Bilgilendirme için teşekkürler Nerull.Nerull yazdı:Selam Arkadaşlar,Splash yazdı:Fan Art 2012 sonuçlarını Bayramdan sonra açıklayacaklarını söyleyen yönetim ekibi, Hala açıklamadı. Hangi bayram beyler bilen duyan gören varmı? İKV'nin bu zaman sorunu nedir anlamıyorum ben...Kısa zaman sonra dedikleri bile en erken 1 ay oluyor yahu
Bu sene düzenlediğimiz Fan Art yarışmamıza ilgi beklediğimizden de yüksekti. Her bir eseri teker teker incelemek ve değerlendirmek için gerçekten çok uzun bir süreç gerekiyor. Özellikle de Kısa Hikaye için gönderilen başvuruların bu süreci uzattığını söyleyebilirim.
Sonuç olarak Fan Art değerlendirmelerimizi sona erdirmek üzereyiz. Bu hafta sonuna kadar kazanan oyuncularımızı duyurmuş olmayı planlıyoruz.
İKV Fanlarına sevgilerimizle
Acaba Hangi Bayram Merak ediyorum?
-
- Demirci Çırağı
Re: Acaba Hangi Bayram Merak ediyorum?
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
kurban bayramı
vesselam xd
vesselam xd
xDxDxD
BaNaTmaOc
ALKOLIZM Tertemizim
BaNaTmaOc
ALKOLIZM Tertemizim
Bu zamana kadar sabrettik, biraz daha sabredebiliriz. Açıklama için teşekkürler Nerull.
2009-2013
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Bu hafta sonuna kadar dedi ay sonuna kadar demediHaNdSoMe yazdı:İyi 2 hafta felan kalmışNerull yazdı:Selam Arkadaşlar,Splash yazdı:Fan Art 2012 sonuçlarını Bayramdan sonra açıklayacaklarını söyleyen yönetim ekibi, Hala açıklamadı. Hangi bayram beyler bilen duyan gören varmı? İKV'nin bu zaman sorunu nedir anlamıyorum ben...Kısa zaman sonra dedikleri bile en erken 1 ay oluyor yahu
Bu sene düzenlediğimiz Fan Art yarışmamıza ilgi beklediğimizden de yüksekti. Her bir eseri teker teker incelemek ve değerlendirmek için gerçekten çok uzun bir süreç gerekiyor. Özellikle de Kısa Hikaye için gönderilen başvuruların bu süreci uzattığını söyleyebilirim.
Sonuç olarak Fan Art değerlendirmelerimizi sona erdirmek üzereyiz. Bu hafta sonuna kadar kazanan oyuncularımızı duyurmuş olmayı planlıyoruz.
İKV Fanlarına sevgilerimizle
Bilgilendirme için tşkler Nerull
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Teşekkür ederim NİHAT abi, üst düzey yetkilinin bizzat konuma cevap vermesi beni sevindirdi.
Umarım ki, En iyi ve en güzel eserler dereceye girer Tekrar teşekkürler.
Umarım ki, En iyi ve en güzel eserler dereceye girer Tekrar teşekkürler.
Gelişen olaylar bütününü takip etseniz, basit bir şakayı anlayabilirdiniz :)kandemir yazdı:Bu hafta sonuna kadar dedi ay sonuna kadar demedi :) ;)HaNdSoMe yazdı:İyi 2 hafta felan kalmış :)Nerull yazdı:Selam Arkadaşlar,Splash yazdı:Fan Art 2012 sonuçlarını Bayramdan sonra açıklayacaklarını söyleyen yönetim ekibi, Hala açıklamadı. Hangi bayram beyler bilen duyan gören varmı? İKV'nin bu zaman sorunu nedir anlamıyorum ben...Kısa zaman sonra dedikleri bile en erken 1 ay oluyor yahu
İKV Fanlarına sevgilerimizle :)
Bilgilendirme için tşkler Nerull
Daha önce bayramdan sonraki hafta denmişti.Fakat farklı haftadayız :)
Daha öncelerde belirttiğim zamanlama sıkıntısı.Kötü niyetlede söylemedim zaten biraz esprili bir durum.
Bu arada Fan Art' a 1 tane ekran görüntüsü ile katıldım, işe yaramaz bir eser sadece dereceye giren eserleri merak ediyorum
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Hayırlısı artık bekliyoruz sonuçları. yazdığım fantastik kısa hikayede çok iddialı değilim ama umutluyum 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Sorun yok, herşey yolunda merak etme GürkanSplash yazdı:Fan Art yalan oldu arkadaşlar
Daimi İKV Fanı ve eski bir İKV Fan Art yarışmacısı olarak ben de sizler kadar heyecanlıyım. Yalnız bu seneki fan art yarışmasında çok daha iyi ödüller veriyor olacağımız için başvurular arasından "en iyileri" seçmeye çalışıyoruz. Aralarında çok güzel eserler olması ve yukarıda bahsettiğim gibi seçimde hassas davranmamız dolayısıyla jürinin değerlendirmelerinin ardından oylamalarının tamamlanmasını bekliyoruz. Hemen ardından sonuçlarla birlikte kazanan eserleri sizlerle paylaşacağız.
Başvuruda bulunan ve sonuçların açıklanması için sabırsızlıkla bekleyen tüm İKV Fanlarından yaşanan bu gecikme için şimdiden özür diliyoruz.
Sevgilerimizle