Plus Alırken Dikkat ! Gamesilk Rezilliği..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
aLiNciSozLukxD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: xDxDxD

Re: Plus Alırken Dikkat ! Gamesilk Rezilliği..

Mesaj gönderen aLiNciSozLukxD »

¿Someone can translate me what this song says?

nAVETE DO KUNITE EZ KUDEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JIGUNATE VEY SEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;)
KafaNrYeBizOrya;)

xDxDxD
bAnAtMaOC
EZ ÇIMA DAYE !

http://www.youtube.com/watch?v=QHuAdKQ0 ... ture=share
Kullanıcı avatarı
kurmanci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: hayat dersi

Mesaj gönderen kurmanci »

ALFAKILLI OLFOL YOLFOKSA SILFIKERLER BOLFÖLE ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ş
flipibioldict
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

meble biurowe poznań

Mesaj gönderen flipibioldict »

Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

JouRney yazdı:Selam,

Plus Paket veya başka bir ürün almak için İKV'nin bizzat
Dükkan'ı var zaten. Güvenlik açısından ilk önce orayı tercih etmen gerekirdi. Daha sonra Sobee'nin anlaşmalı olduğu uyelikal.com ise bir diğer güvenilir adrestir.

Geçmiş olsun.
Kusura bakma ama üyelikal.com 'uda biliyoz kardeş bi kutu alalım dedik 2 gün beklettiler müşteri desteği sıfır benim gidip elimle yatırdığım parayı hesabımıza para gelmedi diyerek kandırdılar bide sonra aynen böyle foruma konu açtımda öyle geldi kodlar elime sanaldan hiçbirşeye güvenmeye gelmez ama bi konudada haklısın ikv oynuyosan ikv dükkandan alıcan ne alıcaksan bu arada geçmiş olsun
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

byalone38 yazdı:
JouRney yazdı:Selam,

Plus Paket veya başka bir ürün almak için İKV'nin bizzat
Dükkan'ı var zaten. Güvenlik açısından ilk önce orayı tercih etmen gerekirdi. Daha sonra Sobee'nin anlaşmalı olduğu uyelikal.com ise bir diğer güvenilir adrestir.

Geçmiş olsun.
Kusura bakma ama üyelikal.com 'uda biliyoz kardeş bi kutu alalım dedik 2 gün beklettiler müşteri desteği sıfır benim gidip elimle yatırdığım parayı hesabımıza para gelmedi diyerek kandırdılar bide sonra aynen böyle foruma konu açtımda öyle geldi kodlar elime sanaldan hiçbirşeye güvenmeye gelmez ama bi konudada haklısın ikv oynuyosan ikv dükkandan alıcan ne alıcaksan bu arada geçmiş olsun
Siz de kendinize göre haklısınız tabii ki. Ben oldum olası İnternet üzerinden alışverişe karşıyım, hiç de alışveriş yapmadım pek güvenmiyorum sanal alışverişe. Alacağım ürünü elden alır, ücretini de elden veririm. Bu konudaki tek istisnam ise, İKV Dükkan'dır. Sevgiler..
2009-2013
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Durumuna üzüldüm. İKV ana sayfasında belirtilen siteler dışında bir siteden alışveriş yapmasaydın keşke. Ben Üyelikal.com, 3pay vede paypal hesaplarımla yaptığım alışverişlerde bu zamana kadar kesinlikle hiç bir sıkıntı yaşamadım. Özellikle paypal hesabımla sadece ikv için değil, internet üzerinden yaptığım alışverişlerde dahil, ödeme ve iade konusunda her hangi bir sıkıntı görmedim. Umarım zararını karşılarlar. Geçmiş olsun.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

İkv Kutu Akce, Diğer online oyunların online alışverişleri ile ilgili en güvendiğim site gamesatis.com .

Paranı farklı farklı ödeme şekillerinden yatırabiliyorsun (İzmir'de isen çok avantajlısın), Siparişini verdiğin anda 2 saniye içerisinde Epinlerin geliyor.

Ekran görüntüsü ile kendi yaptığım alışverişler,

Resim

Bilinmedik sitelere dikkat etmenizi öneririm.
Resim
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EspanyoL »

Arkadaşlar cuma gününden beri ne paramı verdiler ne plus kodumu gönderdiler.Sadun Kaya ismine iş yapan bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayın.Yarın Tüketici Haklarına başvuracağım.Ben bu tuzağa düştüm siz düşmeyin.Canlı destekten bile cevap vermiyorlar ismimi görünce.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

EspanyoL yazdı:Arkadaşlar cuma gününden beri ne paramı verdiler ne plus kodumu gönderdiler.Sadun Kaya ismine iş yapan bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayın.Yarın Tüketici Haklarına başvuracağım.Ben bu tuzağa düştüm siz düşmeyin.Canlı destekten bile cevap vermiyorlar ismimi görünce.

Tamam plus+isim değiştirme olablir ama elinde internet var ilk önce satılıp satılmadıgını öğrenme imlanın varken neden bakmadan telefon açıp sordun daha çnce alışverişlerin oldugunu soyluyorsun.

Ama en son baktıgımda ikv kutu ile ilgili bir yer göremedim. Elinde Mekbuzun oldugu sürece senin apranın üstüne yatmaları söz konusu olamaz ya ufak ufak toplarıp banka fazine cevirirler.
Buda küçümsenmeyecek büyük bir miktar olur daha önceki online aleşverişlerin bir numaralı gelir kaynağıdın simdi daha sıkı önlemler var 3 gün veya 7 gün sınırlanması yapılmış.

Bu sitenin mazeteride hesabınız olmadıgından 10 tl yatırında bari ne koparsak artık demsidir.

Bahane hazır gibi. Amerikan grand karına bir üye olak dedik olmaz olardık.
Ödeme kapıda dediler 50 defa aradılar çesitli mazeretlerle bende inatcıyım ya kapıya gelmeden öedeme felan yapmıyom diye onlarda yol ücreti oalrak 30 tl isterince demekki milelti kandırma yollarının yeni versiyonalrını geliştiryorlar.

Butun açıklar kapansa bile kapanan açıkalrdan yeni bir kapı her zaman oalcaktır.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön