nAVETE DO KUNITE EZ KUDEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JIGUNATE VEY SEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kusura bakma ama üyelikal.com 'uda biliyoz kardeş bi kutu alalım dedik 2 gün beklettiler müşteri desteği sıfır benim gidip elimle yatırdığım parayı hesabımıza para gelmedi diyerek kandırdılar bide sonra aynen böyle foruma konu açtımda öyle geldi kodlar elime sanaldan hiçbirşeye güvenmeye gelmez ama bi konudada haklısın ikv oynuyosan ikv dükkandan alıcan ne alıcaksan bu arada geçmiş olsunJouRney yazdı:Selam,
Plus Paket veya başka bir ürün almak için İKV'nin bizzat Dükkan'ı var zaten. Güvenlik açısından ilk önce orayı tercih etmen gerekirdi. Daha sonra Sobee'nin anlaşmalı olduğu uyelikal.com ise bir diğer güvenilir adrestir.
Geçmiş olsun.
Siz de kendinize göre haklısınız tabii ki. Ben oldum olası İnternet üzerinden alışverişe karşıyım, hiç de alışveriş yapmadım pek güvenmiyorum sanal alışverişe. Alacağım ürünü elden alır, ücretini de elden veririm. Bu konudaki tek istisnam ise, İKV Dükkan'dır. Sevgiler..byalone38 yazdı:Kusura bakma ama üyelikal.com 'uda biliyoz kardeş bi kutu alalım dedik 2 gün beklettiler müşteri desteği sıfır benim gidip elimle yatırdığım parayı hesabımıza para gelmedi diyerek kandırdılar bide sonra aynen böyle foruma konu açtımda öyle geldi kodlar elime sanaldan hiçbirşeye güvenmeye gelmez ama bi konudada haklısın ikv oynuyosan ikv dükkandan alıcan ne alıcaksan bu arada geçmiş olsunJouRney yazdı:Selam,
Plus Paket veya başka bir ürün almak için İKV'nin bizzat Dükkan'ı var zaten. Güvenlik açısından ilk önce orayı tercih etmen gerekirdi. Daha sonra Sobee'nin anlaşmalı olduğu uyelikal.com ise bir diğer güvenilir adrestir.
Geçmiş olsun.
EspanyoL yazdı:Arkadaşlar cuma gününden beri ne paramı verdiler ne plus kodumu gönderdiler.Sadun Kaya ismine iş yapan bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayın.Yarın Tüketici Haklarına başvuracağım.Ben bu tuzağa düştüm siz düşmeyin.Canlı destekten bile cevap vermiyorlar ismimi görünce.