Ecel mi? Balyoz mu?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Ecel mi? Balyoz mu?

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Arizonaa yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:
Arizonaa yazdı:
Deepmaker yazdı:''Yücelen Ekolü^Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz''
Kesinlikle wsde Bunu kullanmalısın.Üzerine full Bıçak set+Balyozla,işini biliyorsan teketekde seni devirebilen Savaşcı/Şifacı olmaz.Taktikle ve bir takım itemlerlede aynı kombinasyonla Büyücüleride kesebilirsin.Ancak Balyozla Yaratıklara Dogru düzgün vuramaz,adam akıllı hasarlar veremezsin.PvP diyorsan eline balyoz al,ecel değil.
Savaşçı ve büyücülerde balyoz şifacılarda latif iş görür. ayrıca şifacılar her türlü savaşçı ve büyücüyü kesebilirler ;)
Katılmıyorum büyücüler gazaplı şifacılrı kolay ve rahat keserler ayrıca şifa iyleştirmeci ise büyünün hasarları çoksa rahat kesr şifayı , savaşçının saldırısı yüksekse söylemeye gerek kalmadan şifacının işi bter...:)
Ya oyuna yeni başladın, Yada Hiç Vs ci şifa görmedin :) Oyunun en ölümcül sınıfı şifacıdır. İşini bilen bir şifacı tabiri caizse kralını bile tek parmakla keser ;)
Ben bu oyunu emin olki kitabı yazıldıgından beri oynuyorum ayrıca şifacı nın savaşçı atacagını gormedim ve sanmam...:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Arizonaa yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:
Arizonaa yazdı:
Kesinlikle wsde Bunu kullanmalısın.Üzerine full Bıçak set+Balyozla,işini biliyorsan teketekde seni devirebilen Savaşcı/Şifacı olmaz.Taktikle ve bir takım itemlerlede aynı kombinasyonla Büyücüleride kesebilirsin.Ancak Balyozla Yaratıklara Dogru düzgün vuramaz,adam akıllı hasarlar veremezsin.PvP diyorsan eline balyoz al,ecel değil.
Savaşçı ve büyücülerde balyoz şifacılarda latif iş görür. ayrıca şifacılar her türlü savaşçı ve büyücüyü kesebilirler ;)
Katılmıyorum büyücüler gazaplı şifacılrı kolay ve rahat keserler ayrıca şifa iyleştirmeci ise büyünün hasarları çoksa rahat kesr şifayı , savaşçının saldırısı yüksekse söylemeye gerek kalmadan şifacının işi bter...:)
Ya oyuna yeni başladın, Yada Hiç Vs ci şifa görmedin :) Oyunun en ölümcül sınıfı şifacıdır. İşini bilen bir şifacı tabiri caizse kralını bile tek parmakla keser ;)
Kapalı betaya başvurupda seçilememişlerdenim.Betacıyım yani :) Şu ana kadarki oyun bilgilerimle işini bilen hersınıf (bilhassa savaşcı) itemine göre her sınıfı yatırır.(Bu cümlemde savaşcıyı savunmuyorum.İşini bilen her sınıf,itemine göre adamı yatırır ancak konunun başlıgına ve içeriğine göre 1.sayfadaki yorumları okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Deepmaker yazdı:
Arizonaa yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:
Arizonaa yazdı:
Kapalı betaya başvurupda seçilememişlerdenim.Betacıyım yani :) Şu ana kadarki oyun bilgilerimle işini bilen hersınıf (bilhassa savaşcı) itemine göre her sınıfı yatırır.(Bu cümlemde savaşcıyı savunmuyorum.İşini bilen her sınıf,itemine göre adamı yatırır ancak konunun başlıgına ve içeriğine göre 1.sayfadaki yorumları okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Şu anda seninle tartışmaya girmeye niyetim yok. Eğer Eminönü sunucusuna gelip KetmiHAFAZA, Qmagec veya YumiYum (Aklıma gelmeyen bir çok kişi daha var) ile konuşup full bir savaşçı ile vs atmasını istersen sana bir iki show düzenlerler o zaman şifacının tek kişilik bir ordu olduğunu anlarsın kendine böyle bir şifacı edinmek isteği doğar içinde :) eğer büyücü dersen o konuya hiç girme viewtopic.php?f=46&t=96947&start=30 Şu konudaki 4. sayfaya bi göz at.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

gazaplı şifacı 2 büyüyü bile alır bırak tek büyüyü :D ki zaten tek büyünün şifaya karşı kazanma gibi bi lüksü yok :D
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Şu anda seninle tartışmaya girmeye niyetim yok. Eğer Eminönü sunucusuna gelip KetmiHAFAZA, Qmagec veya YumiYum (Aklıma gelmeyen bir çok kişi daha var) ile konuşup full bir savaşçı ile vs atmasını istersen sana bir iki show düzenlerler o zaman şifacının tek kişilik bir ordu olduğunu anlarsın kendine böyle bir şifacı edinmek isteği doğar içinde eğer büyücü dersen o konuya hiç girme viewtopic.php?f=46&t=96947&start=30 Şu konudaki 4. sayfaya bi göz at.
Arizonaa kardeşim tartışmaya girecek bir durum yok neden tartışma olarak algıladın bilmiyorum halbuki ben yorumumda savaşcıyı savunmadıgımı veya özellikle bir sınıfı tuttugumu söylemedim.Şifacı sınıfının muazzam hasarlarını biliyorum.Ruh döven set+15 zehir ile 3 büyüyü yatırdım.Gerçekten muazzam hasarlar veriyor.Büyücününde hasarlarını ve setleri biliyorum bu tür konularıda takip ediyorum zaten.Büyücünün şifacıda fazla bir şansı yok :)
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
XxDyBLeGeNDxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen XxDyBLeGeNDxX »

kesinlikle balyoz ndn çünkü balyozu bastığında 900.000 max verio ecelde aynı ama balyozun düz hasarı 91/141 olduğu için ws de büyük önem taşır :) :D
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

XxDyBLeGeNDxX yazdı:kesinlikle balyoz ndn çünkü balyozu bastığında 900.000 max verio ecelde aynı ama balyozun düz hasarı 91/141 olduğu için ws de büyük önem taşır :) :D
Balyozun sekmesi sorun oluyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

HezarfenCelebi yazdı:
XxDyBLeGeNDxX yazdı:kesinlikle balyoz ndn çünkü balyozu bastığında 900.000 max verio ecelde aynı ama balyozun düz hasarı 91/141 olduğu için ws de büyük önem taşır :) :D
Balyozun sekmesi sorun oluyor.
Balyozdaki sekmeyi birkaç parça Saldırı eşyası ile en aza indirebilmen mümkün.Şahsen full Bıçaksırtı setle Eline Balyoz al.Gözlükte 2.5 Hedef gözlük olsun.Neredeyse 3 vuruşunun 2 si kritik geliyor ve sekme olasılıgı en aza inmiş oluyor.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)

İsmet EROL
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Zaten bıçak set için söylemiştim.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

cevaplar için teşekkürler....
konu kilitlenebilir...:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII