Ben bu oyunu emin olki kitabı yazıldıgından beri oynuyorum ayrıca şifacı nın savaşçı atacagını gormedim ve sanmam...Arizonaa yazdı:Ya oyuna yeni başladın, Yada Hiç Vs ci şifa görmedinIDyBKaTLiaMI yazdı:Katılmıyorum büyücüler gazaplı şifacılrı kolay ve rahat keserler ayrıca şifa iyleştirmeci ise büyünün hasarları çoksa rahat kesr şifayı , savaşçının saldırısı yüksekse söylemeye gerek kalmadan şifacının işi bter...Arizonaa yazdı:Savaşçı ve büyücülerde balyoz şifacılarda latif iş görür. ayrıca şifacılar her türlü savaşçı ve büyücüyü kesebilirlerDeepmaker yazdı:''Yücelen Ekolü^Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz''
Kesinlikle wsde Bunu kullanmalısın.Üzerine full Bıçak set+Balyozla,işini biliyorsan teketekde seni devirebilen Savaşcı/Şifacı olmaz.Taktikle ve bir takım itemlerlede aynı kombinasyonla Büyücüleride kesebilirsin.Ancak Balyozla Yaratıklara Dogru düzgün vuramaz,adam akıllı hasarlar veremezsin.PvP diyorsan eline balyoz al,ecel değil.![]()
Oyunun en ölümcül sınıfı şifacıdır. İşini bilen bir şifacı tabiri caizse kralını bile tek parmakla keser
![]()
Ecel mi? Balyoz mu?
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Ecel mi? Balyoz mu?
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Kapalı betaya başvurupda seçilememişlerdenim.Betacıyım yaniArizonaa yazdı:Ya oyuna yeni başladın, Yada Hiç Vs ci şifa görmedinIDyBKaTLiaMI yazdı:Katılmıyorum büyücüler gazaplı şifacılrı kolay ve rahat keserler ayrıca şifa iyleştirmeci ise büyünün hasarları çoksa rahat kesr şifayı , savaşçının saldırısı yüksekse söylemeye gerek kalmadan şifacının işi bter...Arizonaa yazdı:Savaşçı ve büyücülerde balyoz şifacılarda latif iş görür. ayrıca şifacılar her türlü savaşçı ve büyücüyü kesebilirlerDeepmaker yazdı:''Yücelen Ekolü^Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz''
Kesinlikle wsde Bunu kullanmalısın.Üzerine full Bıçak set+Balyozla,işini biliyorsan teketekde seni devirebilen Savaşcı/Şifacı olmaz.Taktikle ve bir takım itemlerlede aynı kombinasyonla Büyücüleride kesebilirsin.Ancak Balyozla Yaratıklara Dogru düzgün vuramaz,adam akıllı hasarlar veremezsin.PvP diyorsan eline balyoz al,ecel değil.![]()
Oyunun en ölümcül sınıfı şifacıdır. İşini bilen bir şifacı tabiri caizse kralını bile tek parmakla keser
![]()
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Şu anda seninle tartışmaya girmeye niyetim yok. Eğer Eminönü sunucusuna gelip KetmiHAFAZA, Qmagec veya YumiYum (Aklıma gelmeyen bir çok kişi daha var) ile konuşup full bir savaşçı ile vs atmasını istersen sana bir iki show düzenlerler o zaman şifacının tek kişilik bir ordu olduğunu anlarsın kendine böyle bir şifacı edinmek isteği doğar içindeDeepmaker yazdı:Kapalı betaya başvurupda seçilememişlerdenim.Betacıyım yaniArizonaa yazdı:Ya oyuna yeni başladın, Yada Hiç Vs ci şifa görmedinIDyBKaTLiaMI yazdı:Katılmıyorum büyücüler gazaplı şifacılrı kolay ve rahat keserler ayrıca şifa iyleştirmeci ise büyünün hasarları çoksa rahat kesr şifayı , savaşçının saldırısı yüksekse söylemeye gerek kalmadan şifacının işi bter...Arizonaa yazdı:Savaşçı ve büyücülerde balyoz şifacılarda latif iş görür. ayrıca şifacılar her türlü savaşçı ve büyücüyü kesebilirlerDeepmaker yazdı:''Yücelen Ekolü^Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz''
![]()
Şu ana kadarki oyun bilgilerimle işini bilen hersınıf (bilhassa savaşcı) itemine göre her sınıfı yatırır.(Bu cümlemde savaşcıyı savunmuyorum.İşini bilen her sınıf,itemine göre adamı yatırır ancak konunun başlıgına ve içeriğine göre 1.sayfadaki yorumları okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Pardonn
gazaplı şifacı 2 büyüyü bile alır bırak tek büyüyü
ki zaten tek büyünün şifaya karşı kazanma gibi bi lüksü yok 
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
Arizonaa kardeşim tartışmaya girecek bir durum yok neden tartışma olarak algıladın bilmiyorum halbuki ben yorumumda savaşcıyı savunmadıgımı veya özellikle bir sınıfı tuttugumu söylemedim.Şifacı sınıfının muazzam hasarlarını biliyorum.Ruh döven set+15 zehir ile 3 büyüyü yatırdım.Gerçekten muazzam hasarlar veriyor.Büyücününde hasarlarını ve setleri biliyorum bu tür konularıda takip ediyorum zaten.Büyücünün şifacıda fazla bir şansı yokŞu anda seninle tartışmaya girmeye niyetim yok. Eğer Eminönü sunucusuna gelip KetmiHAFAZA, Qmagec veya YumiYum (Aklıma gelmeyen bir çok kişi daha var) ile konuşup full bir savaşçı ile vs atmasını istersen sana bir iki show düzenlerler o zaman şifacının tek kişilik bir ordu olduğunu anlarsın kendine böyle bir şifacı edinmek isteği doğar içinde eğer büyücü dersen o konuya hiç girme viewtopic.php?f=46&t=96947&start=30 Şu konudaki 4. sayfaya bi göz at.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- XxDyBLeGeNDxX
- Salgın Koruyucusu
kesinlikle balyoz ndn çünkü balyozu bastığında 900.000 max verio ecelde aynı ama balyozun düz hasarı 91/141 olduğu için ws de büyük önem taşır

-
- Demirci Çırağı
Balyozun sekmesi sorun oluyor.XxDyBLeGeNDxX yazdı:kesinlikle balyoz ndn çünkü balyozu bastığında 900.000 max verio ecelde aynı ama balyozun düz hasarı 91/141 olduğu için ws de büyük önem taşır![]()
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
Balyozdaki sekmeyi birkaç parça Saldırı eşyası ile en aza indirebilmen mümkün.Şahsen full Bıçaksırtı setle Eline Balyoz al.Gözlükte 2.5 Hedef gözlük olsun.Neredeyse 3 vuruşunun 2 si kritik geliyor ve sekme olasılıgı en aza inmiş oluyor.HezarfenCelebi yazdı:Balyozun sekmesi sorun oluyor.XxDyBLeGeNDxX yazdı:kesinlikle balyoz ndn çünkü balyozu bastığında 900.000 max verio ecelde aynı ama balyozun düz hasarı 91/141 olduğu için ws de büyük önem taşır![]()
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
-
- Demirci Çırağı
Zaten bıçak set için söylemiştim.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
cevaplar için teşekkürler....
konu kilitlenebilir...
konu kilitlenebilir...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII