Merhaba arkadaşlar
Bugün plus almaya karar verdim.İsim koduna da ihtiyacım olduğu için isim kodunun olduğu kutulardan almak istedim.Gamesilk.com adresinde aradığım ürünü buldum ve canlı destekden de stokta olduğunun teyidini aldım.Parayı yatırdıktan sonra işlem onayı için 20 dakika bekledim ve sonunda bana canlı destekten ürünün ellerinde olmadığını söylediler.Toplamda 32 tl masraf ettim.Para iadesi yapacaklarını ancak hesabımın olması gerektiğini söylediler.Hesap ücreti 10 tl.Ben hesap açsam boş yere 10 tl'yi sokağa atmış olacağım.
Üstüne üstlük geçen diyaloglara bakar mısınız.Sanki bütün bunlar benden kaynaklanmış gibi umursamaz bir tavırla cevap veriyorlar.
Çağrınız operatör Anjula tarafından kabul edildi.İlgili birim: Anjula.
Anjula :
buyrun hoşgeldiniz
----------------------------
A****:
IKV PLUS Paket 90 Gün ve İsim Değiştirme Paketi
Üzgünüz yukarıdaki ürünlerde stoklarımız yetersiz. Bilgi sistem yöneticisine gönderildi. Bir süre sonra tekrar deneyebilir veya alışveriş sepetinizden ürün değişikliği yapabilirsiniz.
A****:
böyle dedi sisteminiz.
Anjula :
beklemede kalın
Anjula:
İkv ürünü satmıyoruz
A****:
ben daha önce size destekden ulaştım,satıyoruz dediniz ve ben bunun teyidini aldıktan sonra parayı hesabınıza yatırdım paramın karşılığını almak istiyorum.bu kadar sıkışık vaktimde PTT'ye gidip para yatırdım
A****:
cevap bekliyorum sizden
A****:
diğer tarafta kimse var mı ?
Anjula :
beyfendi
Anjula :
size kim ürün var dedi
Anjula :
hangi gün
Anjula :
hangi saatte ?
A****:
bundan yaklaşık 3 gün önce tam saat veremem size çünkü bu duruma düşeceğimi bilmiyordum
Anjula :
bu ürün alınmadığı için satılmıyor artık
Anjula :
istiyorsanız iade edilir paranız
A****:
toplam 32 tl ödedim.ne zaman alırım paramı
Anjula :
ne ile ödediniz
A****:
ptt
Anjula :
isim, soyisimi, e-mail , telefon numarası, miktar, işlem tarihi , işlem saati alabilir miyim (eksiksiz ve sırasıyla yanyana lütfen)
A****:
A****,--,xxx@msn.com,05*** *** **,30TL,02/11/2012,14:58:51
A****:
kendime ait hesabım yok
Anjula :
bir hesap vermeniz gerekli oraya atıcaz parayı
A****:
hesap açtırmadım ki ben adıma yollayın Sivas Merkez PTT sine
A****:
Anjula orada mısınız ?
Anjula :
bir hesap bulun ve tekrar baglanın
A****:
hesabım yok açtırması 10 tl tutacak ben sizden farklı üye isimlerinde 3 yıldır alışveriş yapıyorum.3 yılın güler yüzünü 20 dakikada unutturdunuz.Ya resmen paramı aldını vermiyorsunuz.
A****:
Bakın hem sizin ticari isminiz lekelenmesin hemde benim maduriyetimin ortadan kaldırılması için istediğim ürünü yada paramı gönderin.// siz 1 kuruşun hesabını yapıyorsunuz ben sitenize 32 tl masraf ediyorum 25 tl lik ürünle beni avutmaya çalışıyorsunuz
Anjula :
Saat 22 de yetkilimiz gelecek o zaman gelin.
A****:
Ama araya hafta sonu gececek benim de zamanım önemli.
Anjula :
Yapabileceğim birşey yok.
Halen bekliyorum şimdi de yetkilimiz toplantıda diyorlar ve sindirme politikası uyguluyorlar.Arkadaşlar bu diyalogları okuduktan sonra plus alırken birkez daha düşünün derim.
Plus Alırken Dikkat ! Gamesilk Rezilliği..
-
- Demirci Çırağı
Re: Plus Alırken Dikkat ! Gamesilk Rezilliği..
Geçmiş olsun.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Ofthe Kings
üzüldüm senin Adına
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Adamlar mahkemelik lan.
-
- Demirci Çırağı
Ne alaka?xPrince yazdı:Adamlar mahkemelik lan.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun arkdaşım.
siteyi bilmiyorum. fakat bu tarz sitelerden alışveriş yaptığında konuşmanın bir ekran görüntüsünü almanı ve yatırdığın paranın makbunuzu(fiş) saklamanı tavsiye ederim. Ayrıca hesap açmanın 10TL olması beni şaşırttı.
ben kabasakal online'den yapıyorum alışverişlerimi hesabımı'da parayla açtırmadım ve bu tarz olay yaşamadım
paylaşmakta çok iyi yapmışsın diğer arkadaşlarımızı bilgilendirmiş oldun.
umarım paranı geri alırsın geçmiş olsun dostum.
siteyi bilmiyorum. fakat bu tarz sitelerden alışveriş yaptığında konuşmanın bir ekran görüntüsünü almanı ve yatırdığın paranın makbunuzu(fiş) saklamanı tavsiye ederim. Ayrıca hesap açmanın 10TL olması beni şaşırttı.
ben kabasakal online'den yapıyorum alışverişlerimi hesabımı'da parayla açtırmadım ve bu tarz olay yaşamadım
Selam,
Plus Paket veya başka bir ürün almak için İKV'nin bizzat Dükkan'ı var zaten. Güvenlik açısından ilk önce orayı tercih etmen gerekirdi. Daha sonra Sobee'nin anlaşmalı olduğu uyelikal.com ise bir diğer güvenilir adrestir.
Geçmiş olsun.
Plus Paket veya başka bir ürün almak için İKV'nin bizzat Dükkan'ı var zaten. Güvenlik açısından ilk önce orayı tercih etmen gerekirdi. Daha sonra Sobee'nin anlaşmalı olduğu uyelikal.com ise bir diğer güvenilir adrestir.
Geçmiş olsun.
2009-2013
Gamesilk.com İkv plus ve isim değiştirme sattıklarını nerden cıkardında bu siteye yönlendiirldinki.
Hem bu ütün satılmıyor alaksı bile yok kendi oyunlarının parasal işlerini yapıyor.
İlk defa Ikv ve isim değiştirme satıldıgınıda sende duyuyorum.
Web sayfasında hangi ütünlerin bulunduugnu yazıyor ikv ile ilgili bir bölüm yok arayınca ikv plus başka bişi anlamış olması gerekir. sen 10 tl ne diye verecen onuda anlamadım hesap açmak için 10 tl vermem gerekiyor kime ne için verecen.
Adamlarda hesap açmak içinmi verecen banka hesabı açmak içinmi vrecen yoksa ptt den ehsap açmakmı için ayrıntı yok.
İkv ürünü satmıyan bir online sitesine pttden para yatırmısın paran ulaşmış ardından boyle bir ürün yok satmıyoruz diyor sende 3 gün önce telfonla aradım var dediler dedin ama internet elinde web sayfasına girince ikv ütünlerinin bulunmadıgı belli ve birde hem plus hemde isim değiştirme diyince işle5r karışıyor.

Kendi kendini boş işler için yormusun telfon varmış
o paraya köndtur almak çok zorunamı gitti onla akçe almak ne kadar zor bu kadar sapma sapan işlerle uğraşıyon.
Telefonum yok benim diyorsan bir arkdaşına o parayı versen gene alırsın.
Hem bu ütün satılmıyor alaksı bile yok kendi oyunlarının parasal işlerini yapıyor.
İlk defa Ikv ve isim değiştirme satıldıgınıda sende duyuyorum.
Web sayfasında hangi ütünlerin bulunduugnu yazıyor ikv ile ilgili bir bölüm yok arayınca ikv plus başka bişi anlamış olması gerekir. sen 10 tl ne diye verecen onuda anlamadım hesap açmak için 10 tl vermem gerekiyor kime ne için verecen.
Adamlarda hesap açmak içinmi verecen banka hesabı açmak içinmi vrecen yoksa ptt den ehsap açmakmı için ayrıntı yok.
İkv ürünü satmıyan bir online sitesine pttden para yatırmısın paran ulaşmış ardından boyle bir ürün yok satmıyoruz diyor sende 3 gün önce telfonla aradım var dediler dedin ama internet elinde web sayfasına girince ikv ütünlerinin bulunmadıgı belli ve birde hem plus hemde isim değiştirme diyince işle5r karışıyor.

Kendi kendini boş işler için yormusun telfon varmış
o paraya köndtur almak çok zorunamı gitti onla akçe almak ne kadar zor bu kadar sapma sapan işlerle uğraşıyon.
Telefonum yok benim diyorsan bir arkdaşına o parayı versen gene alırsın.
A R Z L O D O S
:idea:TRQJEN yazdı:Merhaba;
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
ARZLODOS zamanında plus + isim değiştirme kutuları bulunuyordu hala e-pinler geçerlimi bilemem ama ben bodrumda yaşıyorum kipada satılıyor. Üstelik 20 liraya satılıyor 12. aya kadar plusım olduğu için alma gereği duymadım plus bitince alıcam size gösteririm içeriğini
Ayrıca o gamesilk konuşma dialoğunu gören bir insan zaten o firma ile alışveriş yapmaz müşterilere gerekli inceliği göstermiyorlar (tabi dialog onlara aitse) Ama şuda var bana ptt hesabı yada banka hesabı istiyorlarmış gibi geldi seninde dediğin gibi o ne için belli değil.
Ayrıca o gamesilk konuşma dialoğunu gören bir insan zaten o firma ile alışveriş yapmaz müşterilere gerekli inceliği göstermiyorlar (tabi dialog onlara aitse) Ama şuda var bana ptt hesabı yada banka hesabı istiyorlarmış gibi geldi seninde dediğin gibi o ne için belli değil.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.