Acaba Hangi Bayram Merak ediyorum?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Acaba Hangi Bayram Merak ediyorum?

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Nerull yazdı:
Splash yazdı:Fan Art 2012 sonuçlarını Bayramdan sonra açıklayacaklarını söyleyen yönetim ekibi, Hala açıklamadı. Hangi bayram beyler bilen duyan gören varmı? İKV'nin bu zaman sorunu nedir anlamıyorum ben...Kısa zaman sonra dedikleri bile en erken 1 ay oluyor yahu
Selam Arkadaşlar,

Bu sene düzenlediğimiz Fan Art yarışmamıza ilgi beklediğimizden de yüksekti. Her bir eseri teker teker incelemek ve değerlendirmek için gerçekten çok uzun bir süreç gerekiyor. Özellikle de Kısa Hikaye için gönderilen başvuruların bu süreci uzattığını söyleyebilirim.

Sonuç olarak Fan Art değerlendirmelerimizi sona erdirmek üzereyiz. Bu hafta sonuna kadar kazanan oyuncularımızı duyurmuş olmayı planlıyoruz.

İKV Fanlarına sevgilerimizle :)
Bilgilendirme için teşekkürler Nerull.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
QQHevaLQQ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: xDxDxD

Mesaj gönderen QQHevaLQQ »

kurban bayramı

vesselam xd
xDxDxD
BaNaTmaOc

ALKOLIZM Tertemizim ;)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Bu zamana kadar sabrettik, biraz daha sabredebiliriz. Açıklama için teşekkürler Nerull.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

HaNdSoMe yazdı:
Nerull yazdı:
Splash yazdı:Fan Art 2012 sonuçlarını Bayramdan sonra açıklayacaklarını söyleyen yönetim ekibi, Hala açıklamadı. Hangi bayram beyler bilen duyan gören varmı? İKV'nin bu zaman sorunu nedir anlamıyorum ben...Kısa zaman sonra dedikleri bile en erken 1 ay oluyor yahu
Selam Arkadaşlar,

Bu sene düzenlediğimiz Fan Art yarışmamıza ilgi beklediğimizden de yüksekti. Her bir eseri teker teker incelemek ve değerlendirmek için gerçekten çok uzun bir süreç gerekiyor. Özellikle de Kısa Hikaye için gönderilen başvuruların bu süreci uzattığını söyleyebilirim.

Sonuç olarak Fan Art değerlendirmelerimizi sona erdirmek üzereyiz. Bu hafta sonuna kadar kazanan oyuncularımızı duyurmuş olmayı planlıyoruz.

İyi 2 hafta felan kalmış :)
Bu hafta sonuna kadar dedi ay sonuna kadar demedi :) ;)

Bilgilendirme için tşkler
Nerull
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Teşekkür ederim NİHAT abi, üst düzey yetkilinin bizzat konuma cevap vermesi beni sevindirdi.
Umarım ki, En iyi ve en güzel eserler dereceye girer Tekrar teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

kandemir yazdı:
HaNdSoMe yazdı:
Nerull yazdı:
Selam Arkadaşlar,

İyi 2 hafta felan kalmış :)
Bu hafta sonuna kadar dedi ay sonuna kadar demedi :) ;)

Bilgilendirme için tşkler
Nerull
Gelişen olaylar bütününü takip etseniz, basit bir şakayı anlayabilirdiniz :)
Daha önce bayramdan sonraki hafta denmişti.Fakat farklı haftadayız :)
Daha öncelerde belirttiğim zamanlama sıkıntısı.Kötü niyetlede söylemedim zaten biraz esprili bir durum.

Bu arada Fan Art' a 1 tane ekran görüntüsü ile katıldım, işe yaramaz bir eser sadece dereceye giren eserleri merak ediyorum
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Hayırlısı artık bekliyoruz sonuçları. yazdığım fantastik kısa hikayede çok iddialı değilim ama umutluyum :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

Fan Art yalan oldu arkadaşlar :(
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Splash yazdı:Fan Art yalan oldu arkadaşlar :(
Sorun yok, herşey yolunda merak etme Gürkan ;)

Daimi İKV Fanı ve eski bir İKV Fan Art yarışmacısı olarak ben de sizler kadar heyecanlıyım. Yalnız bu seneki fan art yarışmasında çok daha iyi ödüller veriyor olacağımız için başvurular arasından "en iyileri" seçmeye çalışıyoruz. Aralarında çok güzel eserler olması ve yukarıda bahsettiğim gibi seçimde hassas davranmamız dolayısıyla jürinin değerlendirmelerinin ardından oylamalarının tamamlanmasını bekliyoruz. Hemen ardından sonuçlarla birlikte kazanan eserleri sizlerle paylaşacağız.

Başvuruda bulunan ve sonuçların açıklanması için sabırsızlıkla bekleyen tüm İKV Fanlarından yaşanan bu gecikme için şimdiden özür diliyoruz.

Sevgilerimizle ;)
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

Teşekkür ederim Nihat abi açıklaama için :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön