güzel
ikv yı ekranda görmek guzel
İstanbul Kıyamet Vakti Pusula Programında!
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Pusula Programında!
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- flash
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Illturkeyllı
Çok güzel tanıtmışlar S0bee'yi ve yaptığı işleri ama ikv ye ayrılan bölüm çok çok az geldi 

Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
teamxtolgacan yazdı:sevgılı ahmet benımde bu konuyla ılgılı bır dusuncem vardı fakat sıze dogrudan ulasamıyoruz malum solemek ıstedıgım su skyturk te matrax ısımlı bir program var ve bu programı alemfm radyocusu zekı kayahan coskun sunuyor kı bellı oranlarda dınleyıcısı olan bır kısı mevlut dınc abımız bu kısıyle baglantıya gecıp bırgun yayınına katılırsa gercekten cok guzel tanıtacaktır oyunumuzu dıye dusunuyorum ve katılmasını dehsetle ıstıyorum program cumartesı saat 23:15 de baslayıp gece saat 3 :00 ularında bıtmektedır. bıze ve mevlut dınc abımıze gercekten destek olacagını dusundugum bır kısı oyunumuza gercekten buyuk bır olcude katkısı olacaktır SAYGILRIMLA dusuncemı yabana atmayıp mevlut dınc abımıze ıletın derım
kafa bulur o gerekesiz
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Güzel Olmuş Tebrikler.
Not:Dk 2,37 de GÖrdüğüüz Gibi Yeşil Hidra Eminönünde
Not:Dk 2,37 de GÖrdüğüüz Gibi Yeşil Hidra Eminönünde
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Pusula gibi bir programda yeralmak gerçekten çok güzel olmuş. Türkiye deki ender kalitede araştırmacı habercilik yapan programlarından biri. Tabi daha çok tanıtım yapılabilir mesela devler wıpeout a katılıp etap bitirince sobee diye bağırabilir :lol: :lol: :lol:
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
delımelıadamın bellı bı dınleyıcı ve ızleyıcı kıtlesı var bıze adamlazım degılkı tanıtımı lazım ve dalga gecegını sanmıyorum bole bıseyı destekleyecektırTunerone yazdı:teamxtolgacan yazdı:sevgılı ahmet benımde bu konuyla ılgılı bır dusuncem vardı fakat sıze dogrudan ulasamıyoruz malum solemek ıstedıgım su skyturk te matrax ısımlı bir program var ve bu programı alemfm radyocusu zekı kayahan coskun sunuyor kı bellı oranlarda dınleyıcısı olan bır kısı mevlut dınc abımız bu kısıyle baglantıya gecıp bırgun yayınına katılırsa gercekten cok guzel tanıtacaktır oyunumuzu dıye dusunuyorum ve katılmasını dehsetle ıstıyorum program cumartesı saat 23:15 de baslayıp gece saat 3 :00 ularında bıtmektedır. bıze ve mevlut dınc abımıze gercekten destek olacagını dusundugum bır kısı oyunumuza gercekten buyuk bır olcude katkısı olacaktır SAYGILRIMLA dusuncemı yabana atmayıp mevlut dınc abımıze ıletın derım
kafa bulur o gerekesizo arasın mevlüt dinç i.sen mail at zkc.onu ilk radyoda millete tencere tabak tangırdatırken duydum.adam deli
GÖKHAN DEMİRCAN
ne diyim daha çevirimiçi oyunların böyle reklamı olmaz.bunlar oyunların ne kadar zararlı olduğunu gösterme amaçlı yapılan programlar
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Paylaşım için teşekürler
ROWxİRONMAN
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
WoW da ultima online dan esinlenilmiştir derim ozaman bende. Bu kadar saçma sapan bi cümle kurmak için zorlanmadınmı acaba ??Petcarar yazdı:Lathander de orda ölüm oyunu yönetiyo![]()
ayrıca bana ikv wowdan esinlenmemiştir diyen adamlar arkadaki World of Warcraft posterini inceleyebilirler...
Oyun programcılarının büyük kısmı çok iyioyunculardır aynı zamanda yani illaki wow oynuyolardır. Dünyanın en gelişmiş online oyunu wow olduğuna göre illaki ona benzer yanları olucaktır ama gerek konu gerek grafik tarzi ile wow la hiçbir alakası yok bence...
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
asit saldırısı konusunda açıklamıştım benzer yönlerini.ben wow iyidir demiyorum wowda dandik oyun çalmış ultimadan bananeFreedommakeR yazdı:WoW da ultima online dan esinlenilmiştir derim ozaman bende. Bu kadar saçma sapan bi cümle kurmak için zorlanmadınmı acaba ??Petcarar yazdı:Lathander de orda ölüm oyunu yönetiyo![]()
ayrıca bana ikv wowdan esinlenmemiştir diyen adamlar arkadaki World of Warcraft posterini inceleyebilirler...
Oyun programcılarının büyük kısmı çok iyioyunculardır aynı zamanda yani illaki wow oynuyolardır. Dünyanın en gelişmiş online oyunu wow olduğuna göre illaki ona benzer yanları olucaktır ama gerek konu gerek grafik tarzi ile wow la hiçbir alakası yok bence...