın eline aklına sağlık.Paylaşım içinde çok sağol.bordo yazdı:
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !